Jídelníček těhotné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1518
9.8.15 18:10
@AromeT píše:
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.

To nejis protoze nechces nebo nemuzes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.8.15 18:12

@terezinka25 neni mi špatně, jen jsem mlsna, k zivotu mi staci treba rohlik s pastikou. Tak me napadlo jestli to neni hodne spatne. Zadna pestra strava u me nehrozi. Vetsinou totiz doma nic nemam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
9.8.15 18:19

@AromeT prej jsem mlsna, staci mi rohlik s pastikou, no to jsi gurman teda :mrgreen:

No tak samozrejme, ze to uskodit muze, pokud to tak hodláš praktikovat dal. Mozna by nebylo od věci zacit domu potraviny nakupovat, zacit se starat o to, co jis a dokonce i uvarit.Az se male narodi, budes to celkem potrebovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.8.15 18:21

.

Příspěvek upraven 17.08.15 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.8.15 18:22

.

Příspěvek upraven 17.08.15 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.8.15 18:23

@Calathea Tu papam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.8.15 18:24

Provokatérka…zdravé dítě může mít i anorektička…i v koncentračním táboře ženy (zatajily těhotenství) porodily zdravé děti..je úžasné jak to příroda zařídí..ale proč to v západní Evropě rok 2015 riskovat!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.8.15 19:31

Já nejedla první 3 měsíce skoro vůbec bylo mi zle co sem snědla to šlo ven… pak sem jedla co sem chtěla i nezdravý a malej se narodil úplně v pořádku, ale jestli můžeš tak určo něco sněz jedině mu tim prospěješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
9.8.15 19:38
@AromeT píše:
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.

No pokud miminko nebude mít dostatek živin, tak mu to ublížit může. A ublíží to i tobě. Pozor na dostatek vápníku. Viděla jsem mladé holky po mateřství bez zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.15 19:57

Tak normalne bych rekla jez na co mas chut, ale tohle me rozsekalo… Neprijde mi teda normalni, ze rohlik s pastikou povazujes za normalni kazdodenni stravu… A jeste se takhle blbe ptat… Jen doufam, ze tve dite jednou taky nebude krmeno takhle „pestre“… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
9.8.15 21:08
@AromeT píše:
@terezinka25 neni mi špatně, jen jsem mlsna, k zivotu mi staci treba rohlik s pastikou. Tak me napadlo jestli to neni hodne spatne. Zadna pestra strava u me nehrozi. Vetsinou totiz doma nic nemam :oops:

Myslim si ze spatne to je. jestli je to kvuli postave tak je to sobecke..jestli kvuli penezum tak smutne a jestli kvuli lenivosti tak to si zatukam na hlavu.pak si matky stezuji ze nemaji poradne mleko. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.8.15 08:42

Tělo si řekne samo :D já měla ukrutnou chuť na meruňky, celý první těhu a to běžně o ovoce nestojím ;) teď ve druhém mám zase chuť na takový prasárny jako je párek v rohliku, míchaný vajíčka, cheesburger :D a spoustu a spoustu jogurtů, o který jinak zájem běžně nemám :D takže neboj tělo si řekne až mu ten rohlik s paštikou přestane stačit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
10.8.15 09:29

Myslim, ze je to troll..v jednom prispevku pise - zadna pestra strava u me nehrozi, v dalsim zase - tu papam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.8.15 09:32

@Eemii Tím „tu papám“ myslela zřejmě kyselinu listovou.

Nechápou ten trend tady všechny označovat za trolly.

• Citovat
  • Upravit
12545
10.8.15 11:53
@Meha píše:
@Eemii Tím „tu papám“ myslela zřejmě kyselinu listovou.Nechápou ten trend tady všechny označovat za trolly.

Myslím, že to je slušně řečeno, jest jednou denně, protože doma nic nemá, nenakupuji, nevařím a ještě se ptát a zveřejnovat tuhle svou nevědomost, že ji nedojde že to asi není ok, mi normální nepříjde..a ještě jít do těhotenství..na hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí