Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dítě si udělá dekorace hračkami samo, až zrak bude přecházet
K tomu stačí jen bíle a pastelově vymalovat zdi, hezkou záclonu, stejnobarevný světlejší nábytek, sladěné povlečení s interiérem. Nejsem zastáncem barevných koberců s dětskými motivy, plakátů Šreků aspol., extra barevností na zdech…v takovém prostoru se necítím dobře, působí na mě přeplácaně už sám o sobě, natož s rozházenými hračkami. Mám ráda čisté linie, neutrální barvy a vzdušný interiér. V létě budeme dělat pokojík malé, vymalujem jak jsem psala, na zem rychloúdržbový koberec, v rohu dáme zelený koberec do mini kopečku - podložme ho (inspirace z pořadu Jak se staví sen) a z toho namaluju na zeď košatý strom. Z toho může být klouzačka, terč na míčky se suchým zipem, závěsy na lezecí lano, kapsáš…uvidíme, co mě při realizaci pak napadne..
my jsme serozhodli, že bude pokojík laděnej do oranžova. Je to malá místnost, tak by bylo blbý mít vymalováno tmavou barvou, tak jsem to vyřešila takto
A souhlasím, že dítě si nejlíppokojík vyzdobí samo ![]()
No holky hodím vám to i sem,já jsem zase chtěla at kluci vidí hodně barviček,je to na rozvinutí dětské fantazie a opravdu,co jsem vylepila pokojík hodně po tom koukaj a dlooouze přemýšlí
,časem jak porostou budeme samozřejmě vše měnit,dle jejich zájmů když budou mít rádi vesmír budou mít vesmír v pokoji ![]()
Kapi píše:
Chtěla bych se zeptat, jaké máte dekorace v dětských pokojíčcích? Koukám po netu a překvapilo mě, že je víc druhů - jako pěnové, dřevěné, látkové nebo samolepky. Původně jsem měla v plánu ty samolepky, ale teď už nevím.. Co jste vybraly vy?
Tak treba penove ne, pokud mas psa nebo kocku. Jinak bych srovnavala cenu, funkcnost a prakticnost a vzhled, pochopitelne.
ahoj…já taky řešila samolepky a pěnové dekorace.Nakonec jsme malému vymalovali pokoj modře a sami jsme si udělali z tvrdé folie šablonky lokomotivy a vagonků. Malým štětcem jsme bílou barvou polar vybarvili šablonky a vypadá to suprově. O ceně ani nemluvím
. U malého to má taky úspěch…na mašinku kouká
. Ještě jsem koupila ty svítící hvězdičky, měsíčky, mráčky a ovečky (mají celou sadu v hračkářství) a to má okolo postýlky. Jen jsem udělala blbost a dala některé kousky nízko, tak jsem je musela odlepit
.
Moc díky za vaše fotky pokojíků, super nápady. Taky bych chtěla zachovat vzdušnost a moc to nepřeplácat, ale zas nějaký obrázek bych tam určitě dala ![]()
Moc se mi líbí velkoformátové fotky za sklem. Máme připravenou jednu s bříškem a několik od narození do roka. Jak malá poroste, budem obměňovat.
Kapi píše:
Moc díky za vaše fotky pokojíků, super nápady. Taky bych chtěla zachovat vzdušnost a moc to nepřeplácat, ale zas nějaký obrázek bych tam určitě dala
Dcea miluje zvířátka tak sem jí pořídila do pokojíku všemožné uložné boxíky se zvířátky
organizér, bednu na hrakčy apod.
https://kidsparadise.cz/…67-3-sprouts?…
@aadafial ty zvířátkové motivy jsou opravdu moc pěkné
Děkuji za tip hned tam něco objednám
Také sem něco takového hledala. Děkujuu
Taky bych chtěla nějaké pěkné dekorace, klidně i nebesa, něco na zeď a podobně, co kupujete vy?
Chtěla bych se zeptat, jaké máte dekorace v dětských pokojíčcích? Koukám po netu a překvapilo mě, že je víc druhů - jako pěnové, dřevěné, látkové nebo samolepky. Původně jsem měla v plánu ty samolepky, ale teď už nevím.. Co jste vybraly vy?