Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo neví ulici, na které je malá i velká tržnice v Polském Těšíně, kvůli zadání do GPS,ať zbytečně nebloudíme, chceme o víkendu vyrazit na nákupy pro miminko:)
na malou tržnici přejedete most (ne ten, co je u piastovské věže, ale ten druhý), zahnete hned kolem řeky doleva a jste tam. Na velkou nepamatuju, byla jsem tam jen v dětství.
A jestli můžu něco doporučit, pokud budete mít chviličku, zajděte si do cukrárny Bajka, co je v boční uličce na pravé straně pod náměstím (když se postavíte čelem směrem z kopce). Vždycky tam měli skvělé a levné vlatní výrobky, třeba perníkové řezy nebo sernik
úplně se mi to vybavilo ![]()
takže: na české straně ulice Střelniční — most — a zahnout vlevo do „Aleja Jana Lyska“ (je to dlouhá ulice a pokračuje i napravo od mostu). Na ní to bude. Možná zkuste dát ulice „Schodowa“, ať vás to hodí na správnou stranu. Malou tržnici stopro uvidíte, když pojedete po té „Aleji“
Děkuji moc za info
, už se těším na nákupy! a nevíte náhodou,jaké tam jsou asi ceny např. kočárků,přebalovacích podložek, plínek atd.? jestli se tam pořád vyplatí jet.
jee tak to fakt nevím, bydlela jsem v kraji asi před dvěma lety, ale na tržiště jsem pro věci nechodila, kupovala jsem hlavně ovoce - borůvky, lesní jahůdky, maliny a tak:-) takže nevím. Ale myslím, že by se to vyplatit mělo, co vím, tak kámoška jezdila s rodinou na nákupní výlety do polska ještě na konci minulého školního roku a pochvalovala si to. Od té doby se asi zas tak moc nezměnilo, bych řekla… ráda tam jezdí nakupovat i babi, moc peněz nemá, asi se to tedy vyplácí i s cestou. Kočárek jsem kupovala přes inzerát z druhé ruky a stejně tak i většinu oblečků, čili v tomto neporadím.
Ahojky, tak Polský Těšín mám přes řeku. Mimi věcičky mají docela pěkné, něco levnější než u nás, ale většinou jsou ty ceny podobné. Kočárky kolem 6-7000 kč a přebalovací podložky,záleží jyký typ. Zda měkké( ty byly myslím kolem 250kč a s pevným spodkem za 350kč. Teď je docela dobrý kurz, takže radím vyměnit na zloté.
Osobně ale radši nakupuji u nás ![]()