Hrajete účtenkovku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
15.6.18 23:34

… omlouvám se za X vložení, zlobí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.6.18 00:40

Já nosím účtenky tetě. Dřív utrácela z sázenky, teď si vystačí. Ale vyhrála za celou dobu jen tu stovku, tak se bojím, aby ji to nepřestalo bavit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
16.6.18 00:43

kamarádka vyhrála nedávno tisícovku a to jich poslala zatim pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
16.6.18 00:57

Dcera hraje,dáváme jí vsechny účtenky co kdo v rodině platí.Nejdřív nevyhrála dlouho nic,pak dvakrát nějak za sebou stovku a teď dlouho zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
16.6.18 01:05

Manžel hraje. Dává jen naše účtenky. Nevyhrál nic. :lol: mě ani nehne něco někam zadávat, účtenkovce nevěřím. Kamarádka vyhrála stovku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
16.6.18 06:43
@jana.vila píše:
Ahoj, hrajete účtenkovku? Kde prosím měníte účtenky, nebo kde je sbíráte? Prosím, pište jen ti co opravdu ví o co jde a kteří hrají. Děkujiiii

Ne, nejsem retard podporující fízlování. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
16.6.18 06:44

Taky sem vyhtala stovku :mrgreen: :roll: a zatim teda to byla posledni vyhra. A to sem jich ten mesic poslala malo. Asi deset jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
16.6.18 06:52

@AlphaOmega moje slova. Copak si nikdo neuvědomuje,že Babiš díky vsem možným finančním reformám může zjišťovat,kde je mezera na trhu, co mejvic vydělává,aby si mohl nahrabat ještě víc? A i dítě ze ZŠ ví,že úspěšnost ekonomiky neni odrazem jeho vlády, ale směřování vlad předešlých. :kytka:
PS: je to veřejná diskuze a pokud jsou diskutující slušní, mohou komunikovat na dané téma z jakýchkoliv úhlů pohledu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.6.18 07:00
@AlphaOmega píše:
Ne, nejsem retard podporující fízlování. :mrgreen:
:pankac:
Tak Tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
16.6.18 07:14
@AlenaSu píše:
@AlphaOmega moje slova. Copak si nikdo neuvědomuje,že Babiš díky vsem možným finančním reformám může zjišťovat,kde je mezera na trhu, co mejvic vydělává,aby si mohl nahrabat ještě víc? A i dítě ze ZŠ ví,že úspěšnost ekonomiky neni odrazem jeho vlády, ale směřování vlad předešlých. :kytka:
PS: je to veřejná diskuze a pokud jsou diskutující slušní, mohou komunikovat na dané téma z jakýchkoliv úhlů pohledu. :kytka:

Jaky je rozdil,kdxz to tam odesle ten prodejce a kdyz totam odeslu ja. Je to tataz uctenka,takze ty udaje uz ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
16.6.18 07:14

Davam svoje a vcera jsem poprve vyhrala, tisicovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
16.6.18 07:42

@vokishka u Vás je to o dobrovolnosti a prodejce musí. :poblion: A Vám nevadí,že Vám někdo vidí do toho co kupujete? Že na Vás pak cílí reklamu apod? Ale to je asi prostě doba no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
16.6.18 07:56
@AlenaSu píše:
@vokishka u Vás je to o dobrovolnosti a prodejce musí. :poblion: A Vám nevadí,že Vám někdo vidí do toho co kupujete? Že na Vás pak cílí reklamu apod? Ale to je asi prostě doba no :nevim:

Jezis co je tohle za blbost. Spousta lidi uz nakupuje pres internet. Takhle se pak dela cilena reklama a ne z nějaké uctenkovky. A co je spatneho na cilene reklamě? Kdyz clovek zaplati kartou tak maji stejne informace a nikdo z toho do teď nedelal vědu. Teď je hrozně in být proti všemu co udělal Babis.

• Citovat
  • Upravit
875
16.6.18 08:53

@Doe_Jane Ano jsem proti tomu.co dělá Babis. Ne proto, že je to in, ale protože vidím to svinstvo co dělá.
A je pravda,že platba kartou je o tomtéž. Mimochodem,ještě stále chtějí při přihlášení do uctenkovky číslo účtu? A už vyřešili ty úniky osobních dat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
16.6.18 08:59
@jana.vila píše:
sbírají přátelé, kamarádi, kolegové, rodina, v práci takže se skládáme všichni a pak se vyhraje max stokoruna asi je to podvod? a prý to hlídá finanční úřad že se ptá jakto že jedna osoba tolik může mít účtenek kde na to bere peníze

tomu se vůbec nedivím, to je celý andrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová