Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V půl roce dcery musím nastoupit zpět do práce. Po porodu jsem s malou zůstala sama a z rodičovské to neutáhnu. Bohužel, ani nemám babičku či nikoho jiného a malou mi pohlídal, proto sháním jesle od půl roku dítěte, abych mohla nastoupit na poloviční úvazek zpět do práce. Obepsala jsem všechny jesle v Brandýse a okolí, ale už nefungují. Pokud bych měla platit paní na hlídání, tak to finančně nedám, zase tak dobře placené zaměstnání nemám. Nevíte o nějakých fungujících jeslích v okolí Brandýse nad Labem? Děkuji
I u nás jsou všechny státní jesle i soukromé dětské skupiny až od roku věku. S tím, že se tam takové dítě vyskytne výjimečně. Reálně jsou tam děti od 18 měsíců.
Nemyslím si, že najdeš.
@Paav jediné jesle v Brandýse a Boleslavi provozuje brandýský Matýsek, jsou dotované ale musíš si tami nějakou část doplatit. Na jejich stránkách je ceník. Ale netuším jestli tě vezmou uprostřed roku. Já mám starší dítko a to už chodí do dětské skupiny.
@Paav píše:
V půl roce dcery musím nastoupit zpět do práce. Po porodu jsem s malou zůstala sama a z rodičovské to neutáhnu. Bohužel, ani nemám babičku či nikoho jiného a malou mi pohlídal, proto sháním jesle od půl roku dítěte, abych mohla nastoupit na poloviční úvazek zpět do práce. Obepsala jsem všechny jesle v Brandýse a okolí, ale už nefungují. Pokud bych měla platit paní na hlídání, tak to finančně nedám, zase tak dobře placené zaměstnání nemám. Nevíte o nějakých fungujících jeslích v okolí Brandýse nad Labem? Děkuji
co zkusit nějakou paní v důchodu, že by si přivydělala a ty bys nemusela platit tolik… ono s jeslema je problém v celé republice, hodně se rušily a je tam přetlak…
Dobrý den,
sháním pro dceru (6 měsíců) hlídání v okolí Velkých Všelis směrem na Českou Lípu. Nevíte prosím o někom? Klidně i o mamince na rodičovské, paní v důchodu, jednalo by se o hlídání od rána cca na 6-8 hod. do konce srpna/září. Zkoušela jsem jesle, ale všude je plno a já se musím vrátit do práce a bohužel na hlídání nikoho nemám. K tomu v jesličkách by dcera mohla být pouze 2,5 dne v týdnu.