Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,poraďte mi prosím dárek pro tátu-kutila,zahrádkáře.
Něco tak okolo 500 kč,už pro něj máme knížku.
Jsem zoufalá,vůbec nevím co ![]()
Díky.
musi to byt prakticke? nase mama ted dostala do zahradky kalika a ten piska
kdyz kolem nej projdes.. samo se to da vypnout..
nas prcek je z nej na vetvi ![]()
jinak tech zahr. veci maji hafo - od naradi, sekeru, nuzky na vetvicku - doporucuju Fiskars nebo speci zahradkarsky nuz…
Já nevím, to ti neporadím, ale co mrknout do Obi, nebo tak někde… ![]()
ale nejvetsi machr budes, kdyz seznes tisicikorunovy seminko
![]()
beruska2× píše:
ale nejvetsi machr budes, kdyz seznes tisicikorunovy seminko![]()
![]()
![]()
![]()
haha,to by se mi taky hodilo
![]()
momi33 píše:beruska2× píše:haha,to by se mi taky hodilo
![]()
![]()
![]()
![]()
az seznes a budes mit urodu tak posli na seminko dal ![]()
beruska2× píše:momi33 píše:az seznes a budes mit urodu tak posli na seminko dalberuska2× píše:haha,to by se mi taky hodilo
![]()
![]()
![]()
![]()
nedam!!potřebuju kompletní plastickou rekonstrukci,a to je třeba hodně sázet ![]()
To jsme zas mimo ![]()
Ale poradit něco,z čeho by měl tatík radost,to néé,co? ![]()
Co třeba závěsný opasek na zavěšení nářadí, když třeba leze po žebříku? Nebo ty zahradnické nůžky Fiskars… Nebo pokud pěstuje něco na pergole, tak uvazovací kleště. Já jsem je teda viděl jenom dovezené z Rakouska, ale v hypermarketech už bymohly být i tady. Uvazujou výhonky stromů a keřů pomocí vázacího drátku - stiskem rukojetí. Dává se do nich cosi takového jako přerostlé sponky do sešívačky-koně… ![]()
momi33 píše:beruska2× píše:nedam!!potřebuju kompletní plastickou rekonstrukci,a to je třeba hodně sázetmomi33 píše:az seznes a budes mit urodu tak posli na seminko dalberuska2× píše:haha,to by se mi taky hodilo
![]()
![]()
![]()
![]()
To jsme zas mimo
Ale poradit něco,z čeho by měl tatík radost,to néé,co?
se div ze ti nikdo neporadi, kdyz jsi hladova skrta
![]()
ja jsem treba kupovala speci nuz na houby - zahnuty na vyklapeci stetecek.. nebo prouteny kos na ovoce, nebo takovou zidlicku co an ni muze sedet a kdyz otocis tak to je klekatko na pleti ![]()
nebo nejaky kutilsky naradi.. stavila bych se v kvalitnim zelezarstvi nebo tak a urco neco vyberes ![]()
Já sem začínající zahradnice
.Ještě sem teda nezačala ale mě by udělalo radost všechno nářadí ale to už dědeček asi má tak co mu koupit nějakou spešl sazenici něčeho co ještě nepěstuje.třeba mandarinky keřík cca 300-500,citronky taky 300-500,ruzné klonované stromky na pul malina na pul angrešt atd..Prostě něco co by mu dělalo radost dlouho a mohl se pochlubit urodou.
Takové věci sem zahlédla ve větších zahradnických centrech
A asi se budu opakovat, ale v e-shopu www.rezava-vrtule.cz mají novou nabídku triček…
Některé už jsou bohužel vyprodané… ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já sem začínající zahradnice.Ještě sem teda nezačala ale mě by udělalo radost všechno nářadí ale to už dědeček asi má tak co mu koupit nějakou spešl sazenici něčeho co ještě nepěstuje.třeba mandarinky keřík cca 300-500,citronky taky 300-500,ruzné klonované stromky na pul malina na pul angrešt atd..Prostě něco co by mu dělalo radost dlouho a mohl se pochlubit urodou.
Takové věci sem zahlédla ve větších zahradnických centrech
jj,to mě taky napadlo ![]()
Jura007 píše:
A asi se budu opakovat, ale v e-shopu www.rezava-vrtule.cz mají novou nabídku triček…Některé už jsou bohužel vyprodané…
Jo,Rezavou vrtuli sleduji,to se líbí tchánovi,ale spíš sektor " Technika",ale tam mají furt vyprodáno,bééék.
No mě potěšila ta „Afghánská dívčina“ a dnes ráno jsem si objednal triko s akrobatickou Avií Ba-122. Jinak trika mají v pěti sekcích - kromě techniky „standardní trička“, „nose-arts“ a ty další si nepamatuju…
Jura007 píše:
No mě potěšila ta „Afghánská dívčina“ a dnes ráno jsem si objednal triko s akrobatickou Avií Ba-122. Jinak trika mají v pěti sekcích - kromě techniky „standardní trička“, „nose-arts“ a ty další si nepamatuju…
Toto by bylo pro tchána super,ale do L by se nenarval ![]()
http://www.rezava-vrtule.cz/…ch-amt-kabul