Jednorázové požití alkoholu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.12 13:15

Holky dekuji moc!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.12 13:16

Pettule69: tak na uplne zacatku vim, ze je to bud a nebo, a le kdyz uz je to mezi tim 8.-10.....tak mam strach

• Citovat
  • Upravit
1563
26.9.12 13:28
@Anonymní píše:
Pettule69: tak na uplne zacatku vim, ze je to bud a nebo, a le kdyz uz je to mezi tim 8.-10.....tak mam strach

Neboj pokud je to jen jednorázově nic se nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 13:31
@Pettule69 píše:
Neboj pokud je to jen jednorázově nic se nestane :)

dekuji dekuji :hug: za uklidneni, tak uz snad nebudu stresovat a budu doufat, ze vse bude v pohode…

• Citovat
  • Upravit
106
26.9.12 18:50

Tak doporucuje se 2 dcl maximalne, ale jednorazove poruseni neva, alkoholl neni primo teratogen, dlouhodoby staly prisun vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
26.9.12 18:56

Že čekáme miminko jsem zjistila 7.ledna - takže Silvestr propařenej + v té době kuřák :D - syn je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 19:00
@Marben píše: Že čekáme miminko jsem zjistila 7.ledna - takže Silvestr propařenej + v té době kuřák :D - syn je v pořádku.
@Rebrambora píše:
Tak doporucuje se 2 dcl maximalne, ale jednorazove poruseni neva, alkoholl neni primo teratogen, dlouhodoby staly prisun vadi

Mela jsem „jen“ ty dve dvojky, takze 4 dcl…pretim, ani pote uz nic…

• Citovat
  • Upravit
floralife
26.9.12 20:34

Vůbec bych to neřešila moje mami pila ve všech třech těhotenstvích, prostě to nějak nezvládla psychicky to období a všichni tři jsme naprosto zdraví. podle mně když to není fakt denně tvrdej alkohol tak to zase takovej vliv nemá.

• Citovat
  • Upravit
106
27.9.12 16:31

No ony ty „alkoholove deti“ nemivaji ani nejake silene vady, jen nizsi porodni vahu a nejake trebas psychicke problemy v budoucnosti - a to jsou decka alkoholicek, co pijou denne. Nic, co by clovek svemu diteti rad udelal, ale zas netreba nekoho pranyrovat, kdyz ujede. ostatne jsou tehotne na lecich, co maji horsi ucinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.9.14 19:04

Ahoj, myslím, že bez většího stresu, než jsem zjistila, že jsem těhotná byli jsme na 2 akcích, kde popíjelo a jsem v klidu, nedávno jsem si dala trochu moštu, asi 4dcl, měla jsem na něj šílenou chuť, i když nikdy jsem ho moc nemusela, teď prostě chutná :D moje tchýně dokonce začala pít pivko až v těhotenství…chutě jsou chutě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí