Dětská patrová postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
4.5.11 13:20

Dětská patrová postel

Ahoj,potřebuji poradit.Vybíráme patrovou postel a všude uvádějí velikost délka 190 cm a šířka 80 cm.Existuje i širší?Děti ji budou mít až do studentských let tak aby jim pak nebyla úzká.Na dvě samostatné postele není bohužel místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21482
4.5.11 13:31

já teda nevím. ale my jsme klárce kupovali palandu v asko nábytku a má rozměry matrace 90×200cm. a mají to všechny palandy v letácích z obchodů s nábytkem - zrovna včera nám přišla kika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
4.5.11 13:32

dala jsem si „palanda“ do googlu a vyjelo mi namátkou třeba toto: http://www.postele-palandy.cz/…ndy-jana.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.5.11 13:38

Máme Gazel a určitě je širší. gazel.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
4.5.11 13:38

Máme tuto, ve skutečnosti vypadá mnohem lépe
http://www.sconto.cz/…i-4130774-xx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.5.11 13:45

Díky moc.Asi neumím hledat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
4.5.11 13:46

Klasický rozměr postele je 90×200cm.K té co uvádíš se ti podle mě prodraží matrace(pokud je nemáš v ceně),protože to není standartní rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.5.11 13:52

Omlouvám se zakladatelce, ale ráda bych se taky na něco zeptala a je zbytečné zakládat další diskuse.

Nevíte někdo, dá se koupit jen spodní postel patrové postele a až bude druhé dítě, dokoupit to horní lůžko? A nebo jen naráz celou patrovou postel.

Máme totiž málo místa v pokojíčku a syn by už mohl pomalu spát sám. Do budoucna chceme druhé dítě, ale prostě dvě postele tam nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
4.5.11 14:10

tenhle typ dělá domostav. ale je to dražší. my jsme rovnou kupovali klasickou palandu. klárka si nahoře hrála a aspoň má kde přespat babička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák