Odmítání příkrmů UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12429
26.9.18 12:17

Za jak dlouho přibrala těch 180g? Nevyrostla za tu dobu víc než minule? Mě to tak syn dělá -buď vyroste a skoro nic nepřibere nebo přibere a vyroste max o 1cm. Podpoř laktaci a uvidíš ;-) Nestresuj se!!! Když to nepůjde, hlady ji přece nenecháš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
26.9.18 13:18

@Kaspinka od 30.8 a včera bylo 25.9. Mesic :( předtím přibrala za měsíc 830g.. a ten Sunar mi po hodině vyblila z podoby. A teď je taková divná z toho. Tak to budu muset podpořit, ale myslím,že mléko mám a ona víc proste nechce :( to je hrůza :( už ať chodí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.9.18 13:20
@Fifi2 píše:
@Kaspinka od 30.8 a včera bylo 25.9. Mesic :( předtím přibrala za měsíc 830g.. a předtím ho ublinkla ten Sunar ale teď mi ho po hodině vyblila z podoby. A teď je taková divná z toho. Tak to budu muset podpořit, ale myslím,že mléko mám a ona víc proste nechce :( to je hrůza :( už ať chodí :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
26.9.18 20:33

@Fifi2 A vyrostla? Mě malý minule za měsíc přibral 370g a prej taky nic moc:D Zkoušela jsem mlíko z mrazáku ale nechtěl. Tak kojím a neřeším to a myslím, že to jde líp ;-) Zkus čaj nebo homeo, nebo oboje a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.9.18 08:21

@Kaspinka no moje doktorka neměří , jen obvod hlavičky a tu má větší o centak, tak nevim :( a já si naposled pro zajímavost měřila 31.7. to měla 54cm a teď měří 58 cm. Nevím jestli je to dost :-( ona právě taky víc mlíka nechce, ani Sunar ani mateřské. Ale hned jsem pořídila váhu a od včera vypila 90ml,90ml,110 ml a teď rano zase 50 ml :( uvidíme odpoledne. :think: a urco zkusím nějaké podpůrné prostředky. Jak jsem odsavala už několikrát,tak se víc nalily,tak snad to není jen pocit :) a moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.9.18 20:30

@Fifi2 já si nemyslím, že by pila málo :think: jako jednorázově možná ale celkově to tak hrozné není :nevim: Zkus spočítat kolik vypije za 24hod a řídila bych se podle toho. Na netu najdeš kolik by ve svém věku měla vypít. Jednorázově prostě míň vypít jistě může. Třeba u dr zrovna neměla hlad. Zkus to těch 24hod a uvidíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.9.18 20:57

Asi jo..pije málo :( já to teda poctivě vazila, celý den a zapisovala od vcera,protože mě to zajímalo a sehnala jsem kvůli tomu vahu. A celý den bída. Dohromady cca 630 ml. Ale ta váha si též váží co chce, dělám průměry. I tak má, ale vypít min. šestinu váhy a to je 750ml, to nedá :( víc do ní nedostanu ani lžičkou. Vyplivuje odsate mléko :zed::,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.9.18 21:13

@Fifi2 ale tak to zase není o tolik míň než by měla :think: Když máš tu váhu tak ji zvaž nahulatou ať víš kolik vlastně váží a zkus ji změřit. Je teda divný že dr neměří ani neváží když se to píše do průkazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.9.18 21:26

@Kaspinka ale zase to není na nějaké přibíráni asi :-( doktorka váží, ale nemeri délku,pouze obvod hlavičky. A doporučila mi dokrm protože přibrala za měsíc 180g :( . Ten do ní nedostanu a po umělém zvracela :( má 58 cm a 4970 kg :( mám přijít s ní za týden zase jak přibrala. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.9.18 22:08

@Fifi2 jestli máš přijít za týden tak bych ji fakt nenutila. Zkus podpořit laktaci, přikládej ji častěji a hlavně buď v klidu :hug: Psychika v tomto případě dělá hrozně moc :* Je lepší když se v klidu nají aspoň trošku než když do ní něco natlačíš na sílu a stejně to vyzvrací. Dr to řekni a pak dej vědět jak jste dopadly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.9.18 22:23

@Kaspinka určitě dám vedet, jdeme ve čtvrtek :-) a mockrát dekuji, to samé mi radí i moje mamka..a stejně mi nic jiného nezbyde :think: kdyžtak potom zkusíme laktační poradkyni atd. Jen mě i trápí otázka, kdybych nemohla časem kojit, tak co bude jíst když nesnese UM. Sunar i Nutrilon vyblije :( to je velká náhoda. Kdoví co za tím je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
28.9.18 09:37

@Fifi2 vůbec nepřemýšlej nad tím, že bys nemohla kojit:) Zatím kojíš a toho se drž :hug: Když to nepůjde tak to holt nepůjde ale tobě to zatím jde ;-) A těch UM je tolik, že nějaké byste určitě našly takové, které by vám vyhovovalo ;-) Ona moc dobře ví, že ty máš lepší, třeba proto ho nechce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
28.9.18 09:40

@Fifi2 jo a schválně jsem se dívala do očkováku a jeden synek měl ve 3m 5,5kg, druhý 5,2kg a třetí 4,4kg a ten už byl na UM. Takže buď v klidu a koj;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.9.18 12:38

Díky za povzbuzeni, já samozřejmě kojit budu, ale už to není takový no stres, je problem tak mě to nutí nad tím pořád přemýšlet. :think: Já doufám, že přibere a bude zase všechno ok. A moc děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.9.18 12:39

Jinak tři kluci…to jste dobrá !! :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie