Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky /a kluci
/,
chtěla bych pořídit novou kameru, neboť tu, co máme jsme pořizovala před devíti lety - na kazetky mini DV, teď bych chtěla pořídit dititální, jen nevím jakou, moc se v tom nevyznám ![]()
Jelikož nejsou na stejném principu, nevím, zda kvalitou obrazu jsou digi kamery SD srovnatelné s tou, kterou mám /sony dcr trv 25E, 1 mega pixel/ nebo, zda je lepší připlatit a pořídit HD…
Jinak bych samozřejmě ráda dobrý optický zoom, optický stabilizátor…
Je tu někdo, kdo tomu trošku rozumí a poradí? Když jsem byla naposledy v obchodě a ptala se, bylo vidět, že pan prodavač sám moc neví
a cucal si informace tak trochu z prstu.
Ahoj,
zrovna nedávno jsme řešili to samé. Starou kameru máme 10 let a říkali jsme si, že s novým dítětem si pořídíme novou kameru ![]()
Můj manžel je maniak na technologie, takže výběru kamery se docela věnoval. Předcházelo tomu několika měsíční googlení, kupování speciálních časopisů, čtení recenzí, srovnávání apod… prostě chlap ![]()
nakonec koupil Sony HDR-CX360V
je to HD, 12× optický zoom, 7,1mpx, dotykový displej…a vůbec všechno možný.
Co se týče mě - uživatelsky ok, je akorát do ruky, natáčí dobře, dělá fotky. Oproti té staré fakt rozdíl.
Díky Black Orchids, mrknu na tu vaši. Jen optický zoom 12 se mi zdá docela málo, je fakt, že většinou jsou to záběry z blízka, ale když natáčím nějaké dětské představení, větší zoom je lepší.
Najde se někdo jiný, kdo mi poradí nějakou? ![]()