Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Strašně se mi libí u žen podkolenky i celkově co vím tak se hodně lidem líbí ale pomalu žádná žena či holka je nenosí. Jsou nepříjemné nebo se špatně nosí? Ptám se protože v nich vypadají fakt dobře ale pomalu žádná je nemá ![]()
Co by dělaly v létě v pokolenkách? ![]()
Radši se jim dívej na jiné partie, než na nohy. V létě je toho odhaleného dost!!
![]()
Asi proto, že v létě se nenosí, je teplo. A v zimě zase by bylo zima od kolen nahoru. K podkolenkam má smysl krátká sukně, dlouhá ne, rozhodně ne pro efekt. Podkolenky nosím na podzim, ale pod kalhoty.
Já třeba podkolenky a krátkou sukni prestala nosit s narozenim dcery. A to je mi 22. Fakt nepotřebuju vypadat jako matka rajda ![]()
@PHV píše:
Já třeba podkolenky a krátkou sukni prestala nosit s narozenim dcery. A to je mi 22. Fakt nepotřebuju vypadat jako matka rajda
A před dětmi jsi jako rajda vypadat potřebovala? ![]()
@DominikF Protože je to nepraktické, občas je nosím, ale málokdy.
@radkka no krátká sukynka a podkolenky vypadaji dobře na slečně a ne na ženě, co veze kočár nebo vede za ruku malý dítě.
@PHV píše:
@radkka no krátká sukynka a podkolenky vypadaji dobře na slečně a ne na ženě, co veze kočár nebo vede za ruku malý dítě.
Takže když půjdeš bez dítěte, tak můžeš vypadat jako rajda, s dítětem burku
V pohodě, mně je to jedno, jenom mě pobavilo, že někdo prodělá takovou proměnu.