Lindex - e-shop, slevy, akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1660
29.5.11 19:25

Lindex ... e-shop, slevy, akce

Ahojda,
máte někdo zkušenosti z e-shopem švédské značky Lindex (čtu, že je možnost vyzvednout si objednané zboží v některém z kamenných obchodů = bez poštovného??, popř. ho tam i vrátit).
Nakupovaly ste některá už takto?

Ráda bych sem taky házela odkazy, kde „výhodně“ Lindex nakoupit, popř. informace, v kterých kamenných obchodech (městech) jsou zrovna slevy, akce.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Markéta1980
29.5.11 19:52

Já takhle nakupovala už 2×. Zboží objednáš na konkrétní obchod a zaplatíš kartou přes net. Poštovné je při tomto způsobu nakupovaní vždy zdarma. Při nákupu nad 1.000,– máš poštovné zdarma i při dodání domů.
Bez udání důvodu můžeš zboží vrátit do 30 dnů na kterýkoliv obchod.
Co se týče slev, tak já nakupuji převážna v Brně na náměstí Svobody a tam jsou slevy vždy na pár kousků pořád (to samé i v Olympii). Velký výprodej bývá tuším jednou za půl roku a to posílají i upozornění na e-mail.
Když spustili e-shop, těšila jsem se, že slevy budou i na něm, ale na zimní kolekci tedy nebyly, jsem zvědavá, zda u letní se polepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2852
29.5.11 19:58

ja tedy zkušenosti s e-shopem nemám, chodím do Brna na Nám. Svobody jsou tam stále nějaké věci ve slevě. V Olympii jsem byla jen jednou, je to pro mne daleko (malá mi tak dlouho v MHD nevydrží)a je to tam víc přebrané. Překvapilo mě, že slevy byly ve městě i v Olympii na jiné výrobky, tak nevím jak to chodí… jinak slevy bývají - takové ty větší 2× do roka, jak se mění kolekce- po vánocích a pak by měly být někdy v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
29.5.11 20:02
Markéta1980 píše:
Já takhle nakupovala už 2×…

Super, děkuji za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.5.11 20:35

Já vím o Lindexu v Praze na Chodově,slevy tam čas od času mívají :-)
O E-shopu jsem nevěděla,jdu pohledat na googlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
29.5.11 21:38

Do Lindexu chodím v Praze na Chodově, moooc pěkný design!konečně, po obludnostech jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.8.11 16:58

Za rok bude Lindex v Hradci Králové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 14:44

Paráda aspoň to nebudu mít tak daleko jako do Brna. Tam že dostaneme tak 2× do roka, když jedeme za dědou nebo známýma. :)

kauculacek píše:
Za rok bude Lindex v Hradci Králové :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
12.10.11 20:46

holky, můžu se zeptat kde je ještě v Praze Lindex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.10.11 07:55
Sylvaa píše:
holky, můžu se zeptat kde je ještě v Praze Lindex?

Ještě vím o Galerii Harfa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.10.11 08:01

Tý jo, tak o tom jsem neslyšela. Pro mě novinka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.10.11 22:34

Ahojky, právě si chci objednat kabát, dneska jsem byla na krámu a prodavačka mi přímo řekla, že si ho mám k nim objednat a nemusím si ho ani brát, když mi nebude sedět, jen si ho vyzkouším. O platbě předem se už nezmínila. Takže… když se mi kabát nebude líbit, vrátí mi peníze, nebo si za tu částku musím vzít něco jinýho? Je to dvaapůl tisíce a to fakt nevím, co bych si tam dalšího vybírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 21:58

Ahoj holky,prosím hodtě mi adresu na e-shop kde nakupujete dětské oblečění od Lindexu…nemohu najít :( děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.11 08:15

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.10.11 14:27

Ahoj,
Lindex stránky v češtině nevede a to objednávání je taky peklo. Chtějí platit s číslem kreditní karty a to jsem odmítla. I ta registrace byl boj, nakonec jsem to vzdala a objednala přes mimibazar. Tady máš odkaz na stránky http://www.lindex.com/cz/
Nebo si zajít přímo do obchodu, pokud máš tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák