Tip na zahradní gril

3011
11.5.11 09:18

TIP na zahradní gril

Krásné dopoledne,

prosím o TIP + Vaše zkušenosti s dobrým, kvalitním zahradním grilem.

Požadavky:

• Uvažuji o plynovém nebo na uhlí, elektrický bych už asi nechtěla.
  • Větší grilovací plocha
  • Odkládací plocha
  • Pojízdný

Děkuji za Vaše Tipy předem :wink:
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
11.5.11 12:15

Nikdo nemáte gril na zahradě :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.5.12 15:05

Prosím, poradí někdo gril? Mám v plánu nějaký koupit. Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.5.12 15:10

máme Weber http://www.mall.cz/…-47-cm-cerny?… a maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.5.12 15:15

Díky, ale já bych asi chtěla plynový :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.5.12 15:24
@alanis píše:
Díky, ale já bych asi chtěla plynový :oops:

A já ani po roce ještě nepořídila nový :,( . Taky bych raději plynový nebo elektrický ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.5.12 15:27

jo tak, to jsem nepochopil. Tak to nevím, to neporadím, já mám rád vůni žhavého dřevěného uhlí, když na něj kape mastnota z masa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 15:29

Camping gas adelaide 4. Používáme ho cca 2 roky téměř neustale a jsme moc spokojení. Plynový je výhodný v tom, že má levný provoz. Okamžitě se nažhaví a tuk nekape do ohně takže i zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 15:32
@Tamaris píše:
Camping gas adelaide 4. Používáme ho cca 2 roky téměř neustale a jsme moc spokojení. Plynový je výhodný v tom, že má levný provoz. Okamžitě se nažhaví a tuk nekape do ohně takže i zdravý.

Takže sorry máme adelaide 3 http://zahradni-grily.heureka.cz/…3-classic-l/
na uhlí jsme zavrhli (používali jsme u rodičů) a je tam drahý provoz na pořádnou grilovačku - pytel dřev.uhlí či briket za 80Kč. A dlouho se rozpaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.5.12 15:34

@Tamaris , jak dlouho Vám vydrží ta 10 kg plynová bomba :?: Při jak častém grilování :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
4.5.12 15:45

Je to můj názor, neber to zle. Pokud grilovat venku tak jedině na dřevěném uhlí nebo dřevě. Plyn nebo elektrika?- to si můžu grilovat doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 15:49

Jednu sezonu - březen-listopad - jedna velka lahev. Při používání 2-3× týdně. Max. 1,5té bomby to bylo, nemůžu to žel odhadnout přesněji, bral si ji švagr na jiné práce.

Recenze jsou i na heureka. cz je tam vypsano vše co je potřeba vědět. Neestetické je to, že ta bomba nevejde pod gril, je to italsky vyrobek a neni velikostne kompatibilni s našimi lahvemi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 15:52
@Daša 2 píše:
Je to můj názor, neber to zle. Pokud grilovat venku tak jedině na dřevěném uhlí nebo dřevě. Plyn nebo elektrika?- to si můžu grilovat doma

V pohodě :-) od toho je trh tak široký sť si každý vybere :-)
Na dřevěném uhlí je to romantika, klasika i trochu jiná chuť. Co se týče praktičnosti, vyhrál plyn. Neváhám si gril na terase „zapnout“ i na jednu porci pro sebe nebo když vařím pro sebe a dítě. To bych na uhlí, při délce roztápění, nikdy neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.5.12 16:05
@Tamaris píše:
Neváhám si gril na terase „zapnout“ i na jednu porci pro sebe nebo když vařím pro sebe a dítě. To bych na uhlí, při délce roztápění, nikdy neudělala.

To je přesně důvod, proč uhlí zamítám. Je to sice krásné, voňavé, romantické…ale žel nepraktické a zdlouhavé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 16:10
@Katrinka píše:
To je přesně důvod, proč uhlí zamítám. Je to sice krásné, voňavé, romantické…ale žel nepraktické a zdlouhavé :,(

Ano. Ale chápu i ty, kteří grilují 1×za14dní a mají z toho celovečerní akci se zapojením celé rodiny :-) tam to uhlí chápu :-). Takové akce máme taky, ale k tomu i ty typu že tam uvařím místo kuchyně 1 porci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák