Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni,
potřebovala bych prosím poradit, jaká jídelní sada se vám nejvíc osvědčila pro děti. Talířky, mističky i příbor. Mám nějaké ty obyč talířky z ikei, ale moc se mi nezdají, ani ten příbor není zázrak. Děti z toho moc nejí a jídlo nějak podezřele rychle chládne.
A nedávno jsem zahlédla reklamu na tescoma bambiny, máte někdo nebo viděl to někdo na vlastní oči? http://www.mall.cz/…motylci-7-ks?…
Malej jedl nejprve z dětských misek, které jsem doma měla ještě po sobě, později z normálního talíře a normálním příborem. Nekupovala jsme ani dětské nádobí, ani dětský příbor, jen plastové kelímky na pití (z Ikei).
ja mam tohle od Aventu (v obchodech za 700 tady za 400) http://www.alfababy.cz/…zkem-6m.html a je super, moc hezka, takova mohutna a pritom lehoucka, s neklouzavym spodkem a lzicka je moc prijemna do ruky ![]()
pro starší jsem koupila příbory od tescomy, řada Funny a jí z keramických hlubokých talířků. když byla menší, tak jsem měla mmisku s přísavkou od canpolbabies.
tu novou řadu od tescomy jsem viděla naživo, koupila jsem dětem každému misku a jídlo je v ní taky poměrně dost rychle studené… ale u kaší pro vikiho mi to nevadí, on jí radši studenější ![]()
jinak ty příbory se asi budou dětem hůř držet, prootže jsou placaté… ale vypadá to úžasně ![]()
ty příbory jsou tyto: http://www.e-tescoma.cz/…va-3-ks.html
máme jednu sadu doma a jednu u babičky.
zadne spec.detske nadobi nemame a kupovat ani nebudu. podle me postaci plastove misky a talire pro dospele. mam jen nezer detske pribory, jsou stejne jako pro dospele, jen mensi.
sestrenka mela plastove pribory od Tuperware a prisly mi dost nesikovny, siroky ![]()
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.
Laaja píše:
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.
co se ti nezda? Ja ho zatim nepouzila, malej je malej
davame jen misticky
Ahoj, mala ma sice teprve pet mesicu ale tento problem uz vyresen mame ![]()
Ja osobnenejsem zastancem plastu, takze jsem koupila porcelanovou jidelni sadu. Bude sezenes na netu nebo primo v obchode s temito potrebami!
Mame sady dve. Jednu dostala od babi - s medvidkem Pu no a potom mame jeste po me - s kocickama na dne talirku ![]()
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila ![]()
BaraDolezal píše:
Ahoj, mala ma sice teprve pet mesicu ale tento problem uz vyresen mame
Ja osobnenejsem zastancem plastu, takze jsem koupila porcelanovou jidelni sadu. Bude sezenes na netu nebo primo v obchode s temito potrebami!
Mame sady dve. Jednu dostala od babi - s medvidkem Pu no a potom mame jeste po me - s kocickama na dne talirku
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila
tak pockej az ti to vezme do pacek a mrskne o zem ![]()
careynka píše:Laaja píše:co se ti nezda? Ja ho zatim nepouzila, malej je malej
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.davame jen misticky
No z jídla si dělají takovou míchanici a jednotlivé druhy jim nedělím, tak se mi to zdá zbytečné.
A porcelánové ani omylem, vidím co dělají s plastovým a dva stejně neuhlídám. Když vidím, jak s tím mrskají o zem a mlátí o stolek, tak to fakt nepůjde.
Laaja píše:careynka píše:No z jídla si dělají takovou míchanici a jednotlivé druhy jim nedělím, tak se mi to zdá zbytečné.Laaja píše:co se ti nezda? Ja ho zatim nepouzila, malej je malej
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.davame jen misticky
A porcelánové ani omylem, vidím co dělají s plastovým a dva stejně neuhlídám. Když vidím, jak s tím mrskají o zem a mlátí o stolek, tak to fakt nepůjde.
tak prodavaji i zvlast ty kousky
careynka píše:BaraDolezal píše:tak pockej az ti to vezme do pacek a mrskne o zem
Mame sady dve. Jednu dostala od babi - s medvidkem Pu no a potom mame jeste po me - s kocickama na dne talirku
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila
Ja nevim, meli jsme se sestrenicemi stejne, jedla z toho mladsi segra a dva prcci od sestrenek. A nadobi vzdy prezilo
!!!
BaraDolezal píše:careynka píše:Ja nevim, meli jsme se sestrenicemi stejne, jedla z toho mladsi segra a dva prcci od sestrenek. A nadobi vzdy preziloBaraDolezal píše:tak pockej az ti to vezme do pacek a mrskne o zem
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila!!!
fakt?
tak to jste byli zazracny
mne to malej do pacek bere uz ted a az se bude krmit sam, tak to litat bude stopro ![]()