Jen se svěřit...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1112
4.11.11 18:26

Z nemocnice by ji měli převézt na psychiatrii. Zvlášť, pokud se už někde, byť ambulantně, léčila s psychikou.
I pokud ne, je obvyklý postup via psychiatrické oddělení, pokud je pacient nepřesvědčí nějakým zázrakem o tom, že to byl fakt omyl a že je fakt v pořádku.

Jako její dcera máš zřejmě právo na informace a můžeš tedy s lékaři promluvit, zjistit jejich pohled a předat naopak své informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.11.11 18:27

Beru a co když to odmítne? Může to odmítnout? Ona je opravdu psychicky nemocná jen si to nechce přiznat. Tipovala bych i nějakou formu schizofrenie :nevim: Jenže když nebude chtít…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.11.11 18:29

Jsem v kontaktu s primářkou oddělení kde leží, zatím je v bezvědomí… Bylo to úžasně lidské od ní, když jsem ji po telefonu prosila o informace protože nemám šanci tam jet osobně a ona mi ty informace poskytla… Neměla by, že? :think:

• Citovat
  • Upravit
1112
4.11.11 18:31

ww tím spíš bys měla mluvit s lékaři a přednést jim své podezření. Toto je ideální situace, kdy se máma může dostat do péče odborníků, ti by mohli najít způsob, jak na ni zapůsobit, aby alespoň do určité míry podstupovala léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112

Vidíš, tak super, jste v kontaktu, tak jim to všechno řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

opravdu se tvuj vztah podoba vztahu me mamky k te jeji…nic nez psychiatrie ji ale nepomohla…moje mamka byla vzdycky mekka a po 3 mesicich si ji vzala do pece i kdyz ji delala jen peklo…byl to takovy kolobeh :roll: Nikdy proste nedelej co ti bude proti tve vuli, i kdyby sis myslela, ze jsi spatna dcera, nektere ,,drasticke" veci jsou v tomhle pripade ty nejlepsi pro vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.11.11 18:34

Děkuju holky opravdu vám děkuji. Potřebuju to probrat a chlap má vyjímečně přesčas… V 8 mě vytáhne kámoška na pivko, děti si pustí telku, chlap snad přijde brzo tak si dám pivo a snad trochu vypnu. Mám obrovskou chuť na cigáro, ale nesmím :roll:

• Citovat
  • Upravit
1112
4.11.11 18:43

Je, s cigárem vydrž. Raděj ohlodej větvičku. Jestli jsi exkuřák, tak vydrž, to jsou přesně tyhle krizové situace, kdy se abstinence zhroutí … byla by to škoda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.11.11 18:45
Aghata píše:
Je, s cigárem vydrž. Raděj ohlodej větvičku. Jestli jsi exkuřák, tak vydrž, to jsou přesně tyhle krizové situace, kdy se abstinence zhroutí … byla by to škoda. :-)

Přestala jsem kouřit kvůli chlapa :roll: :oops: Zamilovanost je sfiňa :-D Ale jsem ráda, to jo… Jenže kombinace, zakouřená hospoda, kouřící kamarádka, pivo a nervy to bude náročné :think:

• Citovat
  • Upravit
48576
4.11.11 18:46

Ahjky :hug: :hug: čeká jí určitě léčba.Víš že já měla s tátou něco podobného + on se snažil nás zabít(Plynem) a pak se něco stalo,já mu dokázala odpustit a snažila sem se ho podržet.Samozřejmě to vždy mezi náma bude,ale už se máme i rádi.Zkus odpustit a pomoci a přemoci se,třeba je právě ten čas odpuštění s smíření se.Třeba už se ona vzpamatovala atd..

Já bych jí šanci dala.Poslední a drž se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
4.11.11 18:47

Nechoďte do hospody :wink: Jestli si tě s někým nepletu, tak jsi z vesnice ne? Tož udělejte si oheň na zahradě :-D Tam i snáz můžeš, kdyby to na tebe přišlo, vykřičet ze sebe vztek … a všechny jiné emoce, co s tebou třeba zmítají nebo zmítat budou, až o tom budeš s kamarádkou povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.11.11 18:48
ww píše:
Aghata píše:
Je, s cigárem vydrž. Raděj ohlodej větvičku. Jestli jsi exkuřák, tak vydrž, to jsou přesně tyhle krizové situace, kdy se abstinence zhroutí … byla by to škoda. :-)
Přestala jsem kouřit kvůli chlapa :roll: :oops: Zamilovanost je sfiňa :-D Ale jsem ráda, to jo… Jenže kombinace, zakouřená hospoda, kouřící kamarádka, pivo a nervy to bude náročné :think:

A to musite jit zrovna do takove hospody??? Nebyla by jina moznost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.11.11 18:49

Jsem z vesnice! 8-o Sakra to si říkám, že tu jsem taková schovaná, nikdo o mě moc neví a ono ejhle :lol: Já tu hospodu prubnu, bude to pro mě výzva a aspoň jsi dokážu svou vůli :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.11.11 18:50

Alsem tady jiná možnost není. Máme tu sice 2 hospody ale v te nekuřácké se zavírá už v 8 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11522
4.11.11 18:53
ww píše:
Alsem tady jiná možnost není. Máme tu sice 2 hospody ale v te nekuřácké se zavírá už v 8 :nevim:

tak ven na procházku :mrgreen: nebo zustat u kamaradky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová