Jakou digitální videokameru?

693
13.5.11 19:02

Jakou digitální videokameru?

Ahoj holky /a kluci :mrgreen: /,
chtěla bych pořídit novou kameru, neboť tu, co máme jsme pořizovala před devíti lety - na kazetky mini DV, teď bych chtěla pořídit dititální, jen nevím jakou, moc se v tom nevyznám :nevim:
Jelikož nejsou na stejném principu, nevím, zda kvalitou obrazu jsou digi kamery SD srovnatelné s tou, kterou mám /sony dcr trv 25E, 1 mega pixel/ nebo, zda je lepší připlatit a pořídit HD…

Jinak bych samozřejmě ráda dobrý optický zoom, optický stabilizátor…

Je tu někdo, kdo tomu trošku rozumí a poradí? Když jsem byla naposledy v obchodě a ptala se, bylo vidět, že pan prodavač sám moc neví :-( a cucal si informace tak trochu z prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
13.5.11 19:18

Ahoj,
zrovna nedávno jsme řešili to samé. Starou kameru máme 10 let a říkali jsme si, že s novým dítětem si pořídíme novou kameru :-)
Můj manžel je maniak na technologie, takže výběru kamery se docela věnoval. Předcházelo tomu několika měsíční googlení, kupování speciálních časopisů, čtení recenzí, srovnávání apod… prostě chlap :mrgreen:
nakonec koupil Sony HDR-CX360V
je to HD, 12× optický zoom, 7,1mpx, dotykový displej…a vůbec všechno možný.
Co se týče mě - uživatelsky ok, je akorát do ruky, natáčí dobře, dělá fotky. Oproti té staré fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.5.11 08:40

Díky Black Orchids, mrknu na tu vaši. Jen optický zoom 12 se mi zdá docela málo, je fakt, že většinou jsou to záběry z blízka, ale když natáčím nějaké dětské představení, větší zoom je lepší.

Najde se někdo jiný, kdo mi poradí nějakou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.5.11 14:00

Nikdo nic? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...