Jezdíte samy s dítětem do kempu/ na výlety/ dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3561
1.7.24 09:25

Zrovna zítra vyrážím sama s dětmi, manžel dorazí později kvůli práci. Obavy trošku mám - velký stan na postavení a sama ženská s dětmi. Ale věřím, že to bude v pohodě a kdyžtak mi někdo pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.7.24 15:00

Já mám děti ještě malé a klidně bych jela (nebojím se, že bych to nezvládla), ale spíš nejezdím, protože si to moc neužiju (děti na mě pořád visí, nemám chvíli oddech). Takže jsem radši, když jedeme aspoň parta s dětmi nebo jedu s babičkou nebo s manželem, ať se prostřídáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.7.24 15:36

Nesnáším kempy, takže určitě hotel nebo penzion. S dětmi jsem jezdila sama, když jsme se s manželem o prázdninách střídali v dovolený. Teď si užíváme společnou dovolenou a i během roku spostu prodloužených víkendů a určitě bych neseděla doma jenom proto, že nemám s kým jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
1.7.24 16:41

S dětmi sama jezdím maximalně na vylet nebo na vikend k prarodičům. Do kempu a na jiny typ dovolenych jezdíme vždy všichni, rádi travíme čas spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.7.24 17:03
@Kocicka1987 píše: Více

Ano, tenhle typ kempu znam ze zahranici.
Bohužel v ČR jsem měla smůlu na ty mnohem ošklivejsi, kam mě nikdo nedostane ani hrablem.

• Citovat
  • Upravit
8302
1.7.24 17:08
@Lama Lama píše: Více
Že jo. Moje řeč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.24 16:03

@Snorlaxik byla jsem ted cely tyden se synem 5let a dcerou 11m s karavanem sama a muzu rict … jedna z nejlepsich dovolenych! Fakt. Super klid a pohoda. Vyhovovalo nam to opravdu moc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29128
6.7.24 17:17

Mně teda vadí vyrazit s dětma do kempu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí