Jídelníček v 9 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2621
4.10.18 10:35

@bedrunec
Měli jsme to taky tak, u staršího jsme to dopracovali do toho, že v 11 měsících se budil co hodinu a řval, dokud nedostal mlíko. A vstával v 5 ráno. Jednou už mi došla trpělivost a mlíko jsme prostě nedala. Chodila jsem tam, řekla, že mlíčko není… během 2 nocí spal celou noc.

S mladším to gradovalo postupně a utla jsem to podobně jako se starším, ale až v roce a půl.

Někdo to odsoudí, ale já fakt nebyla schopná fungovat a u obou dětí to byl akorát uspávací prostředek (i když ani jeden s flaškou večer neusínali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
4.10.18 13:05

No malý se budil taky jednou max. dvakrát, ale fakt to začalo s těmi zuby, tak jestli si na to zvykl???? Jinak nevím, jak vám, ale mně syn kadí min. 3× za den, je to ok? asi když tolik sní, tak to pak potřebuje ven :-) Jinak taky je kolem půl šesté až šesté vzhůru, grrrrrrrrrrrrrrr, a pokaždé má v plínce boban, takže ho to asi ráno budí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.10.18 16:30

holky… mne se maly budi po pul hodine. prisaham… jsem na nervy. zuby zatim nema. ale zda se, ze jako prvni mu lezou horni dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.10.18 16:33

nekdy ho kojim po 5 minutach. nakojit. nespi. takze aby usnul zas a zas a zas.. rano je kolem 5-6/vzhuru.
tim, ze porad kojim tak mi ji prikrmy malo.
zadny system nemame. kazdy den je jiny. jenom to (ne) spani je stejne.
rano mu davam. kolem 8ovoce k. obedu 1,2/) lzicky masozeleniny a vecer lzicku kase, a pak. zas ovoce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
5.10.18 06:39

@bedrunec Ahoj, založila jsem skupinku vaříme pro kojence a batolata, skupinka je otevřená, ráda přizvu každou maminku se zájmem o domácí stravování :kytka:

U nás to bylo a pořád je zhruba takto:
Snídaně kaše
svačina ovoce
oběd masozelenina
svačina jogurt
večeře zeleninové polévky

během dne různě křupky, kousek pečiva s lučinou, šunkou..a teď ve 13měsících střídám jogurt s lipánkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 22:43

@katuska1984 měla jsem to samé když lezli zoubky. Koupila jsem Dentibaby mastičku a máme pokoj téměř celou noc

• Citovat
  • Upravit
692
8.10.18 08:31

@lucynka25 9mes. dite jidlo 5× denne? neni to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
8.10.18 09:12

@katuska1984 moje dcerka uz jedla od 5.mesice, ale jedla tak 100g hlavni jidla, kojila jsem ji stale porad kdy chtela.
Vic jidla nechtela, nenutila jsem. Jidelnicek mela pestry, po malych porcich.

Ono hodne zalezi kdy prcek zacal jist,zda je na um ci mm.
U um je vsechno rychleji a driv, ja sice kojim,ale zacala jsem brzy prorotoze mela velky zajem take jist,kdyz videla sestru :mrgreen:
Prvni dcera zacala jist az od 7.mesice,takze ta mela 5jidel az o dost pozdeji nez vse ochutnala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.10.18 09:16

@lucynka25 u nas je to nepredstavitelne.. maly zacina 10mesic a ma jenom dva prikrm aj to ovocne rano a vecer. kase neji masozeleninu, ani zeleninu.
dnes nu dam asi chleba s lucjnou… ale nema zuby tak se trochu bojim… aby se nezadavil. bily jogurt nechtel, vyzkousime ovocny bez cukru… pokud takovy najdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
8.10.18 09:43

@katuska1984 a co jogurt s ovocnou presnidavkou nebo s rozmixovaným ovocem, piškoty?

prvni dcera měla 1. zub až ve 13.měsících, také to s ní bylo komplikované co se týče jídla, hodně dlouho jsem mixovala do hladka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.10.18 09:53

@lucynka25 ano, to je taky moznost.
no… poprsvde. a 2/zoubky. predevcirem zacinkali, ale jsou to jeste nepouzitelne mladatka. :D
davam mu okusovat jabko a kousky bananu.. s tim problem nema. ale toho chleba se bojim.

ale neni reseni odsouvat to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.10.18 09:54

prijde mi ze ma velice fadny jidelnicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
8.10.18 10:04

@katuska1984 chce to nabizet a vytrvat.Zkouset nove a nove,zabavit treba hrackou v ruce,nejak ho zamestnat,aby bastil..to u nas fungovalo.
Take bylo obdobi,ze vse co jsem navarila letelo :roll: ale nastesti asi jen 3tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.10.18 14:52

@katuska1984 Ahoj, syn je na um od narození a příkrmy jsme začali od 5. měsíce a vesměs hned začal jíst hodně, žádné tři lžičky a dost, je velký, v osmi měsících měl 80 cm a skoro deset kilo, to dcera tyto míry měla v roce a půl. On fakt všechno zbaští, zeleninu i ovoce za pár minut celou sklínku - když to vezmu podle kupované, někdy i víc, mlíko bu mu fakt nestačilo… každý to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.10.18 08:43
@bedrunec píše:
@katuska1984 Ahoj, syn je na um od narození a příkrmy jsme začali od 5. měsíce a vesměs hned začal jíst hodně, žádné tři lžičky a dost, je velký, v osmi měsících měl 80 cm a skoro deset kilo, to dcera tyto míry měla v roce a půl. On fakt všechno zbaští, zeleninu i ovoce za pár minut celou sklínku - když to vezmu podle kupované, někdy i víc, mlíko bu mu fakt nestačilo… každý to má jinak…

Noční buzení v tomhle věku už není tak o hladu, jako o zvyku se něčím ukonejšit a co jiného, než teplé mlíko. Pokud už toho máš dost, nedej a vytrvej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí