Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky mamči,co máte zkušenosti s výlety s prckem na cyklosedačce:
Co mu koupit,aby mu nebyla zima,horko,nepohodlno?
Máme brýle proti slunci,o helmičce víme,ale co ještě?Nějakou funkční mikinku?
Co se vám osvědčilo?
Díky za tipy.
momi33 píše:
Ahojky mamči,co máte zkušenosti s výlety s prckem na cyklosedačce:
Co mu koupit,aby mu nebyla zima,horko,nepohodlno?
Máme brýle proti slunci,o helmičce víme,ale co ještě?Nějakou funkční mikinku?
Co se vám osvědčilo?
Díky za tipy.
Já dávala Anežce slaboučkou šusťákovku.
A když se jede,tak asi prcka víc navlíct,sedí,nehýbe se,nebude mu zima? ![]()
momi33 píše:
A když se jede,tak asi prcka víc navlíct,sedí,nehýbe se,nebude mu zima?
Záleží i na počasí. Já dávala i v největších vedrech dlouhý rukáv i nohavice, hlavně kvůli sluníčku a spálení, nevěřím, že stačí jen mazat a mazat
. Ale jasně, že jsem nedávala nic tlustého. Větrovku když foukalo, když bylo chladněji (tj ne v parném létě), tak pod přilbu slabounkou bavlněnou čepičku přes ouška. Ne moc hluboký výstřih a radši víc vrstev, které jsem podle potřeby sundávala nebo oblíkala.
mě se osvědčilo dát si dozadu do kapsy u trikotu pár hraček, takových blbůstek z kindráče, proti nudě, zvlášť u ročňátek, který to třeba přestane brzy bavit… Jinak oblečení o jednu vrstvu víc než do kočárku zvlášť u menších co mají v kočárcích ještě třeba deku
Štastnou cestu
![]()
Jak pisou holky, vetrovku, kdyz se jede z kopce, celkem to fouka. A taky delsi kalhoty, jak sedi, tak se nohavice vytahnou. My koupili super soupravu, ktera neprofoukla, jezdili jsme hlavne na horach. A rozhodne jidlo, hodne jidla
Idealni je nejaka velka kapsa nebo ledvinka a prcek se krmi. Bez jidla bychom neujeli ani metr, porad by rval a chtel dolu!
Alenka píše:
Jak pisou holky, vetrovku, kdyz se jede z kopce, celkem to fouka. A taky delsi kalhoty, jak sedi, tak se nohavice vytahnou. My koupili super soupravu, ktera neprofoukla, jezdili jsme hlavne na horach. A rozhodne jidlo, hodne jidlaIdealni je nejaka velka kapsa nebo ledvinka a prcek se krmi. Bez jidla bychom neujeli ani metr, porad by rval a chtel dolu!
A nemáš odkaz na tu soupravičku?
Ja tu soupravu koupila loni na jare ve vyprodeji. Je to znacky Kilimanjaro a po sleve stala cca 600Kc. Na netu jsem to nenasla ![]()