Lindex - e-shop, slevy, akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
19.10.11 14:27

Ahoj,
Lindex stránky v češtině nevede a to objednávání je taky peklo. Chtějí platit s číslem kreditní karty a to jsem odmítla. I ta registrace byl boj, nakonec jsem to vzdala a objednala přes mimibazar. Tady máš odkaz na stránky http://www.lindex.com/cz/
Nebo si zajít přímo do obchodu, pokud máš tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1980
19.10.11 18:53

Musím z tebou nesouhlasit, objednávala jsem přes ně asi 6 a vždy v naprosté pohodě :palec: .

• Citovat
  • Upravit
19.10.11 19:10
Laaja píše:
Ahoj,
Lindex stránky v češtině nevede a to objednávání je taky peklo. Chtějí platit s číslem kreditní karty a to jsem odmítla. I ta registrace byl boj, nakonec jsem to vzdala a objednala přes mimibazar. Tady máš odkaz na stránky http://www.lindex.com/cz/
Nebo si zajít přímo do obchodu, pokud máš tu možnost.

Ahoj,
tak mně to taky nešlo anglicky neumím a došla jsem až nakonec a pořád mně to vracelo na registraci a to jsem to vyplnila nekolikrát..zajdu se podívat do kramu, stejně věci co měli ve sleve bud byly maličké a nebo už nebyly :( a za pevnou cenu to určitě na kráme mít budou :)
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1980
19.10.11 19:46

Holky, fakt nevím, proč vám to nejde. Já teď, na váš popud, jsem zkusila udělat registraci na mou dceru a vše proběhlo na první pokus.
Pro ty, co neznají anglicky, zkusím napsat, co se do kterých políček vyplňuje:

First name - křestní jméno
Last name - příjmení
Street - ulice včetně čísla domu
c/O adress - nevyplňovat (není povinné)
Zip code - PSČ
City - město
Country - Czech Republic

Druhý sloupec:
email - e-mail :wink:
confirm e-mail - znovu e-mail (ten stejný, je to pro ověření)
Phone number - +420 je předepsané a pak číslo ve formátu 123456789 (tzn. bez mezer)
mobil number - zadat svůj mobil opět ve formátu 123456789 (+420 je předepsáno). Na toto číslo chodí sms, že kde je balík nebo že je možné si balík vyzvednout
Password (choose a password) - heslo
Confirm password - znovu heslo (to stejné :-)

Pak jsou tam zatrhávací okýnka, jestli chcete zasílat zprávy o různých jejich akcích.

Další je sms, i would..... - to je jestli chcete posílat sms o balíčku, tj. že je na prodejně či na poště

a pak je tam poslední políčko a to se musí zatrhnout, to znamená, že souhlasíte s jejich podmínkami pro e-shop

No a pak už zmáčknete CONTINUE a hotovo 8-) .

Tak snad jsem vám trochu pomohla.

• Citovat
  • Upravit
5077
19.10.11 19:50

No víš, mě se to pak povedlo se zaregistrovat, ale nepovedlo se mi si nic objednat. Při objednání i na prodejnu to chce číslo kreditní karty.
Jinak na prodejně mají dost věcí, i ty 3za2, jenže o víkendu je to přebrané a mě se tam jen někdy povede sehnat to, co potřebuji pro oba 3× :mrgreen:
Nakonec jsem to, co jsem chtěla objednala již přes ten zmiňovaný mmb. Vyšlo to o něco dráž, ale ženský tam mají taky něco jako 3za2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1980
19.10.11 20:05

Oni chtějí platbu bohužel vždy předem, ale máš možno po dobu 30 dnů zboží vrátit na prodejnu.

Přiznám se, že od mamin na MMB mi to přijde zbytečně předražené a dodneška jsem moc nechápala, kdo to vlastně od nich objednává :oops: .

• Citovat
  • Upravit
zeja
16.2.12 13:06

e-shop lindex

Ahoj,koukám,že máte dobré zkušenosti s objednáváním přes e-shop,tak bych vás chtěla poprosit o radu…v pohodě jsem se zaregistrovala,dala si zboží do košíku,ale nejde mi zaplatit,píše mi to hlášku,že musím zadat způsob platby a zaplatit hodnotu vyšší než 0(Way of payment is not selected. Note that the order amount must be above zero to select payment. ),což nechápu,když v košíku mám zboží dost a zaškrtla jsem platbu kartou…nemáte s tím zkušenosti?Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
378
22.10.12 21:01

Chtěla bych trošku oživit diskusi :)Hlásím Brno - Náměstí Svobody, mají slevy na trička, mikči, kalhoty. Předpokládám, že to samé v Olympii, ale tam jsem nebyla. Za výlohou je cedulka Sale, v létě pak ještě následoval Final sale, kdy bylo vše 1+1 zdarma, tak pokud některá chodíte kolem, tak dejte vědět kdyby to tam bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzzlodeika
23.11.12 19:25

Dnes jsem šla kolem Lindexu na České a mají slevy na zimní bundy a zimní doplnky, pro děti i pro ženský.

• Citovat
  • Upravit
50155
23.11.12 20:07

Před měsícem měli akci na dětské oblečení koupila jsem synovi dvoje tepláky a třetí jsem dostala zdarma :pankac: Bylo to v OC na Andělu, mají tam moc pěkné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.11.12 20:29

Ted maj akci na netu postovny zdarma. asi se tam zejtra mrknu a na oteplovaky a kombinezy meli taky? a kolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.11.12 20:48

Akce tři věci za cenu dvou tam mají pořád, ale je to jen na ty méně obrázkové věci - trička, tepláky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
24.11.12 08:50

Prosím, brňačky, mají v Lindexu v centru otevřeno i v neděli?
(případně i HM, Zara?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
24.11.12 11:35
@kiera píše:
Prosím, brňačky, mají v Lindexu v centru otevřeno i v neděli?
(případně i HM, Zara?)

Snad ve všech OC mají otevřeno celý týden včetně víkendů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
24.11.12 12:17

Nemyslela jsem obchodní centrum, myslela jsem v centru, jako ve městě, jako v centru města:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák