Jídelníček 7měsíčního mimča
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
simongap píše:
Holky a dáváte pořád jen bílý jogurt nebo kupoujete i ovocný? A nebo třeba pribiňáka jste nezkoušely?
Pribináčka bych nedala. To spíš ten jogurt ochutit ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simongap píše: … co třeba ten sladký bílý od activie? …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Lukáš je od narození na UM, od 4. měsíce přikrmujeme…a teď má 7 měsíců a jí takhle :
8.30 200ml ovocné kaše Hami
10.00 100g banán
12.00 230g masozeleniny
15.00 200g ovocná přesnídávka,jogurt s piškotem, nebo sušenkama…atd tady fakt co mi přijde pod ruku, to mu dám někdy jen jogurt a sušenky do ruky, někdy kůrku chleba, jak kdy…
19.00 230ml UM a spí celou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mel by se davat tucnej neslazenej a pribinak jeste nedavej.mne mala pije rano 166 mliko,dopo mala presnidavka,v poledne mala sklenicka masozelenina,odpo 166 mlika,vecer 180 kase.v noci vypije jednu 130 mlika.si rikam,kdyz to tak tady ctu,jestli bych nemela davat vic..nijak hladove se ale netvari..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjaneck píše:
mel by se davat tucnej neslazenej a pribinak jeste nedavej.mne mala pije rano 166 mliko,dopo mala presnidavka,v poledne mala sklenicka masozelenina,odpo 166 mlika,vecer 180 kase.v noci vypije jednu 130 mlika.si rikam,kdyz to tak tady ctu,jestli bych nemela davat vic..nijak hladove se ale netvari..
to buď v v klidu, mně ráno vypije max 90ml, v poledne malá sklenička, odpo trochu ovoce s jogurtem a sunarkou a večer 150ml, pak dokojím.
oproti všemu zde napsanému by měla malá vypadat jak z koncentráku a ona je přitom docela oplácaná…a to má hafo pohybu, leze jak divá, je jí 8měs
vždy, když ale čtu tyhle jídelníčky, mám depku, že ji trápím hlady, ale ona víc prostě nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
michaelo,toz nebudu to resit.mala je akorat a neplace,tak snad by se o vic prihlasila.je fakt,ze muzu teoreticky pridat,az mala poleze-zatim neleze.dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:simongap píše:Pribináčka bych nedala. To spíš ten jogurt ochutit ovocem.
Holky a dáváte pořád jen bílý jogurt nebo kupoujete i ovocný? A nebo třeba pribiňáka jste nezkoušely?
Já v tomhle věku dávala choceňský, pak už nechtěl ani ten, tak jsem kupovala od Hami ten jejich „jogurt“, pribiňák je z tvarohu - moc bílkovin, které zatěžují ledviny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bych ráda obnovila téma a zjistila, kdo všechno už dáváte na 7M jogurt? Často vidím různá doporučení - někdo dává už od 6M někdo až od 8M. Zvažuju, že bych ho už zařadila - za nedlouho bude mít 7M. Když jste ho dávali poprvé nenastala nějaká změna ( průjem, vyrážka)?
Jinak jídelníček má cca takovýto ( v podstatě už přes měsíc):
Kolem 2h a 6h 150ml UM, v 9h 150g ovoce, ve 12 (13) 190g masozeleniny, odpolední UM poslední dobou dost bojkotuje ( ráda bych nahradila jogurtem), dá tak 60ml UM ( někdy udělam řidší kaši, tak tu si dá) a večer na spaní kolem 19h. 120ml kaše a cca 130ml UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my měli právě 7 měsíců a malá baští plus minus takto
6.30 150 ml UM
10.00 150-180ml UM
13.00 masozelenina max půl skleničky(nikdy toho nesnědla víc)+ cca 100 ml mléka
17.00 přesnídávka domácí nebo ovoce půl až celá sklenička + 50 ml mléka
20.30 kaše z 180 ml vody + 10 odměrek kaše
v noci už většinou nechce a vydrží do rána, ale ne vždy. Mléko dávám pořád, malá odmítá jinou tekutinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit