Jídelní souprava pro batole

5077
31.5.11 08:31

Jídelní souprava pro batole

Ahoj všichni,
potřebovala bych prosím poradit, jaká jídelní sada se vám nejvíc osvědčila pro děti. Talířky, mističky i příbor. Mám nějaké ty obyč talířky z ikei, ale moc se mi nezdají, ani ten příbor není zázrak. Děti z toho moc nejí a jídlo nějak podezřele rychle chládne.
A nedávno jsem zahlédla reklamu na tescoma bambiny, máte někdo nebo viděl to někdo na vlastní oči? http://www.mall.cz/…motylci-7-ks?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
31.5.11 08:51

Malej jedl nejprve z dětských misek, které jsem doma měla ještě po sobě, později z normálního talíře a normálním příborem. Nekupovala jsme ani dětské nádobí, ani dětský příbor, jen plastové kelímky na pití (z Ikei).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 09:08

ja mam tohle od Aventu (v obchodech za 700 tady za 400) http://www.alfababy.cz/…zkem-6m.html a je super, moc hezka, takova mohutna a pritom lehoucka, s neklouzavym spodkem a lzicka je moc prijemna do ruky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
31.5.11 09:32

pro starší jsem koupila příbory od tescomy, řada Funny a jí z keramických hlubokých talířků. když byla menší, tak jsem měla mmisku s přísavkou od canpolbabies.
tu novou řadu od tescomy jsem viděla naživo, koupila jsem dětem každému misku a jídlo je v ní taky poměrně dost rychle studené… ale u kaší pro vikiho mi to nevadí, on jí radši studenější ;-)
jinak ty příbory se asi budou dětem hůř držet, prootže jsou placaté… ale vypadá to úžasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
31.5.11 09:35

ty příbory jsou tyto: http://www.e-tescoma.cz/…va-3-ks.html

máme jednu sadu doma a jednu u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.5.11 10:01

zadne spec.detske nadobi nemame a kupovat ani nebudu. podle me postaci plastove misky a talire pro dospele. mam jen nezer detske pribory, jsou stejne jako pro dospele, jen mensi.
sestrenka mela plastove pribory od Tuperware a prisly mi dost nesikovny, siroky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.5.11 11:01

Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 11:03
Laaja píše:
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.

co se ti nezda? Ja ho zatim nepouzila, malej je malej :-) davame jen misticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
31.5.11 11:07

Ahoj, mala ma sice teprve pet mesicu ale tento problem uz vyresen mame :-)
Ja osobnenejsem zastancem plastu, takze jsem koupila porcelanovou jidelni sadu. Bude sezenes na netu nebo primo v obchode s temito potrebami!
Mame sady dve. Jednu dostala od babi - s medvidkem Pu no a potom mame jeste po me - s kocickama na dne talirku :-)
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 11:08
BaraDolezal píše:
Ja osobnenejsem zastancem plastu, takze jsem koupila porcelanovou jidelni sadu. Bude sezenes na netu nebo primo v obchode s temito potrebami!
Mame sady dve. Jednu dostala od babi - s medvidkem Pu no a potom mame jeste po me - s kocickama na dne talirku :-)
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila :-)

tak pockej az ti to vezme do pacek a mrskne o zem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.5.11 11:11
careynka píše:
Laaja píše:
Díky, kouknu se na ten avent jak vypadá ve skutečnosti. Moc se mi nezdá ten dělený talíř. A díky za typ s těmi příbory od tescomy, to mě nenapadlo, že ty placaté se blbě drží. Asi z těch dětí a samého hafhaf bůůů blbnu.

No z jídla si dělají takovou míchanici a jednotlivé druhy jim nedělím, tak se mi to zdá zbytečné.
A porcelánové ani omylem, vidím co dělají s plastovým a dva stejně neuhlídám. Když vidím, jak s tím mrskají o zem a mlátí o stolek, tak to fakt nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 11:12
Laaja píše:
careynka píše:
Laaja píše:
No z jídla si dělají takovou míchanici a jednotlivé druhy jim nedělím, tak se mi to zdá zbytečné.
A porcelánové ani omylem, vidím co dělají s plastovým a dva stejně neuhlídám. Když vidím, jak s tím mrskají o zem a mlátí o stolek, tak to fakt nepůjde.

tak prodavaji i zvlast ty kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
31.5.11 11:13
careynka píše:
BaraDolezal píše:
Jinak v obchodech koupis i klasicke nerezove detske nadobi, to taky mam jeste po me a babicka take koupila :-)

Ja nevim, meli jsme se sestrenicemi stejne, jedla z toho mladsi segra a dva prcci od sestrenek. A nadobi vzdy prezilo :nevim: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 11:20
BaraDolezal píše:
careynka píše:
BaraDolezal píše:
Ja nevim, meli jsme se sestrenicemi stejne, jedla z toho mladsi segra a dva prcci od sestrenek. A nadobi vzdy prezilo :nevim: !!!

fakt? :-) tak to jste byli zazracny :-) mne to malej do pacek bere uz ted a az se bude krmit sam, tak to litat bude stopro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
31.5.11 11:31

Tyjo holky, nekazte mi radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie