Co a kolik vám jedí děti v 9 měsících?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj Jano,
já přestala kojit asi před 14 dny, Ondra se najednou bloknul a ne a ne a ne, za žádnou cenu, ani odstříkané ze lžičky, nic. A přitom mlíko pořád ještě mám, ráno se budím mokrá
. Ale UM pije, koupila jsem Hami, a dávám mu ho z lahve. Přitom čaj a vodu během dne pije z netekoucího hrnečku Avent, prostě lahev je jen ráno a večer na UM
. Nemá s tím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janacz píše:
Nikynko, tak to me zajima..z ceho ti pije ten sunar..?
A vzal hned první kterýs mu nabídla? Ja zkousela Hami mléko a jeste Sunar (Helo) a prská.
Ale nechci už ucit na lahev..má 10mDíky
J.
Ahojky,
tak my jsme od 4m dokrmovali UM moje mlicko mu nestacilo
nejdriv jsem mu davala strikackou,potom za lzicce ale hruza,plakal a vztekal se ze to je pomale a on byl hladovy a to nejdriv dostaval z prsa ode me…No nakonec jsem mu dala flasku protoze se to nedalo,splupl UM a zapil znovu ode me a byl klid.
Takze mi davali skoro hned do flasky od Nuku,dudlik ortodonticky silikonovy,vsechno Ok,kojili jsme,„flaskovali“ a od 6m. jsem dala na cajik ucici hrnecek Nuk a taky ok.
Mlicko UM pije maly Bebu,chutna mu,je trochu jina nez jine UM ale maly mel i klasicky sunar,i hami a vzdy vsechno zbastil,rad papka,takze my s timto problem nemeli.
Vsechno papa ze lzicky,nebo z hrnecku jen UM z flasky ![]()
snad jsem pomohla ![]()
Jo a syn se odstavil sam,ja bych kojila a kojila ale nebyl zajem.
- Citovat
- Upravit
No těpic, já san nenajdu nikoho kdo přešel z prsa na nějaký hrnéček..chjo:(
Nevím jak na to. Pije jen studenou vodu.. ![]()
Janac
- Citovat
- Upravit
petra
jen v stoupím do vaší diskuse ohledně vaření luštěnin.Mám 3 letou holčičku a do 2 let jsem ji luštěniny nechávala 3× spařit než jsem je uvařila do měkka,potom je i lépe trávila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak zavidim jak jite ukazkove!! My v 10 mesicich nechceme vubec skoro papat ani pit furt chce prso tkze kojim. Rano kojeni pak mi nic nechce takze zas kojeni pak varim ale opet me sni 2 lzicky takze kojeni ale sklenicku od Hami vetsinou sni tech 100 ml odpoledne jogurt sni mi oulku chocenskeho a vecer kase taky malicko:-( nepije vubec nechce z niceho pit:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciet2 Nezkoušela jsi mu dávat pít třeba ze tvé skleničky? U nás to docela zafungovalo, doma mám jinak asi šest učících hrnečků a těch se ani nedotkne
Jsem kojila plně tak 8× denně až do osmi měsíců, pak už jsem byla docela vysosaná, tak jsem mu to kojení prostě omezila a najednou jíst začal lépe
Sice to pořád není úplně ideální, ale aspoň něco z té moji skleničky vypije, děláme teď opičku, napiju se já a pak on ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciet2 a po lžičkách? Sice je to zdlouhavé, ale aspoň bys do něj něco dostala…jinak já vařím hodně polévky, ať má tekutiny aspoň v tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka_ova jak jsem psala sni mi tak 3 lzicky at je na tom cokoliv:-d
- načítám...
- Citovat
- Zmínit