Jen se svěřit...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
4.11.11 18:59
Kamča.dalmatinka píše:
Ahjky :hug: :hug: čeká jí určitě léčba.Víš že já měla s tátou něco podobného + on se snažil nás zabít(Plynem) a pak se něco stalo,já mu dokázala odpustit a snažila sem se ho podržet.Samozřejmě to vždy mezi náma bude,ale už se máme i rádi.Zkus odpustit a pomoci a přemoci se,třeba je právě ten čas odpuštění s smíření se.Třeba už se ona vzpamatovala atd..Já bych jí šanci dala.Poslední a drž se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Kami já jsem přemýšlela jak to s tvým tatínkem dopadlo, jsem ráda že se to vyřešilo. Třeba u nás taky dojde ke smíru, ale nějak o to ani nemám zájem. Třeba jak ji uvidím ležet v nemocnici změním názor. Nevím, prostě v tuto chvíli nevím nic… Jen to, že by se léčit měla a že se o to zasadím aby se léčila. Jenže co když její manžel bude proti? On je takový…

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 19:07
ww píše:
Beru a co když to odmítne? Může to odmítnout? Ona je opravdu psychicky nemocná jen si to nechce přiznat. Tipovala bych i nějakou formu schizofrenie :nevim: Jenže když nebude chtít…

tak to nevim,ale myslim si, ze u sebevrazd to odmitnout snad ani nemuze, proste tam posupajdi a hotovo.
mel to takhle kamosky nejakej znamej

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 19:09
ww píše:
Aghata píše:
Je, s cigárem vydrž. Raděj ohlodej větvičku. Jestli jsi exkuřák, tak vydrž, to jsou přesně tyhle krizové situace, kdy se abstinence zhroutí … byla by to škoda. :-)
Přestala jsem kouřit kvůli chlapa :roll: :oops: Zamilovanost je sfiňa :-D Ale jsem ráda, to jo… Jenže kombinace, zakouřená hospoda, kouřící kamarádka, pivo a nervy to bude náročné :think:

ja to mam takhle zase se zradlem :oops:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.11.11 19:11
beruska79 píše:
ww píše:
Aghata píše:
Je, s cigárem vydrž. Raděj ohlodej větvičku. Jestli jsi exkuřák, tak vydrž, to jsou přesně tyhle krizové situace, kdy se abstinence zhroutí … byla by to škoda. :-)
Přestala jsem kouřit kvůli chlapa :roll: :oops: Zamilovanost je sfiňa :-D Ale jsem ráda, to jo… Jenže kombinace, zakouřená hospoda, kouřící kamarádka, pivo a nervy to bude náročné :think:

Jako že teď nežereš? :mrgreen: Co??? Hmmm? :-P Mám trochu lepší náladu, díky… Anebo spíš že když máš nervy tak dlabeš? Já to měla tak kdysi a vážila jsem 51kg! 8-o :zed: Dnes? 64 :cert:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 19:33
ww píše:
beruska79 píše:
ww píše:
Aghata píše:
Jako že teď nežereš? :mrgreen: Co??? Hmmm? :-P Mám trochu lepší náladu, díky… Anebo spíš že když máš nervy tak dlabeš? Já to měla tak kdysi a vážila jsem 51kg! 8-o :zed: Dnes? 64 :cert:

to je provokace? :mrgreen: jako ze zeru kdyz mam nervy, nehulim, prestala jsem kdyz jsme planovali mimco :-)
a jinak, ja drive-74, ted 114 :lol: jdi se se svejma 64kilama vycpat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.11.11 19:44

Holky jdu, děti jsou sami doma, držte palce ať tady není po mém odchodu mejdan :lol: :mavam: A děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
4.11.11 19:49
ww píše:
Holky jdu, děti jsou sami doma, držte palce ať tady není po mém odchodu mejdan :lol: :mavam: A děkuji :hug:
:kytka: :huban: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
17050
4.11.11 21:37

Mě k tomu napadá, že si možná říkáš, co bys "měla "cítit… Ale ty jsi ty, to co cítíš je přirozené. A možná ani to, co se stalo není pravým důvodem k tomu, aby se něco změnilo.. :think:

Uvidíš, jak na tom bude, až se probere. Ale neměla bys mít pocit, že děláš něco, co nechceš. Pokud ji podpořit chceš TY sama od sebe, udělej to. Pokud ne, udělej, co myslíš, že je pro tebe správné. Nejsi nikoho zajatec.

Odreaguj se s kamarádkou a taky bych volila spíše procházku;). Ale to už je pasé, rozhodla ses jistě sama, kam se ti chce:). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.11.11 21:55
Lakynka píše:
Mě k tomu napadá, že si možná říkáš, co bys "měla "cítit… Ale ty jsi ty, to co cítíš je přirozené. A možná ani to, co se stalo není pravým důvodem k tomu, aby se něco změnilo.. :think:

Uvidíš, jak na tom bude, až se probere. Ale neměla bys mít pocit, že děláš něco, co nechceš. Pokud ji podpořit chceš TY sama od sebe, udělej to. Pokud ne, udělej, co myslíš, že je pro tebe správné. Nejsi nikoho zajatec.

Dobře řečeno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.11.11 22:00
ww píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ahjky :hug: :hug: čeká jí určitě léčba.Víš že já měla s tátou něco podobného + on se snažil nás zabít(Plynem) a pak se něco stalo,já mu dokázala odpustit a snažila sem se ho podržet.Samozřejmě to vždy mezi náma bude,ale už se máme i rádi.Zkus odpustit a pomoci a přemoci se,třeba je právě ten čas odpuštění s smíření se.Třeba už se ona vzpamatovala atd..Já bych jí šanci dala.Poslední a drž se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Kami já jsem přemýšlela jak to s tvým tatínkem dopadlo, jsem ráda že se to vyřešilo. Třeba u nás taky dojde ke smíru, ale nějak o to ani nemám zájem. Třeba jak ji uvidím ležet v nemocnici změním názor. Nevím, prostě v tuto chvíli nevím nic… Jen to, že by se léčit měla a že se o to zasadím aby se léčila. Jenže co když její manžel bude proti? On je takový…

Odpustit je těžké,ale pokud člověk chce tak to jde.Udělala sem za vším tlustou čáru a učíme se spolu vycházet a myslím že nám to i jde :wink: .Asi nikdy nebude náš vztah takovej jak bejvá v telce objímání,volání atd.. ale je skvělej děda svému vnukovi a snaží se..
Věřím že dokážeš odpustit i že když budete obě chtít mužete si k sbě najít určitou cestu.Stanov si aky určité podmínky,třeba to léčení a snaž se být oporou ale nenech se psychicky vyřídit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.11 22:03

Kamčo: to je to hlavní, když budou chtít oba :think: . Samozřejmě je to ideální, když oba chtějí:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.11.11 01:01

Tak jsem doma, bylo fajn, nikotinu jsem se nadychala i bez hulení až až. Dala jsem si 3 piva a jsem kaput :oops: :lol: Z nemocnice mi ještě nevolali takže je mamka pořád v bezvědomí :-?

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
5.11.11 01:03

Holky děkuju, opravdu, upřímně… :hug:

• Citovat
  • Upravit
102677
5.11.11 01:07

daši, nečetla jsem ostatní příspěvky, ale posílám :hug:

• načítám...
  • Citovat