Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, sem tam si koupím něco ručně dělaného na fleru, nebo v manufakturách, tak bych chtěla vědět zda i vy kupujete - a co?
A třeba oblečení pro děti? Máte zkušenost třeba z fleru?
ja jsme si tam ted nechala usit plavky
, jinak mam vyhlidlou kabelku, urcite se mi libi nektera bizu..
a ucro tam nakoupim na vanoce - krasne zdobene pribory, malovane hrnicky atd…
ano mám odtamtud pár kousků oblečení, ale je třeba dobře hledat, je tam i spousta braku.
spokojenost maximální ![]()
Z fleru mam silene nausnic a dalsi bižu, pak jsem tam kupovala nejakou keramiku, rukavicky a bodycka proo miminka, celenku pro dceru, nejaky blbosti do vlasu, nejaky bloky, blbosti na klice, kapuciny… je toho docela dost..
i okolo mne tam hodne lidi nakupuji, kamaradka tam ma odsud spoustu kabelek, saticky, sukne atd. ![]()
Kupuju na fleru - látkové plenky a vlňáčky, deku jsem si nechala ušít na přání. Potom jsem si nechala uháčkovat čepky pro malou od paní která je na MMB. Na vánoce jsem tam koupila mamce krásný ubrus a sobě takovou hezkou kabelku.
A jinak se na fler chodím kochat ![]()
Ahoj, na fler nakupuju hlavně dárky. Většinou ségře a ta chce kabelky, tašky. Oblečení jsme tam ještě nekupovala. Ale už jsem si něco vyhlídla pro malou. ![]()
ja tam nakupuju keramiku, drevene hracky pro deti a ruzne drobnosti jako darky. bizuterii a obleceni na malou tvorim sama doma.
rozhodne se tam nakupovani neboj, a pokud mas pochybnosti, zkoukni reference.. ![]()
Ahoj, mám odtud kromě bižu taky skleněnou konvici a keramickou cedulku na dům. Vše nádhera! Uvažuju i o oblečení - těhu lacláče a sukni
líbí se mi vyhledávač, můžeš zkusit hledat podle barev, vzorů, techniky… ![]()
Cedulku na dveře mám taky
Dřevěnou. A jak říkáš - nádhera, všichni ji obdivují ![]()
Kupovala jsem například látkové hračky z chráněných dílen pro malou. Krom toho, že mám dobrý pocit, mají všechny atesty dle českých norem, které jsou sakra přísné a jsou hlídaní jak státní poklad, aby je dodržovali…narozdíl od bohatých firem z EU/světa.