Velký obchod s potřebami pro mimi Hradec Králové / Pardubice

2184
23.5.11 20:27

Velký obchod s potřeby pro mimi Hradec Králové/Pardubice

Ahoj,
nevíte někdo o nějakým dobrým velkým obchodě s kojeneckými potřebami a oblečky v Hradci Králové nebo v Pardubicích? Něco, jako je např. Chicco baby expert, apod.
díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
23.5.11 20:30

John Nell - Hradec Králové :palec:
Hradec Králové
HANY Dětské centrum Čelakovského 501
BABY EXCLUSIVE
Puškinova 1009
FINESA
Střelecká 748
ANDÍLEK Škroupova 673
EBERUNKA
Mrštíkova 1122/40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.5.11 20:55

chicco je u Makra nepletu-li se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:01
Uju píše:
chicco je u Makra nepletu-li se.

Ano, je tam. Je to u Tesco Březhrad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.5.11 21:05

Monny: a který obchod je z těch, co jsi napsala nejlepší? Kde toho mají fakt hodně a za dobré ceny?
Mám tam v plánu zajet, ale nechci to obcházet všechno, na to už nemám sílu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:11

No, dobré je to Chicco v Březhradě :think:

A pak ten John Nell - Kalendova 747/9a
Hradec Králové 4 (Kukleny)
500 04

BABY EXCLUSIVE - Puškinova 1009

Tyhle 3 bych ti doporučila jako Hradečanka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.5.11 21:23

Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:26
Hanule píše:
Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).

je tam, byla jsem tam před týdnem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
23.5.11 21:27

Mně to přijde všechno drahé … kočárek jsem si vybrala v Pcích http://www.baby-centrum.cz/ ALE!

• na prodejně nebyl, já jsem nechtěla objednávat na blint, protože se jednalo o tandemový kočár. Tak jsem se ptala, zda by byl někde k vidění a oni, že ho objednají není problém, okouknu, uvidím, ale musím koupit … nebo prý ať si ho obhlídnu někde jinde a u nich pak objednám … takže tam jsem nekoupila ani lahvičku :-D

Chicco u Tesca Březhrad není … z dětského tam je Vesna, ale to jsou většinou ručníky, povlečení, nějaké oblečky …

Na pěší zóně je něco pro děti … ale takhle … nakonec vyjde nejlépe si to okouknout a objednat na netu výrazně levnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:29

Vždyť jsem tam byla před týdnem a Chicco tam ještě bylo, i na netu to je :think: Nemyslíte jiné Tesco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.5.11 21:32
Monny89 píše:
Hanule píše:
Chicco u Makra není už čtvrt roku (pokud myslíte babyExpert u velkého Tesca). Je tam teď něco jiného, taky pro děti, ale mají hlavně kočárky (přijde mi).

Už to není Chicco ;) Musíš taky koukat na cedule, ne jen na to že je to opět dětský obchod :lol: Teď je to nějaké Babiez, či jak, předtím to bylo Chicco - BabyExpert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.5.11 21:32
Monny89 píše:
Vždyť jsem tam byla před týdnem a Chicco tam ještě bylo, i na netu to je :think: Nemyslíte jiné Tesco? :nevim:

http://www.babyexpert.cz/ - tady žádná prodejna v Hradci není :nevim:
Asi jim nedali vědět, že zrušili prodejnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.5.11 21:37

No nám v Brně před dvěma měsíci v Chicco Baby Expert říkali, že v HK tu jejich prodejnu zrušili. A já jim tvrdila, že je to blbost, že jsem tam před týdnem byla. Zřejmě to Chicco, co tam je u Tesca, je jiný obchod. Ale to Chicco baby expert to už opravdu není.

Kočár už máme, ale ještě nám toho hodně chybí a už mám dost objednávání věcí přes net. Naobjednala jsem toho celkem dost a jsem docela zklamaná, takže zbytek chci už dokoupit fakt osobně, abych se mohla na všechno pořádně podívat a porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:38
Hanule píše:
Monny89 píše:
Hanule píše:
Už to není Chicco ;) Musíš taky koukat na cedule, ne jen na to že je to opět dětský obchod :lol: Teď je to nějaké Babiez, či jak, předtím to bylo Chicco - BabyExpert.

Ne, je tam ta cedule Chicco… viděla jsem to na vlastní oči.. s manželem jsme tam byli :think: 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat