Jemná motorika u batolete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
10.10.18 17:01
@Anonymní píše:
On postavi z dupla vez ale nic jineho. A to taky jen s par kostek… ale kdyz ja neco stavim a povim mu at da kostku nekam tak to neumi jeste nasmerovat…

My máme pro maloše Megabloks, osvědčily se v celé rodině. Sice nedrží dobře jako Duplo, přijdou mi pro malé ručičky šikovnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.10.18 17:11
@Anonymní píše:
A myslite ze by si uz mel hrat jakoby na neco? Me prijde ze jen prenasi veci, triska s nima a tak. Nekdy zanese jidlo plysakovi ale to jen vyjmecne

To těžko říct, některé děti na to nejsou. Synova první hra byla na policajty a zloděje, prachobyčejná honička okolo bytu :) Mám štěstí, že můj muž umí velmi omládnout, zvládá dělat dětem parťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.10.18 17:16
@Anonymní píše:
A myslite ze by si uz mel hrat jakoby na neco? Me prijde ze jen prenasi veci, triska s nima a tak. Nekdy zanese jidlo plysakovi ale to jen vyjmecne

bě děti v tomhle věku s hrou „na něco“ (na vaření, na nákup) začínaly. Ale k tomu většinou potřebují alespoň ze začátu parťáka, který vymýšlí, dává pokyny a ony jen plní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.18 20:28
@Svistice píše:
bě děti v tomhle věku s hrou „na něco“ (na vaření, na nákup) začínaly. Ale k tomu většinou potřebují alespoň ze začátu parťáka, který vymýšlí, dává pokyny a ony jen plní.

Jo tak to kdyz mu reknu nakrm medu nebo udelej to a to tak to udela. Ale to mi neprijde ze je hra na neco ale ze udelal to co jsem mu rekla. Prijde mi ze cely den chodi od niceho k nicemu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML