Nevyřízené zaplacené zboží přes net

5.5.11 23:33

Nevyřízené zaplacené zboží přes net

Zjistila jsem, že rozhodně nejsem sama, kdo si objednal před delší dobou zboží na netu,které zrovna přes net zaplatil, aby ušetřil.Ale přišel nejen o peníze, ale také o zboží,které si objednal.Nezvedání mobilů,hlasové schránky, nulové reakce na mail. POZOR na AMALKASHOP.cz. Doporučuju zkontrolovat ičo ještě než je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
6.5.11 09:40

tak z tohodle e-shopu jsem si před Vánoci objednala dekorace do pokojíčku a do dneška mi nic nepřišlo,naštěstí to mělo být na dobírku,takže jsem nic neplatila.a to mi ještě sama paní volala a ujištovala se,které dekorace chci..a od té doby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faith83
9.6.11 10:33

AMALKASHOP.CZ

Dobrý den,také mám špatnou zkušenost s obchodem amalkashop.cz.Objednala jsem tam zboží za 610 Kč,bohužel zaplatila převodem,protože to tak dělám téměř vždycky a nikdy žádný problém nebyl,vždy jsem byla všude spokojená.Až jsem dostala pořádnou sprchu z tohodle obchodu.Mé objednané zboží nemají skladem,nejdřív jsem se nemohla nikam dopsat ani dovolat,poté se mi tedy ozval pán stím,že jsem asi úplně blbá,když jsem hračku objednala a nebyla skladem,no jednání-HRŮZA!!!! S ničím takovým jsem se ještě nesetkala.Poté se mi pán ozval,že když mu pošlu č.účtu,že mi vrátí peníze zpět,už měsíč čekám a opět nic!!!!!!NEUVĚŘITELNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Netuším,co dělat dála jak se domoci svých peněz.

• Citovat
  • Upravit
Vitamín
9.6.11 11:06

http://www.ceskatelevize.cz/…2-reportaze/?…

Tady se občas najde dobrá rada!
Takovej prodejce je ostudou pro ostatní co se snaží.

• Citovat
  • Upravit
9.6.11 21:56
Někde jsem se dočetla, čoi dělá jen věci od 5000,–víc a to ti parchanti z amalky asi moc dobře vědí. Pak se dá nějak obrátit na policii a brát to přes soud. Ale tam zase člověk zbytečně probendí víc peněz než si objednal zboží.Osobně se u nich zastavit, pokud tam někdo blízko bydlí a kouknout se co jsou zač. Mimochodem, taky se mě ptali, jestli je vybrané zboží je skladem. A na netu ho pořád skladem měli. Zajímalo by mě kolik lidí ještě naletělo.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/diskuse/
faith83 píše:
Dobrý den,také mám špatnou zkušenost s obchodem amalkashop.cz.Objednala jsem tam zboží za 610 Kč,bohužel zaplatila převodem,protože to tak dělám téměř vždycky a nikdy žádný problém nebyl,vždy jsem byla všude spokojená.Až jsem dostala pořádnou sprchu z tohodle obchodu.Mé objednané zboží nemají skladem,nejdřív jsem se nemohla nikam dopsat ani dovolat,poté se mi tedy ozval pán stím,že jsem asi úplně blbá,když jsem hračku objednala a nebyla skladem,no jednání-HRŮZA!!!! S ničím takovým jsem se ještě nesetkala.Poté se mi pán ozval,že když mu pošlu č.účtu,že mi vrátí peníze zpět,už měsíč čekám a opět nic!!!!!!NEUVĚŘITELNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Netuším,co dělat dála jak se domoci svých peněz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 21:56
Někde jsem se dočetla, čoi dělá jen věci od 5000,–víc a to ti parchanti z amalky asi moc dobře vědí. Pak se dá nějak obrátit na policii a brát to přes soud. Ale tam zase člověk zbytečně probendí víc peněz než si objednal zboží.Osobně se u nich zastavit, pokud tam někdo blízko bydlí a kouknout se co jsou zač. Mimochodem, taky se mě ptali, jestli je vybrané zboží je skladem. A na netu ho pořád skladem měli. Zajímalo by mě kolik lidí ještě naletělo.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/diskuse/
faith83 píše:
Dobrý den,také mám špatnou zkušenost s obchodem amalkashop.cz.Objednala jsem tam zboží za 610 Kč,bohužel zaplatila převodem,protože to tak dělám téměř vždycky a nikdy žádný problém nebyl,vždy jsem byla všude spokojená.Až jsem dostala pořádnou sprchu z tohodle obchodu.Mé objednané zboží nemají skladem,nejdřív jsem se nemohla nikam dopsat ani dovolat,poté se mi tedy ozval pán stím,že jsem asi úplně blbá,když jsem hračku objednala a nebyla skladem,no jednání-HRŮZA!!!! S ničím takovým jsem se ještě nesetkala.Poté se mi pán ozval,že když mu pošlu č.účtu,že mi vrátí peníze zpět,už měsíč čekám a opět nic!!!!!!NEUVĚŘITELNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Netuším,co dělat dála jak se domoci svých peněz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák