Odmítání příkrmů UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Za jak dlouho přibrala těch 180g? Nevyrostla za tu dobu víc než minule? Mě to tak syn dělá -buď vyroste a skoro nic nepřibere nebo přibere a vyroste max o 1cm. Podpoř laktaci a uvidíš
Nestresuj se!!! Když to nepůjde, hlady ji přece nenecháš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kaspinka od 30.8 a včera bylo 25.9. Mesic
předtím přibrala za měsíc 830g.. a ten Sunar mi po hodině vyblila z podoby. A teď je taková divná z toho. Tak to budu muset podpořit, ale myslím,že mléko mám a ona víc proste nechce
to je hrůza
už ať chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 píše:
@Kaspinka od 30.8 a včera bylo 25.9. Mesicpředtím přibrala za měsíc 830g.. a předtím ho ublinkla ten Sunar ale teď mi ho po hodině vyblila z podoby. A teď je taková divná z toho. Tak to budu muset podpořit, ale myslím,že mléko mám a ona víc proste nechce
to je hrůza
už ať chodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 A vyrostla? Mě malý minule za měsíc přibral 370g a prej taky nic moc:D Zkoušela jsem mlíko z mrazáku ale nechtěl. Tak kojím a neřeším to a myslím, že to jde líp
Zkus čaj nebo homeo, nebo oboje a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaspinka no moje doktorka neměří , jen obvod hlavičky a tu má větší o centak, tak nevim
a já si naposled pro zajímavost měřila 31.7. to měla 54cm a teď měří 58 cm. Nevím jestli je to dost
ona právě taky víc mlíka nechce, ani Sunar ani mateřské. Ale hned jsem pořídila váhu a od včera vypila 90ml,90ml,110 ml a teď rano zase 50 ml
uvidíme odpoledne.
a urco zkusím nějaké podpůrné prostředky. Jak jsem odsavala už několikrát,tak se víc nalily,tak snad to není jen pocit
a moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 já si nemyslím, že by pila málo
jako jednorázově možná ale celkově to tak hrozné není
Zkus spočítat kolik vypije za 24hod a řídila bych se podle toho. Na netu najdeš kolik by ve svém věku měla vypít. Jednorázově prostě míň vypít jistě může. Třeba u dr zrovna neměla hlad. Zkus to těch 24hod a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jo..pije málo
já to teda poctivě vazila, celý den a zapisovala od vcera,protože mě to zajímalo a sehnala jsem kvůli tomu vahu. A celý den bída. Dohromady cca 630 ml. Ale ta váha si též váží co chce, dělám průměry. I tak má, ale vypít min. šestinu váhy a to je 750ml, to nedá
víc do ní nedostanu ani lžičkou. Vyplivuje odsate mléko
! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 ale tak to zase není o tolik míň než by měla
Když máš tu váhu tak ji zvaž nahulatou ať víš kolik vlastně váží a zkus ji změřit. Je teda divný že dr neměří ani neváží když se to píše do průkazu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaspinka ale zase to není na nějaké přibíráni asi
doktorka váží, ale nemeri délku,pouze obvod hlavičky. A doporučila mi dokrm protože přibrala za měsíc 180g
. Ten do ní nedostanu a po umělém zvracela
má 58 cm a 4970 kg
mám přijít s ní za týden zase jak přibrala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 jestli máš přijít za týden tak bych ji fakt nenutila. Zkus podpořit laktaci, přikládej ji častěji a hlavně buď v klidu
Psychika v tomto případě dělá hrozně moc
Je lepší když se v klidu nají aspoň trošku než když do ní něco natlačíš na sílu a stejně to vyzvrací. Dr to řekni a pak dej vědět jak jste dopadly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaspinka určitě dám vedet, jdeme ve čtvrtek
a mockrát dekuji, to samé mi radí i moje mamka..a stejně mi nic jiného nezbyde
kdyžtak potom zkusíme laktační poradkyni atd. Jen mě i trápí otázka, kdybych nemohla časem kojit, tak co bude jíst když nesnese UM. Sunar i Nutrilon vyblije
to je velká náhoda. Kdoví co za tím je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 vůbec nepřemýšlej nad tím, že bys nemohla kojit:) Zatím kojíš a toho se drž
Když to nepůjde tak to holt nepůjde ale tobě to zatím jde
A těch UM je tolik, že nějaké byste určitě našly takové, které by vám vyhovovalo
Ona moc dobře ví, že ty máš lepší, třeba proto ho nechce:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fifi2 jo a schválně jsem se dívala do očkováku a jeden synek měl ve 3m 5,5kg, druhý 5,2kg a třetí 4,4kg a ten už byl na UM. Takže buď v klidu a koj;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za povzbuzeni, já samozřejmě kojit budu, ale už to není takový no stres, je problem tak mě to nutí nad tím pořád přemýšlet.
Já doufám, že přibere a bude zase všechno ok. A moc děkuji za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit