Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ageleine píše:
Tak normalne bych rekla jez na co mas chut, ale tohle me rozsekalo… Neprijde mi teda normalni, ze rohlik s pastikou povazujes za normalni kazdodenni stravu… A jeste se takhle blbe ptat… Jen doufam, ze tve dite jednou taky nebude krmeno takhle „pestre“…
Ne asi, takové by si měly pořizovat děti až dostanou hlavně rozum
@AromeT píše:
Ahoj jsem 8tt, a zajimalo by me, jestli muze miminku ublížit ze nejim. Dam si tak jidlo 1× denne (napr.neco s rohlikem, susenku nebo tak),skoro porad me kruci v zaludku, ale nemuzu si pomoct, moc toho nejim takze doma si neuvarim a najim se jen opravdu kdyz mam co.
Možná by nebylo špatné někdy pojest, třeba touhle blbostí trpíš právě z hladu
![]()
@Meha nevim,zda je to trend
,osobne jsem to udelala poprve.
@Misanka2 presne.Je prece jasny, ze to ok neni.
@Misanka2 tleskam dokonale mamine která dostala rozum buh vi v kolikati, ale nez byt takova jako ty, radsi budu nerozumna nadosmrti ![]()
@AromeT píše:
@Misanka2 tleskam dokonale mamine která dostala rozum buh vi v kolikati, ale nez byt takova jako ty, radsi budu nerozumna nadosmrti
No nejspíš nemáš ani na výběr ![]()
Milé maminky,
připomínám, že na eMiminu funguje také Poradna zdravé výživy a terapie pro celou rodinu. Neváhejte se tam zeptat na všechno, co Vás ohledně jídelníčku dětí (i Vás) zajímá.
Přeji krásný den ![]()
adminka Eliška
Já měla se stravou do cca 4 měsíce kvůli nevolnostem a nechutenství taky problémy. No asi největší problém byl v tom, že se mi z 90% jídel dělalo zle a vše mi smrdělo, žaludek jak na vodě a dostala jsem do sebe hlavně želé a gumové pochoutky, žvýkačky, lipo. A občas bílý rohlík a salát typu Runcajs a teplý oběd. Stravovat se zdravě jsem dokázala až ve 4 měsíci a miminečko se vyvíjí dobře. Během začátku se dětátko vyvíjí tak, že si ještě nebere nic od tebe.