Mléko od krávy v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.5.11 15:46

Mleko od kravy v Brne

Myslim naozaj od kravy, nie z obchodu :andel: Je niekde v Brne (pri Brne) kravin, kam by sa dalo zajt konvickou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
10.5.11 15:50

To ti nestaci mlekomaty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
10.5.11 16:05

Oficiální prodej takového mléka (přímo od krávy) není povoleno. Seženeš ho přes známé, ale dost pochybuji, že přímo v Brně někdo chová takto kravičky :mrgreen: ale v okolí snad se něco najde, zkus se poptat po známých :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 16:41

No ja tu prave este tolko znamych nemam, a v Olympii mliekomat zmizol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.5.11 16:47
kattkka píše:

Proč tak ostře na zadavatelku? Je rozdíl mléko z mlékomatu x mléko přímo od krávy. Samozřejmě pořád lepší mlékomat než nic (resp. než krabicáky) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.5.11 16:47

Bábi, jeden mlékomat je na Lesné u hypermarketu, zastávka Halasovo náměstí. A pokud bys chtěla kozí mlíko, kontakt je v diskusním tématu „Brno“ (kategorie „Stejné místo“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 16:49

Juro, myslis ekokozu? Prave som na nich natrafila, idem preluskat Brno, zanedbavala som ho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 16:53
JanaK88 píše:
Oficiální prodej takového mléka (přímo od krávy) není povoleno. Seženeš ho přes známé, ale dost pochybuji, že přímo v Brně někdo chová takto kravičky :mrgreen: ale v okolí snad se něco najde, zkus se poptat po známých :-D

To mi pride divne, mama je pravda na Slovensku, ale jej o osmej rano trubi pod oknom mliekar priamo z druzstva … nahradil mliekomat, ktory bol vraj zavadny … a ked na to ich druzstvo dojdes s konvickou, tak Ti tiez naleju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
10.5.11 16:54
strelish píše:
kattkka píše:
Proč tak ostře na zadavatelku? Je rozdíl mléko z mlékomatu x mléko přímo od krávy. Samozřejmě pořád lepší mlékomat než nic (resp. než krabicáky) :lol:

O krabicácích a petkách s mlékem přede mnou nemluvit. Ráno jsem si chtěla dát mléko a cornflaky, vlezu do lednice a vidím kupované mléko (ne z mlékomatu), tak si říkám na cornflaky to je dobrý, vzala jsem si 1 lžíci a šla jsem to vylít. FUJ TO BYLO HNUSNÝ (děsně vodový) :roll: Jsem se zhýčkala dobrým mlíčkem a kupované už budu používat jen na vaření :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.11 17:02

Jeste jeden mlekomat by mel byt v Liskovci.Ale nevim okud je babi.
Jinak na tu kozu jsem davala kontakt ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.11 17:08

A jeste nekde byl mlekomat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
10.5.11 18:02

mlekomat je i v krpoli na zastavce SKACELOVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.5.11 18:12

tak nám prý na bzenecké taky zrušili mlékomat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.11 18:33

jo a mel by byt v krpoli v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
10.5.11 18:55

v kr.poli v tescu je zrušený. Určitě je mlékomat na Skácelove jak je nový komplex Eden (teda jestli se tak jmenuje, křižovatka s Purkynovou) A potom v Novém Lískovci (Kamenný vrch) na zastávce trolejbusu Oblá

Příspěvek upraven 10.05.11 v 20:00

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák