Bydlení bez koupelny a WC

36556
25.5.18 22:42

Bydlení bez koupelny a WC

Jedno takové kuriózní téma při večeru, furt nad tím přemýšlím. :mrgreen: Zjistila jsem, že kolegyně „bydlí“, lépe řečeno přes týden přespává, v nebytovém prostoru bez koupelny a WC.

Původně to byla nouzovka, než najde pronájem, ale prý už si tak zvykla. :lol:

Jako koupelnu a WC využívá OC, které je před barákem. Má koupené členství v mnístním fitku, kde používá sprchy.

Furt nad tím hloubám. Kdybych věděla, že nemůžu čůrat, okamžitě by se mi začlo chtít :lol: Umíte si to představit?

„Normální bydlení“ pochopitelně má, u rodičů za Prahou v baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
25.5.18 22:44

Haha ja nesnasela i stanovani v kempu :mrgreen: chtelo se mi na wc o to vic…
Nedala bych to… mam problem vydrzet kdyz netece voda pul dne

• Citovat
  • Upravit
36556
25.5.18 22:45
@Doe_Jane píše:
Haha ja nesnasela i stakovani v kempu :mrgreen: chtelo se mi na wc o to vic…
Nedala bych to… mam problem vydrzet kdyz netece voda pul dne

No právě. Jak jsem tam byla, jen na návštěv, okamžitě se mi začlo chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
25.5.18 22:50

Mě se chce na wc jen jsem si to přečetla :roll:, ale jo dá se to měli jsme to při rekonstrukci asi tři měsíce peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
25.5.18 22:50

Pro mě šílená představa, jsem zhyckana :) i když na druhou stranu mám poměrně slušnou kapacitu močového měchýře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 22:52
@ka2ka píše:
Mě se chce na wc jen jsem si to přečetla :roll:,
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 22:53

Jsem se jí na to ptala (pochopitelně :lol: ) a ona, že už to má solidně vychytaný, ale že už se jí taky stalo, že musela v noci do parku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
25.5.18 22:55

@Bábrdl a jak řeší střevní chřipku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 22:57
@ka2ka píše:
@Bábrdl a jak řeší střevní chřipku? :oops:

Tak na to jsem se pochopitelně taky ptala. :lol:
Když je nemocná, jede normálně k rodičům. stejně tam jezdí i každý víkend, vyprat si a vůbec.

Pokud by byla nějaká extra nouzovka, má tam sousedy, ještě z doby, co tam kdysi bydleli, takže by na ně mohla zaťukat. Ale prý se to nikdy nestalo. :mrgreen: Je pravda, že střevní chřipku má člověk jednou do roka. A třeba ani to ne. I když jak kdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
25.5.18 22:57

Tyyjo, ja si predstavila nejakej starej pavlacovej dum, kde je wc na pavlaci a misto koupelny sprchova hlava ktera se vzdy namontuje na kohoutek u drezu + plechova vanicka (fakt takovy i dnes existujou)… no do OC bych na wc litat nechtela… ma to OC aspon nonstop? A ma tam aspon kohoutek s vodou? Docela mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 22:58

Jinak ta místnost vypadá jako normální pokoj, třeba v hotelu. Není to v suterénu, ani v přízemí, ale normálně v patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
25.5.18 22:59

@Bábrdl no mám husí kůži fakt bych si nezvykla, já všude nejdřív hledám wc, dokud nenajdu nejsem klidná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
25.5.18 23:02

Známa bydlela 4 roky v baráku bez topení. Taky si zvykla. Nejdřívě to bylo provizorní a ptom už ji to nevadilo. V zimě byla přes den v práci a domů chodila stejně jen přespat.

Je pravda, že jak chodím skoro denně do fitka, tak se doma taky sprchuju minimálně, spíš by mi vadila ta absence záchoda. Ale jako mladá, bezdětná si dovedu představit, že bych byla schopna tak bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 23:03
@czaky píše:
Tyyjo, ja si predstavila nejakej starej pavlacovej dum, kde je wc na pavlaci a misto koupelny sprchova hlava ktera se vzdy namontuje na kohoutek u drezu + plechova vanicka (fakt takovy i dnes existujou)… no do OC bych na wc litat nechtela… ma to OC aspon nonstop? A ma tam aspon kohoutek s vodou? Docela mazec :mrgreen:

Nemá tam zavedenou vůbec vodu 8o
Je to prostě místnost. Jenom pokoj. :mrgreen:
Co říkala, tak to fitko má nějak do jedenácti večer nebo možná i do půlnoci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.5.18 23:05

By me docela zajimalo, jak to třeba dělá kdyz ma svoje dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie