Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
Lindex stránky v češtině nevede a to objednávání je taky peklo. Chtějí platit s číslem kreditní karty a to jsem odmítla. I ta registrace byl boj, nakonec jsem to vzdala a objednala přes mimibazar. Tady máš odkaz na stránky http://www.lindex.com/cz/
Nebo si zajít přímo do obchodu, pokud máš tu možnost.
Musím z tebou nesouhlasit, objednávala jsem přes ně asi 6 a vždy v naprosté pohodě
.
Laaja píše:
Ahoj,
Lindex stránky v češtině nevede a to objednávání je taky peklo. Chtějí platit s číslem kreditní karty a to jsem odmítla. I ta registrace byl boj, nakonec jsem to vzdala a objednala přes mimibazar. Tady máš odkaz na stránky http://www.lindex.com/cz/
Nebo si zajít přímo do obchodu, pokud máš tu možnost.
Ahoj,
tak mně to taky nešlo anglicky neumím a došla jsem až nakonec a pořád mně to vracelo na registraci a to jsem to vyplnila nekolikrát..zajdu se podívat do kramu, stejně věci co měli ve sleve bud byly maličké a nebo už nebyly
a za pevnou cenu to určitě na kráme mít budou ![]()
J.
Holky, fakt nevím, proč vám to nejde. Já teď, na váš popud, jsem zkusila udělat registraci na mou dceru a vše proběhlo na první pokus.
Pro ty, co neznají anglicky, zkusím napsat, co se do kterých políček vyplňuje:
First name - křestní jméno
Last name - příjmení
Street - ulice včetně čísla domu
c/O adress - nevyplňovat (není povinné)
Zip code - PSČ
City - město
Country - Czech Republic
Druhý sloupec:
email - e-mail ![]()
confirm e-mail - znovu e-mail (ten stejný, je to pro ověření)
Phone number - +420 je předepsané a pak číslo ve formátu 123456789 (tzn. bez mezer)
mobil number - zadat svůj mobil opět ve formátu 123456789 (+420 je předepsáno). Na toto číslo chodí sms, že kde je balík nebo že je možné si balík vyzvednout
Password (choose a password) - heslo
Confirm password - znovu heslo (to stejné ![]()
Pak jsou tam zatrhávací okýnka, jestli chcete zasílat zprávy o různých jejich akcích.
Další je sms, i would..... - to je jestli chcete posílat sms o balíčku, tj. že je na prodejně či na poště
a pak je tam poslední políčko a to se musí zatrhnout, to znamená, že souhlasíte s jejich podmínkami pro e-shop
No a pak už zmáčknete CONTINUE a hotovo
.
Tak snad jsem vám trochu pomohla.
No víš, mě se to pak povedlo se zaregistrovat, ale nepovedlo se mi si nic objednat. Při objednání i na prodejnu to chce číslo kreditní karty.
Jinak na prodejně mají dost věcí, i ty 3za2, jenže o víkendu je to přebrané a mě se tam jen někdy povede sehnat to, co potřebuji pro oba 3× ![]()
Nakonec jsem to, co jsem chtěla objednala již přes ten zmiňovaný mmb. Vyšlo to o něco dráž, ale ženský tam mají taky něco jako 3za2.
Oni chtějí platbu bohužel vždy předem, ale máš možno po dobu 30 dnů zboží vrátit na prodejnu.
Přiznám se, že od mamin na MMB mi to přijde zbytečně předražené a dodneška jsem moc nechápala, kdo to vlastně od nich objednává
.
Ahoj,koukám,že máte dobré zkušenosti s objednáváním přes e-shop,tak bych vás chtěla poprosit o radu…v pohodě jsem se zaregistrovala,dala si zboží do košíku,ale nejde mi zaplatit,píše mi to hlášku,že musím zadat způsob platby a zaplatit hodnotu vyšší než 0(Way of payment is not selected. Note that the order amount must be above zero to select payment. ),což nechápu,když v košíku mám zboží dost a zaškrtla jsem platbu kartou…nemáte s tím zkušenosti?Děkuji.
Chtěla bych trošku oživit diskusi
Hlásím Brno - Náměstí Svobody, mají slevy na trička, mikči, kalhoty. Předpokládám, že to samé v Olympii, ale tam jsem nebyla. Za výlohou je cedulka Sale, v létě pak ještě následoval Final sale, kdy bylo vše 1+1 zdarma, tak pokud některá chodíte kolem, tak dejte vědět kdyby to tam bylo ![]()
Dnes jsem šla kolem Lindexu na České a mají slevy na zimní bundy a zimní doplnky, pro děti i pro ženský.
Před měsícem měli akci na dětské oblečení koupila jsem synovi dvoje tepláky a třetí jsem dostala zdarma
Bylo to v OC na Andělu, mají tam moc pěkné věci.
Ted maj akci na netu postovny zdarma. asi se tam zejtra mrknu a na oteplovaky a kombinezy meli taky? a kolik
Akce tři věci za cenu dvou tam mají pořád, ale je to jen na ty méně obrázkové věci - trička, tepláky..
Prosím, brňačky, mají v Lindexu v centru otevřeno i v neděli?
(případně i HM, Zara?)
@kiera píše:
Prosím, brňačky, mají v Lindexu v centru otevřeno i v neděli?
(případně i HM, Zara?)
Snad ve všech OC mají otevřeno celý týden včetně víkendů.
Nemyslela jsem obchodní centrum, myslela jsem v centru, jako ve městě, jako v centru města:-)