Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem
,
chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti (jakékoli) s tímto webem? Zda jste si zde něco objednávali a bylo vše ok? Díky všem a odpověď. ![]()
Holky díky všem za reakce a zkušenosti ![]()
Objednávala jsem tam - půlku objednávky jsem asi po dvou dnech stornovala a úplně v pohodě.
Tchýně tam taky cosik brala a taky v pohodě, do druhého dne to snad měla doma (od zaplacení).
Kupovala jsem loni v lednu a v únoru a pokaždé naprostá spokojenost. Komunikace opravdu super. Když bylo potřeba cokoliv vyřešit, tak okamžitě volali a snažili se opravdu vyhovět.
taky jsem si tam objednavala kus vybavy pro prcka (loni v zime) a bez problemu. Jednu vec mi zapomneli poslat, tak jsem jim to napsala a okamzite to bez problemu vyresili. Naprosta spokojenost ![]()
taky jsem tam kdysi cosi brala, už siteda ani nepamatuju co, je to asi tři roky, ale taky jsem byla spokojená.
my od nich máme golfky, cestovní postýlku, lahvičky Tommee Tippee a spoustu dalších věcí, vždy naprostá spokojenost, zboží došlo do 2 dnů od připsání platby na jejich účet
akorát teď jsem jim posílala dotaz ohledně autosedačky, už to je týden a nepřišla mi odpověď, tak jsem teda objednala jinde, kde měli dopravu zdarma a i sedačka byla levnější… ale za sebe jinak doporučuju ![]()