Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, chci se zeptat, ve středu před Velikonoci jsem měla zablokovány krk tak jsem sla k obvoďakovi a tam mi pichnuli injekci na uvolnění. Ve čtvrtek to samé. A už je 29. Května a stále necítím pravý bok(tam me to pichali)je znecitliveli a i přesto boli a občas me v tom hrozne pichne. Nevíte někdo co to proč to? ![]()
Mám to samé bloklou pravou stranu.taky to opichani furt cítím a bolí mě to.uz nevím co stim.
Dojdi si k fyzioterapeutovi. Protahne te, prokrupe, uvolni blokady, svaly od kloubu lepe nez nejaka priblbla injekce.
Ale ja už to blokly nemam, jen me ted boli ten bok a je znecitlively :-/
Ahoj, chci se zeptat, dneska mě zacal bolet krk, nejspíš jsem si s ním hla protože se nemohu otočit ani na levou ani na pravou stranu a když už tak bolestně. Myslím že ho mám blokly. Budu ráda za rady a tipy co s tím. Předem díky.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, dneska mě zacal bolet krk, nejspíš jsem si s ním hla protože se nemohu otočit ani na levou ani na pravou stranu a když už tak bolestně. Myslím že ho mám blokly. Budu ráda za rady a tipy co s tím. Předem díky.
Nejrychlejší bude si zajet do nemocnice na injekci (ta mi krk uvolní do pár hodin) nebo si kup nějaký ibalgin gel nebo emulgel..
Ahoj, chci se zeptat, dneska mě zacal bolet krk, nejspíš jsem si s ním hla protože se nemohu otočit ani na levou ani na pravou stranu a když už tak bolestně. Myslím že ho mám blokly. Ještě chci dodat ze mě boli hlava a mam pocit na zvraceni. Budu ráda za rady a tipy co s tím. Předem díky.