Second hand v Ostravě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.5.11 23:29

Sekááááč

Holky nemate nejaky oblibeny sekac v ostrave?Cenove prijatelny max.50kc/ks? Dekuji za vsechny tipy jen by me to zajimalo,prijde mi zbytecne nakupovat obleceni za stovky,kdyz jsou sekáče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
13.5.11 05:36

ahoj, já mám oblíbené bazárky sekáče - je jich víc

• kupuju v unimodě - v centru OV bývalý tuzex vedle chrámu sv. spasitele tam jdou postupně s cenami dolů, takže já chodím,když už je za 40Kč a níže -hlavně dítkám www.unimoda.cz
  • pak mám ráda bazar měšec u sýkorova mostu - pro oblečení jdeš dolů po schodech (ten je bariérový)
  • další oblíbený je v mariánských horách na náměstí z tram. zastávky směr poruba přejdeš cestu a jdeš do té jedné uličky s pavlač. domi a tam je sekáč malý, ale supr, v pondělí nové zboží, od středy mají 50% slevy

ty ostatní bariérové, kde se s kočárkem nevlezu už mi nějak vyšuměly z hlavy, když tam teď nechodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 10:09

Ja mam oblibene tri :-)
Jeden je v Porube, hned naproti zakladni skoly DETSKA.
Druhy je v Hrabuvce, v tom MASTOM? je tam pumpa ARAL, pokud to dobre chapu je to provozovna mimibazaru z internetu
A treti je v Hrabuvce v byvalem MAJNLU na B. Cetyny :-)
A budu rada za kazdy novy tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.5.11 10:15

jo a bára mi připomněla na výstavišti v centru jsou vedle sebe tři, s novým dětským vlastně 4,když jdeš od tram. zastávky výstaviště kolem prodejny jízdenek DPO tak tam, takže když jdu do centra, tak většinou nakouknu, i kočár dovnitř vleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák