Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pettule69: tak na uplne zacatku vim, ze je to bud a nebo, a le kdyz uz je to mezi tim 8.-10.....tak mam strach
@Anonymní píše:
Pettule69: tak na uplne zacatku vim, ze je to bud a nebo, a le kdyz uz je to mezi tim 8.-10.....tak mam strach
Neboj pokud je to jen jednorázově nic se nestane ![]()
@Pettule69 píše:
Neboj pokud je to jen jednorázově nic se nestane
dekuji dekuji
za uklidneni, tak uz snad nebudu stresovat a budu doufat, ze vse bude v pohode…
Tak doporucuje se 2 dcl maximalne, ale jednorazove poruseni neva, alkoholl neni primo teratogen, dlouhodoby staly prisun vadi
Že čekáme miminko jsem zjistila 7.ledna - takže Silvestr propařenej + v té době kuřák
- syn je v pořádku.
@Marben píše: Že čekáme miminko jsem zjistila 7.ledna - takže Silvestr propařenej + v té době kuřák- syn je v pořádku.
@Rebrambora píše:
Tak doporucuje se 2 dcl maximalne, ale jednorazove poruseni neva, alkoholl neni primo teratogen, dlouhodoby staly prisun vadi
Mela jsem „jen“ ty dve dvojky, takze 4 dcl…pretim, ani pote uz nic…
Vůbec bych to neřešila moje mami pila ve všech třech těhotenstvích, prostě to nějak nezvládla psychicky to období a všichni tři jsme naprosto zdraví. podle mně když to není fakt denně tvrdej alkohol tak to zase takovej vliv nemá.
No ony ty „alkoholove deti“ nemivaji ani nejake silene vady, jen nizsi porodni vahu a nejake trebas psychicke problemy v budoucnosti - a to jsou decka alkoholicek, co pijou denne. Nic, co by clovek svemu diteti rad udelal, ale zas netreba nekoho pranyrovat, kdyz ujede. ostatne jsou tehotne na lecich, co maji horsi ucinky.
Ahoj, myslím, že bez většího stresu, než jsem zjistila, že jsem těhotná byli jsme na 2 akcích, kde popíjelo a jsem v klidu, nedávno jsem si dala trochu moštu, asi 4dcl, měla jsem na něj šílenou chuť, i když nikdy jsem ho moc nemusela, teď prostě chutná
moje tchýně dokonce začala pít pivko až v těhotenství…chutě jsou chutě ![]()
Holky dekuji moc!