Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslim naozaj od kravy, nie z obchodu
Je niekde v Brne (pri Brne) kravin, kam by sa dalo zajt konvickou?
Oficiální prodej takového mléka (přímo od krávy) není povoleno. Seženeš ho přes známé, ale dost pochybuji, že přímo v Brně někdo chová takto kravičky
ale v okolí snad se něco najde, zkus se poptat po známých ![]()
No ja tu prave este tolko znamych nemam, a v Olympii mliekomat zmizol ![]()
kattkka píše:
To ti nestaci mlekomaty??
Proč tak ostře na zadavatelku? Je rozdíl mléko z mlékomatu x mléko přímo od krávy. Samozřejmě pořád lepší mlékomat než nic (resp. než krabicáky) ![]()
Bábi, jeden mlékomat je na Lesné u hypermarketu, zastávka Halasovo náměstí. A pokud bys chtěla kozí mlíko, kontakt je v diskusním tématu „Brno“ (kategorie „Stejné místo“).
Juro, myslis ekokozu? Prave som na nich natrafila, idem preluskat Brno, zanedbavala som ho ![]()
JanaK88 píše:
Oficiální prodej takového mléka (přímo od krávy) není povoleno. Seženeš ho přes známé, ale dost pochybuji, že přímo v Brně někdo chová takto kravičkyale v okolí snad se něco najde, zkus se poptat po známých
To mi pride divne, mama je pravda na Slovensku, ale jej o osmej rano trubi pod oknom mliekar priamo z druzstva … nahradil mliekomat, ktory bol vraj zavadny … a ked na to ich druzstvo dojdes s konvickou, tak Ti tiez naleju ![]()
strelish píše:kattkka píše:Proč tak ostře na zadavatelku? Je rozdíl mléko z mlékomatu x mléko přímo od krávy. Samozřejmě pořád lepší mlékomat než nic (resp. než krabicáky)
To ti nestaci mlekomaty??
O krabicácích a petkách s mlékem přede mnou nemluvit. Ráno jsem si chtěla dát mléko a cornflaky, vlezu do lednice a vidím kupované mléko (ne z mlékomatu), tak si říkám na cornflaky to je dobrý, vzala jsem si 1 lžíci a šla jsem to vylít. FUJ TO BYLO HNUSNÝ (děsně vodový)
Jsem se zhýčkala dobrým mlíčkem a kupované už budu používat jen na vaření ![]()
Jeste jeden mlekomat by mel byt v Liskovci.Ale nevim okud je babi.
Jinak na tu kozu jsem davala kontakt ja ![]()
v kr.poli v tescu je zrušený. Určitě je mlékomat na Skácelove jak je nový komplex Eden (teda jestli se tak jmenuje, křižovatka s Purkynovou) A potom v Novém Lískovci (Kamenný vrch) na zastávce trolejbusu Oblá
Příspěvek upraven 10.05.11 v 20:00