Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
nevíte někdo o nějakým dobrým velkým obchodě s kojeneckými potřebami a oblečky v Hradci Králové nebo v Pardubicích? Něco, jako je např. Chicco baby expert, apod.
díky za tipy ![]()
John Nell - Hradec Králové ![]()
Hradec Králové
HANY Dětské centrum Čelakovského 501
BABY EXCLUSIVE
Puškinova 1009
FINESA
Střelecká 748
ANDÍLEK Škroupova 673
EBERUNKA
Mrštíkova 1122/40
Uju píše:
chicco je u Makra nepletu-li se.
Ano, je tam. Je to u Tesco Březhrad ![]()
Monny: a který obchod je z těch, co jsi napsala nejlepší? Kde toho mají fakt hodně a za dobré ceny?
Mám tam v plánu zajet, ale nechci to obcházet všechno, na to už nemám sílu ![]()
No, dobré je to Chicco v Březhradě ![]()
A pak ten John Nell - Kalendova 747/9a
Hradec Králové 4 (Kukleny)
500 04
BABY EXCLUSIVE - Puškinova 1009
Tyhle 3 bych ti doporučila jako Hradečanka ![]()
Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).
Hanule píše:
Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).
je tam, byla jsem tam před týdnem.. ![]()
Mně to přijde všechno drahé … kočárek jsem si vybrala v Pcích http://www.baby-centrum.cz/ ALE!
Chicco u Tesca Březhrad není … z dětského tam je Vesna, ale to jsou většinou ručníky, povlečení, nějaké oblečky …
Na pěší zóně je něco pro děti … ale takhle … nakonec vyjde nejlépe si to okouknout a objednat na netu výrazně levnější ![]()
Vždyť jsem tam byla před týdnem a Chicco tam ještě bylo, i na netu to je
Nemyslíte jiné Tesco? ![]()
Monny89 píše:Hanule píše:je tam, byla jsem tam před týdnem..
Už to není Chicco
Musíš taky koukat na cedule, ne jen na to že je to opět dětský obchod
Teď je to nějaké Babiez, či jak, předtím to bylo Chicco - BabyExpert.
Monny89 píše:
Vždyť jsem tam byla před týdnem a Chicco tam ještě bylo, i na netu to jeNemyslíte jiné Tesco?
http://www.babyexpert.cz/ - tady žádná prodejna v Hradci není ![]()
Asi jim nedali vědět, že zrušili prodejnu.
No nám v Brně před dvěma měsíci v Chicco Baby Expert říkali, že v HK tu jejich prodejnu zrušili. A já jim tvrdila, že je to blbost, že jsem tam před týdnem byla. Zřejmě to Chicco, co tam je u Tesca, je jiný obchod. Ale to Chicco baby expert to už opravdu není.
Kočár už máme, ale ještě nám toho hodně chybí a už mám dost objednávání věcí přes net. Naobjednala jsem toho celkem dost a jsem docela zklamaná, takže zbytek chci už dokoupit fakt osobně, abych se mohla na všechno pořádně podívat a porovnat.
Hanule píše:Monny89 píše:Už to není ChiccoHanule píše:je tam, byla jsem tam před týdnem..
Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).Musíš taky koukat na cedule, ne jen na to že je to opět dětský obchod
Teď je to nějaké Babiez, či jak, předtím to bylo Chicco - BabyExpert.
Ne, je tam ta cedule Chicco… viděla jsem to na vlastní oči.. s manželem jsme tam byli
![]()