Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@zelenka780 a jaký baldachýn si koupila? Je víc druhů? Nebo jen ty klasické? Líbil by se mi třeba i růžový
@stanka54 zkus projet bazarky a vinted, tam jsou i nove nebo zjistis, kde vsude se daji koupit
Mně se docela líbí stránka lovel.cz, když jsem se teď dívala, mají tam spoustu takových věcí, nekupovaly jste tam někdy něco?
@veronika891 já bych právě taky chtěla něco takového, aby to bylo spíš nové a kvalitní a na tom e-shopu jak píšeš mají moc pěkné věci, taky by mě zajímalo, jestli tam někdo něco kupoval.
@stanka54 mně psala kamarádka, že tam nějaké věci kupovala, prý křesílko a baldachýn a je pravda, že má krásný dětský pokojíček
Holky, taky by se mi líbila nějaká dekorace pro dítě, pro kamarádku, něco kvalitního, co byste třeba koupily? a nejlépe i kde?
@mili510 koukni na stranky kostka drevena, hoo design nebo be mark, ale obavam se, ze je na vanocni objednavku pozde.
ja delam puffiky, nechces?
@mili510 nebo se zkus podívat na tu stránku lovel jak tu holky psaly, taky se na ni dívám a mají tam moc pěkné věci.
Holky, taky bych chtěla něco pěkného do dětského pokoje, kupujete nějaké nálepky? Nebo i kobereček?
@juli852 mam maly kobereček z Lidlu, jinak mam rada drevene veci a nepreplacane, zaviraci komody atd, dobre se to uklízí
ted doladujeme druhy pokojik, budu kuovat po Vanocich velkou skrin, aby byla az ke stropu a hodne ulozneho mista. tak se tesim, az si s tim pak vyhraju.
nemate nekdo pro holcicky baldachýn?
Kobereček vypadá pěkně a co i nějaká pořádná nálepka nad postýlku? dá se koupit nějaká, která vydrží?
@juli852 určitě dá, jen musíš mít na to vhodnou zeď, to naše není…
mrkni na isnpiraci na skupinu FB Dětské pokojíky - nápady a inspirace
@Káťa19 Kato, máš to moc pěkný. Co to máš tam v rohu toho sezení, to je taky kalax? Nějakej dvojkovej? Líbí se mi to sezení do rohu, taky jsem něco takového chtěla..
@lucynka25 jj je to dvojkový kallax, sice je jeden box prázdný, ale aspon se vyplnil ten roh, vubec jsem netušila, co tam dát a takhle to hezky vyšlo, ted si jeden sedne na židli a druhý k němu na lavici a můžou být u stolu oba
@stanka54 já jsem koupila taky něco na zeď, křesílko, osvětlení, kobereček a baldachýn jsem našla moc pěkný na netu