Jídelníček 8měsíčního mimča
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Celeste97 píše:
Tak my taky 8 měsíců. Kolem 7-8 ráno má 210 ml mléka, v průběhu dopoledne křupky, ovoce. V 11:30 masozel.oběd, v 15:00 přesnídávka, v 18:00 kaše od Hami teď máme krupicovou. Jinak dám občas kukuřičnou křupku, papriku, banán.Má 8,5 kg a 74cm
No holky mají kolem te 6té mleko 120ml cca.. a pak nějakou snídani no
budou mít 8mesicu za týden a mají necelých 7kg a 65 Cm
dvojcatka jsou menší proto na ne jdu i opatrně co se tyče jídla tak chci trochu poradit no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 a tobe se spi dobre, kdyz snis pred spanim gulas a sest knedliku? Zakladatelka to s kasi k snidani dela spravne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misuled mně hlavně spí malej celou noc . Mě do toho netahej a neřeš můj jídelníček. Jsi pediatrička, že tak víš??? v mém okolí všechny děti jí kaši podvečer a jsou naprosto v pohodě. Dokonce někdo dělá řidší kaši do láhve před spaním. Ale to jsi asi taky neslyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 jojo, slysela, delalo se to tak asi pred sto lety, predpokladam, ze jeste sama jsem ji tak pila, ted uz se od toho nastesti upousti. Nepotrebuju byt pediatricka na to, abych si dokazala najit informace o vyzive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvojcatka2017
Ja od toho 8.m davala takto:
Snidane mlecna kase s ovocem
Svacina ovoce nebo presnidavka
Obed masozelenina
Svacina jogurt
Vecere zeleninova polevka
Kojim na pozadani a podavam vodu k jidlu a mezi tim, ted v tech vedrech vypije i 500ml vody nekdy i vic.
A behem dne jeste do rucky treba chleba, piskot, nejakou zeleninku, ovoce…
@Rachelkaaa ja obcas namazu máslem nebo lucinou ale spis to zatim pozuzlava ![]()
Holky zvu vás do skupinky varime pro kojence a batolata ,kde najdete spousty receptu a inspirace co varit ![]()
Budu rada i za vase recepty a mimochodem tu ted probiha soutěž s recepty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
souhlas s @lucynka25. Ještě pro inspiraci přikládám recepty od 8. měsíce.
Krásný podvečer,
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme v 8,5 m takto (časy +-) :
6:30 - 230 UM
9:30 - domácí ovocná přesnídávka s tvarohem cca 120 g
12:00 - masozelenina, zelenina cca 220 g (domácí, občas skleničky, když není čas nebo na cestách)
15:30 - domaci ovocná přesnídávka s tvarohem / jogurtem, nebo jen jogurt cca 100 g
18:00 - něco maličkého, spíše na zabaveni - křupky, piškoty, rohlík, chleba, nebo dva chleby s tenkou vrstvou tvarohu, převálcovane válečkem, nakrájené na proužky(tolik nedrobi, lépe se jí)
19:30 - 230 UM zahuštěné trochou rýžové kaše ( samotnou kaši nedávám, přijde mi na noc těžká, já sama bych ji nejedla
)
Během dne cca 600 ml domácí stavy vytvářené z ovoce, půl na půl s vodou.
69 cm a 8 800 g, máme pecka ale za to pěkně bašti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit