Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nosím účtenky tetě. Dřív utrácela z sázenky, teď si vystačí. Ale vyhrála za celou dobu jen tu stovku, tak se bojím, aby ji to nepřestalo bavit. ![]()
kamarádka vyhrála nedávno tisícovku a to jich poslala zatim pár
Dcera hraje,dáváme jí vsechny účtenky co kdo v rodině platí.Nejdřív nevyhrála dlouho nic,pak dvakrát nějak za sebou stovku a teď dlouho zase nic.
Manžel hraje. Dává jen naše účtenky. Nevyhrál nic.
mě ani nehne něco někam zadávat, účtenkovce nevěřím. Kamarádka vyhrála stovku. ![]()
@jana.vila píše:
Ahoj, hrajete účtenkovku? Kde prosím měníte účtenky, nebo kde je sbíráte? Prosím, pište jen ti co opravdu ví o co jde a kteří hrají. Děkujiiii
Ne, nejsem retard podporující fízlování. ![]()
Taky sem vyhtala stovku
a zatim teda to byla posledni vyhra. A to sem jich ten mesic poslala malo. Asi deset jen.
@AlphaOmega moje slova. Copak si nikdo neuvědomuje,že Babiš díky vsem možným finančním reformám může zjišťovat,kde je mezera na trhu, co mejvic vydělává,aby si mohl nahrabat ještě víc? A i dítě ze ZŠ ví,že úspěšnost ekonomiky neni odrazem jeho vlády, ale směřování vlad předešlých. ![]()
PS: je to veřejná diskuze a pokud jsou diskutující slušní, mohou komunikovat na dané téma z jakýchkoliv úhlů pohledu. ![]()
@AlenaSu píše:
@AlphaOmega moje slova. Copak si nikdo neuvědomuje,že Babiš díky vsem možným finančním reformám může zjišťovat,kde je mezera na trhu, co mejvic vydělává,aby si mohl nahrabat ještě víc? A i dítě ze ZŠ ví,že úspěšnost ekonomiky neni odrazem jeho vlády, ale směřování vlad předešlých.
PS: je to veřejná diskuze a pokud jsou diskutující slušní, mohou komunikovat na dané téma z jakýchkoliv úhlů pohledu.
Jaky je rozdil,kdxz to tam odesle ten prodejce a kdyz totam odeslu ja. Je to tataz uctenka,takze ty udaje uz ma.
@vokishka u Vás je to o dobrovolnosti a prodejce musí.
A Vám nevadí,že Vám někdo vidí do toho co kupujete? Že na Vás pak cílí reklamu apod? Ale to je asi prostě doba no ![]()
@AlenaSu píše:
@vokishka u Vás je to o dobrovolnosti a prodejce musí.A Vám nevadí,že Vám někdo vidí do toho co kupujete? Že na Vás pak cílí reklamu apod? Ale to je asi prostě doba no
Jezis co je tohle za blbost. Spousta lidi uz nakupuje pres internet. Takhle se pak dela cilena reklama a ne z nějaké uctenkovky. A co je spatneho na cilene reklamě? Kdyz clovek zaplati kartou tak maji stejne informace a nikdo z toho do teď nedelal vědu. Teď je hrozně in být proti všemu co udělal Babis.
@Doe_Jane Ano jsem proti tomu.co dělá Babis. Ne proto, že je to in, ale protože vidím to svinstvo co dělá.
A je pravda,že platba kartou je o tomtéž. Mimochodem,ještě stále chtějí při přihlášení do uctenkovky číslo účtu? A už vyřešili ty úniky osobních dat? ![]()
@jana.vila píše:
sbírají přátelé, kamarádi, kolegové, rodina, v práci takže se skládáme všichni a pak se vyhraje max stokoruna asi je to podvod? a prý to hlídá finanční úřad že se ptá jakto že jedna osoba tolik může mít účtenek kde na to bere peníze
tomu se vůbec nedivím, to je celý andrej