Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud to nebude vyloženě extrém, tak asi nijak moc, mimino si vycucne zásoby z maminky, odnese to spíše ona.
no ráno si dám čípek torecanu jinak zvracím žaludeční stavy pak zvládnu hořký čaj.
Jídlo do sebe dostanu až tak v poledne a to polévka nebo chleba s paštikou nic jinýho neudržím.
Odpoledne bych ale snědla vše hlavně sladky a jogurty.
Večeři mám normální teplé jídlo a v noci jabko.
Tak to je vpohodě, určitě se ti ten žaludek časem zklidní, já do 3měs. zvracela každý den. Tak jez odpolko a hlavně bych jedla na co mám chuť, tělo si řekne.
K nočnímu stolku jsem si dávala třeba piškoty nebo kolečka sušenek, abych neměla prázdný žaludek, z toho mi bývalo na zvracení ještě víc.
Tak to určitě nemáš zase tak špatný,měla jsem horší stravovací návyky.Taky se ty kila na tom podepsaly
Mě bylo taky nejvíc zle dopoledne,kdy jsem fakt první 3 měsíce neudžela nic.Tak ať je brzy líp ![]()
Ahoj, mě na nevolnosti ráno pomáhal sladkej čaj a co nejrychleji to zajíst.. pak už to šlo.. později v těhotenství mi zas mooc chutnaly smažený jídla (bramboráky, langoše
) pak mě zas strašně pálila žáha, ale na to už stačí soda…neboj bude líp ![]()
jo děkuji.
snad bude brzy lépe. měla jsem výčitky, že někdy to fakt stojí za prd s tím jídlem. ale jsem teprve na začatku 3m tak snad bude brzy lepe.
Anonymní píše:
jo děkuji.
snad bude brzy lépe. měla jsem výčitky, že někdy to fakt stojí za prd s tím jídlem. ale jsem teprve na začatku 3m tak snad bude brzy lepe.
Já jsem měla pár dnů, kdy jsem zvládla max. přesolené brambory a vodu s citronem=)
Neboj, mimčo je ještě maličké a tolik toho nepotřebuje. Pro lepší pocit můžeš občas zobnout nějaký vitamín pro těhule, jestli ti po nich nebude ještě hůř ![]()
no tak já zvracela 3 měsíce všechno co jsem snědla a vypila
takže at jsem jedla co jsem jedla všechno šlo po pár hodinách pryč:)))
Neboj, mimčo si bere živiny z tvých zásob, takže pokud nějak rapidně nezhubneš, je to ok. Ale pro jistotu ber těhotenské vitaminy - pokud je teda sneseš. ![]()
Ono je hodně holek, co jsou rády, že mohly jíst aspoň něco, i kdyby jenom jablka nebo suchý chleba několik týdnů.. tak neboj, zlepší se to. ![]()
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.
Ahoj jak moc ovlivbí jídelníček vývoj plodu ?