Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Začínám mít pocit, že pánské ponožky, které splňují následující kritéria - viz dole, neexistují:
Kritéria:
Poradíte?
Já kupuju ponožky ve Spencerovi. Myslím, že tam mají i světlé.
Co je přiměřená cena nevím, myslím, že 5 páru tam stojí do dvou stovek.
A co ten pack v CA? Já je tam kupuju většinou… za 200 7 paru…
pikola píše:
Já kupuju ponožky ve Spencerovi. Myslím, že tam mají i světlé.
Co je přiměřená cena nevím, myslím, že 5 páru tam stojí do dvou stovek.
To je dobra cena. Ale nemaji i po jednom paru, aby se to dalo vyzkouset, a event. pak prikoupit dalsi? Manzela vsechno skrti.
Přítel je kupuje u jedné stánkařky na Pankráci na trhu. Sice tam jsou samé větve, ale tahle je češka. Snad tam ještě je, on vždycky podnikne nájezd jednou za rok a nakoupí dvacatery fusky ![]()
Nevím jak barevné, on kupuje jen černé, ale zato jsou z 98% z bavlny, což je důležité, neboť v umělých mu pak smrdí nohy
Jsou to ty vysoké, gumičky mají dobré, drží. A ještě navíc on si kupuje č.48, ale baba má určitě celý sortiment. Stojí cca 30Kč/ks. A když zrovna nemá, dá se s ní domluvit a objedná je.
Pro mě je nejdůležitější, aby byly 100% bavlněné a ty se dají sehnat v jednom našem pidi obchůdku (tam kupuju nízké na léto,) ale taky v Tescu nebo v prodejně pracovních oděvů třeba Canis. Mají bílé, khaki i černé, hladké i žebrované, neškrtící, nepadající, klasicky vysoké, do velikosti 45.
lonka, loana (jen některé typy, některé škrtí), v Praze? buď někde u stánku nebo jsem našla tohle http://www.boma.cz/kontakty?…