Jídelníček 7,5měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Akiree píše:
@algoritma Jo tak to je fajn:))), No asi na něj stejně taky přejdu, snad to nebude dělat problém, Nutrilon a Sunar je těžkej rozdil
Hele, přečti si raději nějaké diskuze o UM. Někdo Nutrilon dost haní, že po něm měli bolení atp. Já bych za Nutrilon nelobovala. Nic jiného jsem nezkoušela a ani zkoušet nebudu. Děti jsou spokojené, ale jestli to je zrovna tím Nutrilonem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akiree jen k tomu Sunaru - můj syn byl na Sunaru od prvního měsíce, pije jej jednou až dvakrát denně dodnes a nijak těžce nepribiral, je úplně v norme
(vyzkoušela jsem více UM, Sunar se ukázal jako nejlepší. Ale to muze byt individuální, pro někoho je lepší Nutrilon)..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja taky v zadnem pripade nelobuji za nutrilon. Kazdemu sedne neco jineho. Starsi syn byl na nutrilonu do pul roku. Nemel s nim zadne boleni nic jenom po nem ublinkaval (ale on pak ublinkaval do temer roku a pul tak to nemuso byt nim) po pul roce jsem presli na neco levnejsiho a taky bez problemu.
U mladsiho syna jsem taky zacala nutrilonem mel po nem zacpu, boleni briska, pak jsem vyzkouseli hipp, DM babylove, Sunar Premium.. bud nechtel vubec nebo mel zacpu.. nakonec jsme zakotvili na Sunar comples a jsem na dej doted a uneho neminim menit za nic jineho.
Takze opravdu zalezi na diteti nekomu sedne cokoliv a muze mit takove mliko ktere je zrovna v akci (prehnane receno) a nektere dite snese jen jednu znacku.
Ale nemyslim si ze nutrilon= to nejlepsi na trhu co muzes ditete dat.. Je to jen marketing
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyy jo dík holky, já fakt vůbec nevím, jde mi vlastně jen o to aby s ní nebyl buřtík, jinak mě Sunar přijde chutnej a říkala jsem si že teoreticky by to už teď měla stejně spalovat jak už má pěknej pohyb. Nicméně rano dám 200ml odpo k jídlu 100ml(ale chci ji naučit na čaj, vodu, ale zatím to vůbec nechce) a večer 200ml, tak snad je to v normě. Ale pěkně mě u toho Sunaru,,sere,, to jejich balení, asi si to spíš přesypat do náky dozy, musim nakou koupit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akiree ja to mam v doze od Nutrilonu v te velke. Bohuzel jsem ostatni vyhazela. Urcite v okoli znas nekoho kdo pouziva nutrilo tak ti ji da ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit