Jídelníček 7,5měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Billi Je pravda, že bych se měla dát do klidu nebo z toho už úplně blbnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz muzu te ujistit ze to mi nikdy syn nevypil jak ten mladsico ma ted necelych 9mesicu.. ve svych nejlepsich casech dal max 180ml a to jen vecer.. jinak 150ml.. a starsi syn ani ve svych 18mesicu nedal vice jak 200ml (vecer).. Ve dvou letech pak mliko vecer uplne prestal chtit.
Je Zima neresila bych. Kdyby mel hlad nebo zizen vezme si. A jak se otepli oni se nauci pit I neco jineho. Co tak navysit davku te zeleniny nebo ovoce? Nebo zavest pomalicku jogurt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz píše:
@aknah31To byly všechny dávky za celý den, tedy 280ml mlíka za celý den?
no jeste mel v devet 180ml ovocne presnidavky, ve 13hohod asi 150ml obedu, kolem 17:30 pulku jogurtu s kouskem bananu a vecer ve 20hod kasi ze 120ml vody… ted uz spi a bude spat az do rana. Takze ano mlika a tekutiny to bylo vse..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz chápu, že blbneš. My jedeme 6 týdnů nemocí a už mi to leze na mozek, protože už i hubnul. Teď si říkám, jak krásně baští.
- Citovat
- Upravit
Ahoj já mám 7.měsíčního a kojim ho teda..ale jinak mi tekutiny taky nechce..kojím 2× v noci, kolem 1:00 pak kolem 5:00 pak ráno kolem 8:00 pak má ovoce kolem půl 10, ve 12:30 maso zeleninku, ale teda skleničku má na 2× a tu velikánskou někdy i na 3×..odpo koem 16hod někdy jogurt někdy ovoce, nekdy jen MMa večer kaši nebo MM, podle toho co měl odpo… mě to totiž přijde furt strašně jednotvárný a nějak se nemůžu sama se sebou domluvit jak to s nim budu dělat aby to měl trochu pestřejší..
taky nevim kolik mi přes den vypije..snažim se mu dávat neslazený čaj, po lžičkách to do něj dostaneme, kolem 100-150ml, co někdy vypije sám a ochotně jsou jablečné štávy babylove nebo ta švestková od Hippu. Ale nechci mu to dávat často, aby se mu časem nekazili zoubky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aknah31 taky „pěkný“ jídelníček. Kolik váží a měří.
Mám sice 2. dítě, ale první byl lehce jiná liga. Ten v 7 měsících měl jídelníček:
5:00 210 ml UM
7:00 MM cca 200 ml
10:00 ovoce cca 200 ml
13:00 masozelenina cca 200-220 g
16:00 bílý jogurt (cca 200 g)
19:30 UM cca 210 UM + 2 odměrky kaše.
Každé dítě je jiné…
- Citovat
- Upravit
@Billi prave mi prijde ze je ho docela dost. Muze mit k 9kg a merit kolem 79cm ![]()
Na osmimesicni mel 8.5kg a 78cm… Ja no nevazim tak jen odhaduji kolik mohl za ten mesic pribrat.
Starsi syn mel v roce 8.9kg a 74cm a to toho snedl a a hlavne vypil mnohem vic..takze kazde dite je proste jine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aknah31 píše:
@pkz muzu te ujistit ze to mi nikdy syn nevypil jak ten mladsico ma ted necelych 9mesicu.. ve svych nejlepsich casech dal max 180ml a to jen vecer.. jinak 150ml.. a starsi syn ani ve svych 18mesicu nedal vice jak 200ml (vecer).. Ve dvou letech pak mliko vecer uplne prestal chtit.Je Zima neresila bych. Kdyby mel hlad nebo zizen vezme si. A jak se otepli oni se nauci pit I neco jineho. Co tak navysit davku te zeleniny nebo ovoce? Nebo zavest pomalicku jogurt?
Právě se mi moc nechce ještě dávat ten jogurt místo MM v těch 16hod, že zase ubydou ty tekutiny, když zatím nezapíjí ničím. On dříve, takové 3-4týdny zpátky, pil 200ml na dávku a ještě zapíjel příkrmy 100ml MM a pak jak když utne, ale možná to pil nějaký růstový spurt, že tak jedl a teď najel na normál. Tak jsem z toho taková nervní, že pil o tooolik více..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz me syn plne na UM pil taky tech 150ml a vecer a nad ranem kolikrat dal i 200ml ale jak jsem najela na prikrmy tak se ty davky znizovali a znizovali a ted kdyz vypije tech 120ml tak jsem rada…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz píše:
@aknah31Děláš spíše řidší?
ne. delam normalni na lzicku. Kasovitou, proste jak ma kase byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit