Jídelníček těhotné

Anonymní
31.1.12 20:48

jídelníček těhotné

Ahoj jak moc ovlivbí jídelníček vývoj plodu ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
873
31.1.12 20:51

A jaký máš teda jídelníček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.12 20:52

Pokud to nebude vyloženě extrém, tak asi nijak moc, mimino si vycucne zásoby z maminky, odnese to spíše ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 20:54

no ráno si dám čípek torecanu jinak zvracím žaludeční stavy pak zvládnu hořký čaj.
Jídlo do sebe dostanu až tak v poledne a to polévka nebo chleba s paštikou nic jinýho neudržím.
Odpoledne bych ale snědla vše hlavně sladky a jogurty.
Večeři mám normální teplé jídlo a v noci jabko.

• Citovat
  • Upravit
873
31.1.12 20:56

Tak to je vpohodě, určitě se ti ten žaludek časem zklidní, já do 3měs. zvracela každý den. Tak jez odpolko a hlavně bych jedla na co mám chuť, tělo si řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.1.12 20:58

K nočnímu stolku jsem si dávala třeba piškoty nebo kolečka sušenek, abych neměla prázdný žaludek, z toho mi bývalo na zvracení ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 21:02

Tak to určitě nemáš zase tak špatný,měla jsem horší stravovací návyky.Taky se ty kila na tom podepsaly :oops: Mě bylo taky nejvíc zle dopoledne,kdy jsem fakt první 3 měsíce neudžela nic.Tak ať je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.1.12 21:03

Ahoj, mě na nevolnosti ráno pomáhal sladkej čaj a co nejrychleji to zajíst.. pak už to šlo.. později v těhotenství mi zas mooc chutnaly smažený jídla (bramboráky, langoše :roll: ) pak mě zas strašně pálila žáha, ale na to už stačí soda…neboj bude líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 21:19

jo děkuji.
snad bude brzy lépe. měla jsem výčitky, že někdy to fakt stojí za prd s tím jídlem. ale jsem teprve na začatku 3m tak snad bude brzy lepe.

• Citovat
  • Upravit
24798
31.1.12 21:21
Anonymní píše:
jo děkuji.
snad bude brzy lépe. měla jsem výčitky, že někdy to fakt stojí za prd s tím jídlem. ale jsem teprve na začatku 3m tak snad bude brzy lepe.

Já jsem měla pár dnů, kdy jsem zvládla max. přesolené brambory a vodu s citronem=)
Neboj, mimčo je ještě maličké a tolik toho nepotřebuje. Pro lepší pocit můžeš občas zobnout nějaký vitamín pro těhule, jestli ti po nich nebude ještě hůř :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.1.12 21:47

no tak já zvracela 3 měsíce všechno co jsem snědla a vypila :mrgreen: takže at jsem jedla co jsem jedla všechno šlo po pár hodinách pryč:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.2.12 07:14

Neboj, mimčo si bere živiny z tvých zásob, takže pokud nějak rapidně nezhubneš, je to ok. Ale pro jistotu ber těhotenské vitaminy - pokud je teda sneseš. :lol:
Ono je hodně holek, co jsou rády, že mohly jíst aspoň něco, i kdyby jenom jablka nebo suchý chleba několik týdnů.. tak neboj, zlepší se to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.8.15 17:51

Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
9.8.15 17:55

@AromeT A proč nejíš?

• Citovat
  • Upravit
7735
9.8.15 17:57

@AromeT Je ti spatne, ze nejis? :think:

• načítám...