Web elinka.eu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
283
15.5.11 15:09

web elinka.eu

Ahoj všem :-) ,

chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti (jakékoli) s tímto webem? Zda jste si zde něco objednávali a bylo vše ok? Díky všem a odpověď. :palec:

Holky díky všem za reakce a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
15.5.11 15:32

Objednávala jsem tam - půlku objednávky jsem asi po dvou dnech stornovala a úplně v pohodě.

Tchýně tam taky cosik brala a taky v pohodě, do druhého dne to snad měla doma (od zaplacení).

• Citovat
  • Upravit
58830
15.5.11 15:47

Kupovala jsem loni v lednu a v únoru a pokaždé naprostá spokojenost. Komunikace opravdu super. Když bylo potřeba cokoliv vyřešit, tak okamžitě volali a snažili se opravdu vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
15.5.11 16:25

taky jsem si tam objednavala kus vybavy pro prcka (loni v zime) a bez problemu. Jednu vec mi zapomneli poslat, tak jsem jim to napsala a okamzite to bez problemu vyresili. Naprosta spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.5.11 16:33

taky jsem tam kdysi cosi brala, už siteda ani nepamatuju co, je to asi tři roky, ale taky jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.5.11 16:34

Mám od tam kočár, nákup - rychlost - komunikace super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
16.5.11 02:29

my od nich máme golfky, cestovní postýlku, lahvičky Tommee Tippee a spoustu dalších věcí, vždy naprostá spokojenost, zboží došlo do 2 dnů od připsání platby na jejich účet :palec: akorát teď jsem jim posílala dotaz ohledně autosedačky, už to je týden a nepřišla mi odpověď, tak jsem teda objednala jinde, kde měli dopravu zdarma a i sedačka byla levnější… ale za sebe jinak doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.5.11 08:38

Díky za recenzi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
30.5.11 14:23

Tak zboží dorazilo včas a v pořádku, takže spokojenost :palec: :palec: :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák