Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AromeT píše:
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.
To nejis protoze nechces nebo nemuzes? ![]()
@terezinka25 neni mi špatně, jen jsem mlsna, k zivotu mi staci treba rohlik s pastikou. Tak me napadlo jestli to neni hodne spatne. Zadna pestra strava u me nehrozi. Vetsinou totiz doma nic nemam ![]()
@AromeT prej jsem mlsna, staci mi rohlik s pastikou, no to jsi gurman teda ![]()
No tak samozrejme, ze to uskodit muze, pokud to tak hodláš praktikovat dal. Mozna by nebylo od věci zacit domu potraviny nakupovat, zacit se starat o to, co jis a dokonce i uvarit.Az se male narodi, budes to celkem potrebovat. ![]()
Provokatérka…zdravé dítě může mít i anorektička…i v koncentračním táboře ženy (zatajily těhotenství) porodily zdravé děti..je úžasné jak to příroda zařídí..ale proč to v západní Evropě rok 2015 riskovat!?
Já nejedla první 3 měsíce skoro vůbec bylo mi zle co sem snědla to šlo ven… pak sem jedla co sem chtěla i nezdravý a malej se narodil úplně v pořádku, ale jestli můžeš tak určo něco sněz jedině mu tim prospěješ ![]()
@AromeT píše:
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.
No pokud miminko nebude mít dostatek živin, tak mu to ublížit může. A ublíží to i tobě. Pozor na dostatek vápníku. Viděla jsem mladé holky po mateřství bez zubů.
Tak normalne bych rekla jez na co mas chut, ale tohle me rozsekalo… Neprijde mi teda normalni, ze rohlik s pastikou povazujes za normalni kazdodenni stravu… A jeste se takhle blbe ptat… Jen doufam, ze tve dite jednou taky nebude krmeno takhle „pestre“… ![]()
@AromeT píše:
@terezinka25 neni mi špatně, jen jsem mlsna, k zivotu mi staci treba rohlik s pastikou. Tak me napadlo jestli to neni hodne spatne. Zadna pestra strava u me nehrozi. Vetsinou totiz doma nic nemam
Myslim si ze spatne to je. jestli je to kvuli postave tak je to sobecke..jestli kvuli penezum tak smutne a jestli kvuli lenivosti tak to si zatukam na hlavu.pak si matky stezuji ze nemaji poradne mleko.
![]()
Tělo si řekne samo
já měla ukrutnou chuť na meruňky, celý první těhu a to běžně o ovoce nestojím
teď ve druhém mám zase chuť na takový prasárny jako je párek v rohliku, míchaný vajíčka, cheesburger
a spoustu a spoustu jogurtů, o který jinak zájem běžně nemám
takže neboj tělo si řekne až mu ten rohlik s paštikou přestane stačit ![]()
Myslim, ze je to troll..v jednom prispevku pise - zadna pestra strava u me nehrozi, v dalsim zase - tu papam ![]()
@Eemii Tím „tu papám“ myslela zřejmě kyselinu listovou.
Nechápou ten trend tady všechny označovat za trolly.
@Meha píše:
@Eemii Tím „tu papám“ myslela zřejmě kyselinu listovou.Nechápou ten trend tady všechny označovat za trolly.
Myslím, že to je slušně řečeno, jest jednou denně, protože doma nic nemá, nenakupuji, nevařím a ještě se ptát a zveřejnovat tuhle svou nevědomost, že ji nedojde že to asi není ok, mi normální nepříjde..a ještě jít do těhotenství..na hlavu..