Náplň do kojícího polštáře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6725
13.5.11 10:41

Náplň do kojícího polštáře

Ahojky,
potřebovala bych poradit s náplní do kojícího polštáře.
Měla jsem kdysi ty polystyrenové kuličky, což bylo příjemné, dobře tvarovatelné, ale zase se hrozně rychle sežvejkaly a v polštáři toho moc nezbylo…
Chtěla bych si teď koupit nový, ale naprosto netuším jaký. Koukala jsem na net a zjistila jsem, že je takových druhů náplní, že nevím jaký je nejpříjemnější a nejpraktičtější.
Jedinou podmínkou asi je, aby potah i ten vnitřek byl pratelný, kdyby to náhodou mimčo :poblion:
Jaké máte vy a jaké zkušenosti? Co byte doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
13.5.11 11:55

Neporadím s koupí nového, ale kuličky se dají dosypávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.11 12:42
hofka píše:
Neporadím s koupí nového, ale kuličky se dají dosypávat.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.5.11 12:57

To vím, ale představa párání, praní se s kuličkama, který budu mít určitě všude, i ta cena nakonec vyjde asi docela dost, když v tom fakt mám skoro prd, ale nevím kolik do toho je potřeba atd :D No nevím… ale taky jsem si už říkala, jestli by to nebylo lepší…
Další důvod, proč zjistit, která náplň je nejlepší, jestli má smysl se s tím patlat nebo je lepší koupit jiný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.11 13:10

Kuličky nevyjdou až na tolik v porovnání s novým polštářem. Na Fler.cz (asi i Aukro, Mimibazar) jdou pořídit za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.5.11 13:13
hofka píše:
Kuličky nevyjdou až na tolik v porovnání s novým polštářem. Na Fler.cz (asi i Aukro, Mimibazar) jdou pořídit za dobrou cenu.

Koukala jsem, že tak do 100,–
A stačí jeden te balíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.11 13:15

To záleží jak máš velkej polštář, do novýho může do něj padnout klidně 40 litrů. Na dosypání to neodhadnu. Možná by poradil prodejce.

Jahudka84 píše:
hofka píše:
Kuličky nevyjdou až na tolik v porovnání s novým polštářem. Na Fler.cz (asi i Aukro, Mimibazar) jdou pořídit za dobrou cenu.
Koukala jsem, že tak do 100,–
A stačí jeden te balíček?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.5.11 13:24

Na MMB jsem našla za 105,– 150g náplně… což mi teda přijde prd… polštář mám dost velký a je tam už tak třetina… nový je okolo 500,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.11 13:31

Tak to už je asi lepší novej. Jsem koukala že i někteří výrobce na Fler.cz maj hezký a ne drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.5.11 13:47

No právě… ale kterej? :D Kuličky, molitan, duté vlákno, špalda a další? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
14.5.11 22:39

Když to ti asi nikdo neporadí, každému vyhovuje něco jiného, musíš si vybrat sama.
Já měla na kluky dva, jeden s kuličkama, jeden s dutým vláknem. Užila jsem oba, každý byl dobrý na něco jiného. Kdybych si měla vybrat jen jeden, tak beru ten dutovláknový… je navíc použitelný i po skončení kojení… třeba do postele na čtení :lol:
Ale většina polštářů se dělá s kuličkama, tak počítám, že většině lidí vyhovují kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.5.11 22:48

ahojky, mě tedy kuličky absolutně nevyhovují, vůbec mi to na kojícím polštáři s nima nešlo. kojila jsem nakonec na obyč. polštářích a navrchu jsem měla ten z paměťové pěny Dormeo memosan, na tom Vojtíšek ležel :palec:
takže za mě spíš duté vlákno nebo molitan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.11.13 15:27

Ahoj, jdu si pro radu, chci si pořídit kojící polštář, ale nevím, jakou si vybrat výplň. Obchod nabízí dvě:

PES duté vlákno - to mi přijde měkčí, ale nevím, jak to bude s tvarovatelností..

EPS kuličky - u toho se bojím tvrdosti polštáře, toho, že se pomačkají a nebude to jak má být a prý šustí

Tak nevím jaký. Poraďte, jaký máte vy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
20.11.13 15:34

@Kate92 Kuličky šustí, ale zase to není nějak hrozné… mě teda vyhovují maximálně, pač se dají našťouchat na požadovanou tvrdost a pak nikam neutíkají a neprolehnou se, zatím ho používám jen na těhu spaní ;) Mám tenhle: http://kojici-polstare.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
20.11.13 15:59

@Kate92
Já mám velký kuličkový. ano trochu šustí, ale ne nijak nepříjemně. Popravdě, ani jsem tomu nikdy nevěnovala pozornost, že bych si řekla:„Jé hele, on šustí.“ :mrgreen:
Naopak se dá dobře tvarovat. :palec:

A ano, kuličky postupně pomačkávají, ale mám pytel náhradních na dosypání, byl k tomu polštáři automaticky. Ještě jsem ho ale ani nenačala… :palec:

Další požadavek, který jsem na polštář měla bylo aby se dal dole zavazovat. Dítě se totiž do něj dá položit a ty „nohy“ polštáře se díky zavázání nerozjedou :palec:

Za mě kuličkový :kytka: :kytka:

mám tenhle http://www.bublinkashop.cz/…hradni-napln

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák