Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
potřebovala bych poradit s náplní do kojícího polštáře.
Měla jsem kdysi ty polystyrenové kuličky, což bylo příjemné, dobře tvarovatelné, ale zase se hrozně rychle sežvejkaly a v polštáři toho moc nezbylo…
Chtěla bych si teď koupit nový, ale naprosto netuším jaký. Koukala jsem na net a zjistila jsem, že je takových druhů náplní, že nevím jaký je nejpříjemnější a nejpraktičtější.
Jedinou podmínkou asi je, aby potah i ten vnitřek byl pratelný, kdyby to náhodou mimčo ![]()
Jaké máte vy a jaké zkušenosti? Co byte doporučily?
hofka píše:
Neporadím s koupí nového, ale kuličky se dají dosypávat.
To vím, ale představa párání, praní se s kuličkama, který budu mít určitě všude, i ta cena nakonec vyjde asi docela dost, když v tom fakt mám skoro prd, ale nevím kolik do toho je potřeba atd
No nevím… ale taky jsem si už říkala, jestli by to nebylo lepší…
Další důvod, proč zjistit, která náplň je nejlepší, jestli má smysl se s tím patlat nebo je lepší koupit jiný ![]()
Kuličky nevyjdou až na tolik v porovnání s novým polštářem. Na Fler.cz (asi i Aukro, Mimibazar) jdou pořídit za dobrou cenu.
hofka píše:
Kuličky nevyjdou až na tolik v porovnání s novým polštářem. Na Fler.cz (asi i Aukro, Mimibazar) jdou pořídit za dobrou cenu.
Koukala jsem, že tak do 100,–
A stačí jeden te balíček?
To záleží jak máš velkej polštář, do novýho může do něj padnout klidně 40 litrů. Na dosypání to neodhadnu. Možná by poradil prodejce.
Jahudka84 píše:hofka píše:Koukala jsem, že tak do 100,–
A stačí jeden te balíček?
Na MMB jsem našla za 105,– 150g náplně… což mi teda přijde prd… polštář mám dost velký a je tam už tak třetina… nový je okolo 500,– ![]()
Tak to už je asi lepší novej. Jsem koukala že i někteří výrobce na Fler.cz maj hezký a ne drahý.
No právě… ale kterej?
Kuličky, molitan, duté vlákno, špalda a další? ![]()
Když to ti asi nikdo neporadí, každému vyhovuje něco jiného, musíš si vybrat sama.
Já měla na kluky dva, jeden s kuličkama, jeden s dutým vláknem. Užila jsem oba, každý byl dobrý na něco jiného. Kdybych si měla vybrat jen jeden, tak beru ten dutovláknový… je navíc použitelný i po skončení kojení… třeba do postele na čtení ![]()
Ale většina polštářů se dělá s kuličkama, tak počítám, že většině lidí vyhovují kuličky.
ahojky, mě tedy kuličky absolutně nevyhovují, vůbec mi to na kojícím polštáři s nima nešlo. kojila jsem nakonec na obyč. polštářích a navrchu jsem měla ten z paměťové pěny Dormeo memosan, na tom Vojtíšek ležel ![]()
takže za mě spíš duté vlákno nebo molitan ![]()
Ahoj, jdu si pro radu, chci si pořídit kojící polštář, ale nevím, jakou si vybrat výplň. Obchod nabízí dvě:
PES duté vlákno - to mi přijde měkčí, ale nevím, jak to bude s tvarovatelností..
EPS kuličky - u toho se bojím tvrdosti polštáře, toho, že se pomačkají a nebude to jak má být a prý šustí
Tak nevím jaký. Poraďte, jaký máte vy ![]()
@Kate92 Kuličky šustí, ale zase to není nějak hrozné… mě teda vyhovují maximálně, pač se dají našťouchat na požadovanou tvrdost a pak nikam neutíkají a neprolehnou se, zatím ho používám jen na těhu spaní
Mám tenhle: http://kojici-polstare.heureka.cz/…specifikace/#…
@Kate92
Já mám velký kuličkový. ano trochu šustí, ale ne nijak nepříjemně. Popravdě, ani jsem tomu nikdy nevěnovala pozornost, že bych si řekla:„Jé hele, on šustí.“ ![]()
Naopak se dá dobře tvarovat. ![]()
A ano, kuličky postupně pomačkávají, ale mám pytel náhradních na dosypání, byl k tomu polštáři automaticky. Ještě jsem ho ale ani nenačala… ![]()
Další požadavek, který jsem na polštář měla bylo aby se dal dole zavazovat. Dítě se totiž do něj dá položit a ty „nohy“ polštáře se díky zavázání nerozjedou ![]()
Za mě kuličkový
![]()
mám tenhle http://www.bublinkashop.cz/…hradni-napln