Opruzeniny po Sunaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kajak18 píše:
Ahoj holky, mám devíti měsíční holčičku, která je kojená + už sní na co příjde. Malou mi někdy hlídá babička a vždycky se mi od ní vrací s opruzenou prdelkou. Pořád jsme přemýšlely čím by to mohlo být, protože jinak je vše stejné, jak doma. Dnes mě napadlo, že u babičky pije Sunar, který jí doma nedávám. Je možné, popřípadě stalo se Vám některé, že by dítě bylo opruzené po něm? Díky
Dítě jsem měla opruzelé jen jednou. V létě. Ze Sunaru to nemá. Spíš babička asi hned nepřebaluje, když se dítě vykaká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
taky se přikláním k jinému důvodu, než je mléko. Mléko způsobí spíš nadýmání, bolest bříška, ale ne opruzení. Může to být jinými plenkami, nechá dítko dlouho v mokré pleně, nedostatečně osuší při výměně pleny, nebo hodně obléká vzhledem k okolnímu prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet @smudlinky
Holky dík, tím to ale nejspíš nebude. Plinky tam má stejný a to, že by mamka nepřebalovala můžu vyloučit. Navíc třeba zrovna včera, od ní šla bez opruzenin, ale dom už došla s němi ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by ji v tom musela ty plenky namáčet. Koukni jak přebaluje a jak často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajak18 no Sunarem to určitě nebude! jak psaly holky nade mnou, babička děla nějakou chybu při přebalování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajak18 píše:
@Russet @smudlinky
Holky dík, tím to ale nejspíš nebude. Plinky tam má stejný a to, že by mamka nepřebalovala můžu vyloučit. Navíc třeba zrovna včera, od ní šla bez opruzenin, ale dom už došla s němi ????
Tak se ti po cestě mohla zpotit a zapařit. Nemá že jí jiným krémem třeba? Fakt to nebude Sunarem, ale asi ti utekla nějaká drobnost,.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajak18 píše:
@Russet @smudlinky
Může ji při přebalování otírat žínkou nebo vlčenými ubrousky a nenechá vyvětrat. Maže vrstvou krému. Fakt to není Sunarem. Syn ho měl a oprudil se proto, že jsem nelítla hned a nepřebalila, když měl měkčí bobek. Bylo vedro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit