Nákup v Těšíně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
3.5.11 18:00

Nákuv v Těšíně

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo neví ulici, na které je malá i velká tržnice v Polském Těšíně, kvůli zadání do GPS,ať zbytečně nebloudíme, chceme o víkendu vyrazit na nákupy pro miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.5.11 18:32

na malou tržnici přejedete most (ne ten, co je u piastovské věže, ale ten druhý), zahnete hned kolem řeky doleva a jste tam. Na velkou nepamatuju, byla jsem tam jen v dětství.

A jestli můžu něco doporučit, pokud budete mít chviličku, zajděte si do cukrárny Bajka, co je v boční uličce na pravé straně pod náměstím (když se postavíte čelem směrem z kopce). Vždycky tam měli skvělé a levné vlatní výrobky, třeba perníkové řezy nebo sernik :wink: úplně se mi to vybavilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 18:45

takže: na české straně ulice Střelniční — most — a zahnout vlevo do „Aleja Jana Lyska“ (je to dlouhá ulice a pokračuje i napravo od mostu). Na ní to bude. Možná zkuste dát ulice „Schodowa“, ať vás to hodí na správnou stranu. Malou tržnici stopro uvidíte, když pojedete po té „Aleji“

http://maps.google.cz/maps?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.5.11 19:13

Děkuji moc za info :-) , už se těším na nákupy! a nevíte náhodou,jaké tam jsou asi ceny např. kočárků,přebalovacích podložek, plínek atd.? jestli se tam pořád vyplatí jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 19:30

jee tak to fakt nevím, bydlela jsem v kraji asi před dvěma lety, ale na tržiště jsem pro věci nechodila, kupovala jsem hlavně ovoce - borůvky, lesní jahůdky, maliny a tak:-) takže nevím. Ale myslím, že by se to vyplatit mělo, co vím, tak kámoška jezdila s rodinou na nákupní výlety do polska ještě na konci minulého školního roku a pochvalovala si to. Od té doby se asi zas tak moc nezměnilo, bych řekla… ráda tam jezdí nakupovat i babi, moc peněz nemá, asi se to tedy vyplácí i s cestou. Kočárek jsem kupovala přes inzerát z druhé ruky a stejně tak i většinu oblečků, čili v tomto neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.5.11 16:46

Ahojky, tak Polský Těšín mám přes řeku. Mimi věcičky mají docela pěkné, něco levnější než u nás, ale většinou jsou ty ceny podobné. Kočárky kolem 6-7000 kč a přebalovací podložky,záleží jyký typ. Zda měkké( ty byly myslím kolem 250kč a s pevným spodkem za 350kč. Teď je docela dobrý kurz, takže radím vyměnit na zloté. :wink: Osobně ale radši nakupuji u nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák