Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hrajete účtenkovku? Kde prosím měníte účtenky, nebo kde je sbíráte? Prosím, pište jen ti co opravdu ví o co jde a kteří hrají. Děkujiiii
Ahoj, já hraju, ale posílám jen své nebo co mi dají nejbližší, kteří vědí, že to hraju. Ale soutěžím už od října, tento měsíc sem měla snad 70 poslaných účtenek a za celou tu dobu sem vyhrála jen jednou stovku.
uz si tam někdy něco vyhrála?
Já hraju účtenkovku už někdy od ledna, ale zatím jsem nevyhrála ani prd
Zadávám vlastní účtenky, plus co mi dá rodina. A děsně mě nebaví to zadávat. A to už naštěstí to zadávání zjednodušili. Už si říkám, že se na to vy…, ale nedá mi to.
Podle me tam vyhrat ty hlavni ceny nejde. Mam podezreni, ze to je zas nejaka politicka trafika
my soutěžíme všichni v rodině a máme měsíčně 2tisíce účtenek, právě i měníme a bohužel největší výhra i za 2tisíce účtenek byla stokoruna a vyhráli jsme stokorunu několikrát, cca obměsíc
sbírají přátelé, kamarádi, kolegové, rodina, v práci takže se skládáme všichni a pak se vyhraje max stokoruna asi je to podvod? a prý to hlídá finanční úřad že se ptá jakto že jedna osoba tolik může mít účtenek kde na to bere peníze
Zadávám účtenky, zadávám všechny svoje + my je nosí rodina, nijak je s nikým neměním.
Zadávám účtenky, zadávám všechny svoje + my je nosí rodina, nijak je s nikým neměním.