Jen pro pražačky !!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
22.6.18 09:09

A jeste ten vykrik jen prazacky!
Jinam se ti nechce?
Skoda, ze nenabizis za tu Prahu Brno, bylo by to jeste vtipnejsi. :lol:

Nebydlite nekdo na Bora Bora? Jezdili bysme k vam na prazdniny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.6.18 09:28
@Nairol píše:
Jinam se ti nechce?
Skoda, ze nenabizis za tu Prahu Brno, bylo by to jeste vtipnejsi. :lol:Nebydlite nekdo na Bora Bora? Jezdili bysme k vam na prazdniny. :hug:

Tak to se přidám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
22.6.18 13:15
@Nairol píše:
Jinam se ti nechce?
Skoda, ze nenabizis za tu Prahu Brno, bylo by to jeste vtipnejsi. :lol:Nebydlite nekdo na Bora Bora? Jezdili bysme k vam na prazdniny. :hug:

Hele proč by bylo i vtipnejsi nabízet za Prahu Brno? :think: Brno je samo o sebe zajímavé,je tam vše kromě metra a Pražského hradu ( hrad tam tedy je,Špilberk) a co víc,někteří lide tam maji rodiny s velkými usedlostmi na Jižní Moravě,kde vlastni i ty vinné sklípky ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
22.6.18 13:31
@jindra.kytka píše:
Hele proč by bylo i vtipnejsi nabízet za Prahu Brno? :think: Brno je samo o sebe zajímavé,je tam vše kromě metra a Pražského hradu ( hrad tam tedy je,Špilberk) a co víc,někteří lide tam maji rodiny s velkými usedlostmi na Jižní Moravě,kde vlastni i ty vinné sklípky ;) :dance:

Hele protoze rivalita mezi Prahou a Brnem je vseobecne znama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.6.18 15:47

V Brně na Zelnáku pije chlápek vodu z kašny. Prijde k němu Brňák a povídá:
„Téé, káámo, nechlemtéé tu vasrovku z tej atajnkaserne. Blejó do teho zkalené machri a chcijó do teho morgoši!“
Chlápek se otocí:
" Hele pane, já vám vubec nerozumím, já jsem z Prahy."
" Jo, povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, at se nenachladíte."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.6.18 15:49
@eva valoi píše:
V Brně na Zelnáku pije chlápek vodu z kašny. Prijde k němu Brňák a povídá:
„Téé, káámo, nechlemtéé tu vasrovku z tej atajnkaserne. Blejó do teho zkalené machri a chcijó do teho morgoši!“
Chlápek se otocí:
" Hele pane, já vám vubec nerozumím, já jsem z Prahy."
" Jo, povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, at se nenachladíte."
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.18 16:03

Hele o vikendu jsem byl v Brne a jel jsem tou jejich šalinou! A jaky to bylo? Uplne stejny jako v tramvaji, jen to jelo po vesnici… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
22.6.18 16:06

kdybys nebyla hloupá a šla na to chytře, tak jsi klidně takhle kamarádky mít mohla a klidně nejenom v česku

• Citovat
  • Upravit
3059
22.6.18 17:20
@Nairol píše:
Hele protoze rivalita mezi Prahou a Brnem je vseobecne znama? :nevim:

Rivalitu dělají jen nějací lide( a zbytečně se to nbafukuje) a kamarádství je kamarádství,ne ? ;) A to nejsem zakladatelka.

Škoda,ze už nepíše,náhodou to mohlo byt zajímavé,jak to přesně myslela a třeba by se někdo chytl. Třeba ma doma dobre podmínky na to hostit pražskou ctyrclenou rodinu,co my víme.A maji velký dum s bazénem. A třeba maji chalupu v Beskydech nebo Jeseníkách u vleku a v zimě by se tam mohlo jezdit lyžovat. I prazaci by na tom vydělali :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
22.6.18 17:24
@Doe_Jane píše:
kdybys nebyla hloupá a šla na to chytře, tak jsi klidně takhle kamarádky mít mohla a klidně nejenom v česku

To me také napadlo.A to chytře myslis stejně jako já tak,ze mela napsat co nabízí a pak si z te nabídky jednoduše vybrat jen prazaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 11:32

Holky pražačky a co pro vás tedy je atraktivní, za jakých okolnosti byste se kamarádily?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.7.18 12:51
@Anonymní píše:
Holky pražačky a co pro vás tedy je atraktivní, za jakých okolnosti byste se kamarádily?

Nejaka vilka nebo apartmanek u more… :P

• Citovat
  • Upravit
1957
4.7.18 12:56
@Anonymní píše:

Mne by se líbil statek, nebo nějaký koně. Ale z Prahy 10 si radši nebudu nic moc diktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
4.7.18 14:06

Ja se tedy se svymi prateli pratelim pro to, ze je mi s nimi dobre, mame stejne zajmy, mame si co rict, rozumime si…
Ne proto, ze diky kontaktu s nimi ziskam nejake vyhody, materialni veci apod. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.7.18 12:14
@Nairol píše:
Ja se tedy se svymi prateli pratelim pro to, ze je mi s nimi dobre, mame stejne zajmy, mame si co rict, rozumime si…
Ne proto, ze diky kontaktu s nimi ziskam nejake vyhody, materialni veci apod. 8o

To tak ma vetsina. Pak jsou vycuranci, co by bydleni v tej Pze i s kópelkou zdarma a schovavaj to za kamaradstvi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová