Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásné dopoledne,
prosím o TIP + Vaše zkušenosti s dobrým, kvalitním zahradním grilem.
Požadavky:
Děkuji za Vaše Tipy předem ![]()
Katka
Prosím, poradí někdo gril? Mám v plánu nějaký koupit. Díky za rady ![]()
máme Weber http://www.mall.cz/…-47-cm-cerny?… a maximální spokojenost.
@alanis píše:
Díky, ale já bych asi chtěla plynový
A já ani po roce ještě nepořídila nový
. Taky bych raději plynový nebo elektrický ![]()
jo tak, to jsem nepochopil. Tak to nevím, to neporadím, já mám rád vůni žhavého dřevěného uhlí, když na něj kape mastnota z masa ![]()
Camping gas adelaide 4. Používáme ho cca 2 roky téměř neustale a jsme moc spokojení. Plynový je výhodný v tom, že má levný provoz. Okamžitě se nažhaví a tuk nekape do ohně takže i zdravý.
@Tamaris píše:
Camping gas adelaide 4. Používáme ho cca 2 roky téměř neustale a jsme moc spokojení. Plynový je výhodný v tom, že má levný provoz. Okamžitě se nažhaví a tuk nekape do ohně takže i zdravý.
Takže sorry máme adelaide 3 http://zahradni-grily.heureka.cz/…3-classic-l/
na uhlí jsme zavrhli (používali jsme u rodičů) a je tam drahý provoz na pořádnou grilovačku - pytel dřev.uhlí či briket za 80Kč. A dlouho se rozpaluje.
@Tamaris , jak dlouho Vám vydrží ta 10 kg plynová bomba
Při jak častém grilování ![]()
Je to můj názor, neber to zle. Pokud grilovat venku tak jedině na dřevěném uhlí nebo dřevě. Plyn nebo elektrika?- to si můžu grilovat doma
Jednu sezonu - březen-listopad - jedna velka lahev. Při používání 2-3× týdně. Max. 1,5té bomby to bylo, nemůžu to žel odhadnout přesněji, bral si ji švagr na jiné práce.
Recenze jsou i na heureka. cz je tam vypsano vše co je potřeba vědět. Neestetické je to, že ta bomba nevejde pod gril, je to italsky vyrobek a neni velikostne kompatibilni s našimi lahvemi ![]()
@Daša 2 píše:
Je to můj názor, neber to zle. Pokud grilovat venku tak jedině na dřevěném uhlí nebo dřevě. Plyn nebo elektrika?- to si můžu grilovat doma
V pohodě
od toho je trh tak široký sť si každý vybere ![]()
Na dřevěném uhlí je to romantika, klasika i trochu jiná chuť. Co se týče praktičnosti, vyhrál plyn. Neváhám si gril na terase „zapnout“ i na jednu porci pro sebe nebo když vařím pro sebe a dítě. To bych na uhlí, při délce roztápění, nikdy neudělala.
@Tamaris píše:
Neváhám si gril na terase „zapnout“ i na jednu porci pro sebe nebo když vařím pro sebe a dítě. To bych na uhlí, při délce roztápění, nikdy neudělala.
To je přesně důvod, proč uhlí zamítám. Je to sice krásné, voňavé, romantické…ale žel nepraktické a zdlouhavé ![]()
@Katrinka píše:
To je přesně důvod, proč uhlí zamítám. Je to sice krásné, voňavé, romantické…ale žel nepraktické a zdlouhavé
Ano. Ale chápu i ty, kteří grilují 1×za14dní a mají z toho celovečerní akci se zapojením celé rodiny
tam to uhlí chápu
. Takové akce máme taky, ale k tomu i ty typu že tam uvařím místo kuchyně 1 porci.