Odmítání příkrmů UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
29.9.18 12:39

Jinak tři kluci…to jste dobrá !! :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.10.18 10:07

@Fifi2 to se ti nedivím ;-) Starší byl plně na UM od 2m, druhý od půl roku a třetího zatím stále kojím a jsem strašně ráda, že to konečně jde celkem lehce. Ale taky při jakémkoli jeho protestu nebo výkyvu hned řeším jestli mi nedochází mlíko atd. Váhu teď bohužel nemám, tak vždycky čekám až k doktorce a je to stres :D Vždycky se ale uklidním a jedeme dál :pankac:

Tři kluci v plánu úplně nebyli ale je to super ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
2.10.18 07:17

@Fifi2 Mě ani jedna dcera nechtěla UM ani láhev s mateřským mlékem, prostě jedině prso.
Také se přikláním ke kojení, pokud máš jen jedno dítě a tedy čas, přikládej častěji, v noci nech miminko u sebe a nechat u prsa, hodně pij, bašti vývary, zkus homeo Ricinnus Communis H5 a přikládat, přikládat..ono se to kojení srovná.
Taky se nestresovat a možná bych ani nevážila, nech tomu volný průběh.

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.18 15:47

Tak za ten týden ještě zhubla :( doktorka nám dala vzorek HiPP a dostala z toho okamžitě ekzém na puse a pozvracela se 8o to už bylo Třeti mléko. :think: tak mám dávat zatím jen mateřské a uvidíme v další poradne. Ale měla jsem tu dnes laktační poradkyni a ta mě uklidnila. Říkala že za ten týden nepribrala určitě z mého stresu a stříhání Blanky pod jazykem. Že podvyživené miminko vypadá jinak :lol: a poradila mi právě společně spaní, častěji přikládat a nevazit. Že to zvážit pořádně stejně nejde. A spoustu jiných věcí mi ohledně kojení vysvětlila. Nechám to tak, hodím se do klidu a budu přikládat a přikládat jak radite i vy zkušené maminky :) moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
5.10.18 19:50

@Fifi2 a má pravdu:) Jestli jste měly obě takovéhle stresy tak se vůbec nedivím. Jdete zase za týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.18 19:57

@Kaspinka určitě…já jsem stresar :oops: jdeme,až za 14 dni.. tak snad něco nabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
5.10.18 20:22

@Fifi2 určitě ;-) my jsme byli teď ve středu a malej za 6 týdnů přibral 470g a dr říkala, že vypadá dobře:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.10.18 20:30

Ahoj, já myslím, že pokud malá už to UM nechce, tak že je prostě nakojená dost. Můj syn taky přibývá hraničně málo, ale žádný dokrm nikdy nechtěl. Ovšem když jsem někdy nemohla nakojit, tak ho bral. Můžeš to taky zkusit, dát UM místo mlíka a uvidíš, jestli je problém v UM nebo prostě má malá mléka dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
5.10.18 20:41
@lalaláček píše:
Ahoj, já myslím, že pokud malá už to UM nechce, tak že je prostě nakojená dost. Můj syn taky přibývá hraničně málo, ale žádný dokrm nikdy nechtěl. Ovšem když jsem někdy nemohla nakojit, tak ho bral. Můžeš to taky zkusit, dát UM místo mlíka a uvidíš, jestli je problém v UM nebo prostě má malá mléka dost.

@Fifi2 nedobra rada…prijdes o materske mleko. Prikladat a prikladat je mnohem lepsi rada. Doktori snad maji v popisu prace strasit. Obzvlast prvorodicky. Mam s tim hlubokou zkusenost. Vidis-li ve sve naruci spokojene miminko, prd na vazeni. A klidne me tu ukamenujte, prd i na doktorku. Dostala jsem pri prvnim diteti tolik nesmyslnych odbornych rad, ze se divim, ze moje deti jeste ziji…

• Citovat
  • Upravit
539
6.10.18 15:05

@Kaspinka tak to moc gratuluju, 470g je super. To bychom braly hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.10.18 15:10

@lalaláček asi je nakojena dost, protože nechce ani za nic, ani to moje odstrikane :? A super, že v tom nejsme samy. Co se tyce um tak jsem teda jednou prave zkousela jak měla hlad, ale po ochutnání nechtěla a na všechny tři mléka co jsme zkoušely, měla alergii. Pokaždé zvracela a po hippu měla i ekzém na puse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.10.18 15:17

@Lizaveta :lol: :lol: přesně tak reagovala má laktační poradkyně :pankac: je to tak..ja mám žive krásné miminko a nevypadá pohuble ani náhodou :) u té doktorky to teď byly stresy, nechala jsem se tím stáhnout. Budu rada, když pribere, ale když ne a nebude mít problém tak už se nenechám vystresnout. Ta laktační mi udělala nadhled. A když to slyším i tady. Tak se nebudu trápit tabulkama. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí