Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte. Dostala jsem trošku šílený nápad. Je tu někdo z Prahy, kdo má manžela a děti, ideálně 4 až pětileté a rádi by se navštěvovaly s náma? bydlíme na severní moravě, máme dvě děti. A mohly bychom jezdit na návštěvy jen jednou dvakrát ročně. My k vám, vy k nám? je to hloupý nápad? spřátelit se
proc by to byl blby napad? ale nechapu, kdyz se chces seznamovat, proc pises anonymne. Take prosim o anonym uz jen z principu. ![]()
zkusila bych seznamku, ale aby si to někdo nevyložil jinak než zamýšlíš ![]()
Já teda absolutně nechápu účel, a proto, i kdybych byla z Prahy a kamarádku hledala, tak bych se radši neozvala. K čemu bude cizí rodina, která jednou za rok přijede na vikend k vám, podruhé vy k ním? Pokud se nudíš a hledáš partacku, tak tě asi dva víkendy v roce nevytrhnou. A už vůbec mi není jasné, proč to musí být striktně jen Praha. Možná kdybys objasnila svoje záměry, někdo se ti ozve.
@chaela píše:
Já teda absolutně nechápu účel, a proto, i kdybych byla z Prahy a kamarádku hledala, tak bych se radši neozvala. K čemu bude cizí rodina, která jednou za rok přijede na vikend k vám, podruhé vy k ním? Pokud se nudíš a hledáš partacku, tak tě asi dva víkendy v roce nevytrhnou. A už vůbec mi není jasné, proč to musí být striktně jen Praha. Možná kdybys objasnila svoje záměry, někdo se ti ozve.
Nechce asi v Pze platit hotel pro celou rodinu ![]()
@mdvorak píše:
Nechce asi v Pze platit hotel pro celou rodinu
Přesně to mě taky napadlo ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Dostala jsem trošku šílený nápad. Je tu někdo z Prahy, kdo má manžela a děti, ideálně 4 až pětileté a rádi by se navštěvovaly s náma? bydlíme na severní moravě, máme dvě děti. A mohly bychom jezdit na návštěvy jen jednou dvakrát ročně. My k vám, vy k nám? je to hloupý nápad? spřátelit se
už jen proto, že píšeš anonymně, bych do toho nešla.. a vzít si dom cizího člověka? nee.. bydlím v ově, v pze mám rodinu.. tak to možná může fungovat, ale jinak si to nedovedu představit..
Hi hi, co všechno vidláci neudělají, aby se jednou za rok nedostali do civilizace. ![]()
Hi hi, co všechno vidláci zkusí, aby se jednou za rok dostali do civilizace. ![]()
Velmi zvláštní, za sebe bych do toho nešla, nevzala bych si do bytu cizí lidi, asi jsem podezřívá
Hotel zadara, co?
Však proč ne, kdybys bydlela víc na jihu a měla k tomu i vinný sklípek, tak by se ti třeba někdo i přihlásil. ![]()
@Hadrnozka píše:
Přesně to mě taky napadlo
Napodobne vite jak je to draheeeeee to bydleni v Prazeeeee
![]()
jasně tvl, s timhle přístupem a anonym k tomu určitě se ti někdo ozve.....
good luck ![]()