Jen se svěřit...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
6.11.11 18:06
ww píše:
Lakynka píše:
Ww co vím,tak léky na spaní by měly byt v pohode i ad.ale jak je to s ostatními léky netuším.držím palce
Děkuji ale ona je pořád v bezvědomí… není to už moc dlouho? :nevim:

Možná je to jen způsob, jak se tělo snaží s tím bojovat a dostat se z toho :nevim: … Každopádně je dobré znamení, že se probrala alespoň na chvíli! Jako by ti tím řekla: to bude dobré :hug: . Věřím v to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
7.11.11 17:28

Mamka už se probrala, ale nechce mě vidět… :cry:

• Citovat
  • Upravit
17050
7.11.11 18:37

ww: možná je to tak lepší… Může se zlobit na někoho okolo sebe a takhle to alespoň schytá personál… Rozumíš, může to chtít na někoho hodit, proč to vlastně udělala a to by ti příjemné jistě nebylo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
7.11.11 18:40

Udělala to kvůli mému bráchovi, byl to její mazánek a vykašlal se na ni, já jsem ji vždycky vyslechla, pomohla, byla jsem její boxovací pytel, nezanevřela jsem na ni a teď tohle… Cítím se tak naštvaná, tak zhnusená, mám pocit, že jsem si opět nechala n*srat na hlavu když to tak řeknu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17050
7.11.11 18:45

ww: Chtěla ho tím k něčemu donutit nebo co? Já bych ji teď asi nechala… Úplně, nějakou dobu. Možná bych max řekla, že jsi s ní, ale že potřebuje čas sama pro sebe a odešla bych :nevim: … Pokud bude s tebou komunikovat. Pokud ne, tak to zatím nech být.. Opravdu tohle je čas pro ní a pro lékaře. Chápu, jak se cítíš. Místo aby se ti teď všechna snaha vrátila, tak tě to pořád potápí a snaha vyšla vniveč. Ale všechno má svůj čas.. Ona má problém. Ty ne, ty tím důvodem k problémům nejsi :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
7.11.11 20:33
beruska79 píše:
ww píše:
Beru a co když to odmítne? Může to odmítnout? Ona je opravdu psychicky nemocná jen si to nechce přiznat. Tipovala bych i nějakou formu schizofrenie :nevim: Jenže když nebude chtít…
tak to nevim,ale myslim si, ze u sebevrazd to odmitnout snad ani nemuze, proste tam posupajdi a hotovo.
mel to takhle kamosky nejakej znamej

Ale může, bohužel. Případ našeho mladého souseda, který tady nechal dvě malé děti a manželku s hypotékou na baráku. První pokus o sebevraždu proběhl doma na půdě, ale jeho žena ho našla a odřezala provaz, takže ho zachránila . Přijela záchranka a odvezli ho do nemocnice. Pak ho převezli na psychiatrii,ale tam zůstal pouze 1 noc a jeho sestra podepsala revers, takže ho pustili domů. Rodiče jeho ženy jim zaplatili dovolenou , bez dětí, na 14 dní k moři, aby se dal dohromady. Po návratu domů, asi po 2 dnech , se opět pokusil o sebevraždu, ale tentokrát šel do lesa, aby ho nemohl nikdo zachránit a bohužel se mu to povedlo :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová