Podkolenky - líbí se vám, nosíte je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
10.6.18 14:29

Podkolenky atd.

Strašně se mi libí u žen podkolenky i celkově co vím tak se hodně lidem líbí ale pomalu žádná žena či holka je nenosí. Jsou nepříjemné nebo se špatně nosí? Ptám se protože v nich vypadají fakt dobře ale pomalu žádná je nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122106
10.6.18 14:33

Co by dělaly v létě v pokolenkách? :nevim:
Radši se jim dívej na jiné partie, než na nohy. V létě je toho odhaleného dost!! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
10.6.18 14:46

Asi proto, že v létě se nenosí, je teplo. A v zimě zase by bylo zima od kolen nahoru. K podkolenkam má smysl krátká sukně, dlouhá ne, rozhodně ne pro efekt. Podkolenky nosím na podzim, ale pod kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
10.6.18 14:53

Já třeba podkolenky a krátkou sukni prestala nosit s narozenim dcery. A to je mi 22. Fakt nepotřebuju vypadat jako matka rajda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.18 15:43
@PHV píše:
Já třeba podkolenky a krátkou sukni prestala nosit s narozenim dcery. A to je mi 22. Fakt nepotřebuju vypadat jako matka rajda :pankac:

A před dětmi jsi jako rajda vypadat potřebovala? :think:

@DominikF Protože je to nepraktické, občas je nosím, ale málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
10.6.18 16:36

Protože to vypadá hezky leda když je holce 15 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
10.6.18 18:39

@radkka no krátká sukynka a podkolenky vypadaji dobře na slečně a ne na ženě, co veze kočár nebo vede za ruku malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.18 19:44
@PHV píše:
@radkka no krátká sukynka a podkolenky vypadaji dobře na slečně a ne na ženě, co veze kočár nebo vede za ruku malý dítě.

Takže když půjdeš bez dítěte, tak můžeš vypadat jako rajda, s dítětem burku :mrgreen: V pohodě, mně je to jedno, jenom mě pobavilo, že někdo prodělá takovou proměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová