Jídlo na hory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
21.12.18 17:34
@lucenka píše:
To, že ty bys tam nejela přeci nutně neznamená, že se tam nebude líbit někomu jinému. Ne každý potřebuje ke štěstí luxusní ubytování ;)Jinak vzala bych s sebou těstoviny, tuňáka v plechovce, veprovou konzervu, br kaši v prášku a parky (ty na začátek buď čerstvé nebo jsou i v plechovce), nějaký těstoviny v pytlíku typu dobrý hostinec, tvrdý sýr, tvrdý salám, ovocné kapsičky. Pokud je obchod 3 km daleko, tak si tam 2× za pobyt můžete udělat výlet. Užijte si to… Zima na horách bude krásná :pankac:

tohle kolem luxusu ani necestovalo, takže nevím, kam přesně tvá připomínka směřuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.12.18 17:35
@lucenka píše:
Což je na týden pro 2 osoby přes Vánoce za pobyt v krásné přírodě super cena. Takže se nedivím, že to vzala.

to je takové České, že? Hlavně ať je to levné… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26572
21.12.18 17:36

@-Evka- Uz jsem psala, ze v jejich pripade tohle neni treba resit. Na druhou stranu, pokud clovek sahne po necem, co normalne vubec neji, riziko „neprijemnosti“ tu je…par takovych reakci jsem uz videla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.12.18 17:38
@Pudloslava píše:
Ctu reakci a zase se nestacim divit, jake jsou tady krasne vylevy..ani snad nedokazu popsat ceho - hlouposti, snobstvi, rozmazlenosti - mozna i zavisti, ze se da uzit si dovolenou bez pohodli?

Da…
A clovek je svobodnejsi, protoze ho nevazou hodiny restaurace, muze vyrazit pred snidani a vratit se po veceri
zaprděná díra může být pro někoho ráj, ne každý se cítí dobře na Václaváku

Chapu, ze lide se nedokazou ovladat, aby se neventilovali tim, ze „oni by nikdy“, to je jen projev nedostatku vule a snad i nechopnosti porozumet polozeneho dotazu, ale proc je to treba psat tak osklive?
Proc se reagujici treba nezamysli nad tim, jako si ostatni lide o nem na zaklade jeho reakce udelaji usudek?

jako promiň, ale na dovolenou obvykle jezdíme, abychom si odpočinuli a užili si pohodlí, oproštění od běžných povinností. Takže ten výlev se závistí je fakt směšný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.12.18 17:38
@neila píše:
to je takové České, že? Hlavně ať je to levné… :zed:

Neřekla bych, že je to jen české. Každý si dopřeje to, na co ma, za co chce utratit peníze a za to co se mu líbí. Radši bych jela na hory do nějaké takové pohodové chaty než do nějakého soukromého anonymního apartmánu

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.12.18 17:44
@neila píše:
jako promiň, ale na dovolenou obvykle jezdíme, abychom si odpočinuli a užili si pohodlí, oproštění od běžných povinností. Takže ten výlev se závistí je fakt směšný 8)

Tak pro někoho je dovolená i jen to, že si odpočine psychicky, změní prostředí.

• Citovat
  • Upravit
16186
21.12.18 17:46
@lucenka píše:
Neřekla bych, že je to jen české. Každý si dopřeje to, na co ma, za co chce utratit peníze a za to co se mu líbí. Radši bych jela na hory do nějaké takové pohodové chaty než do nějakého soukromého anonymního apartmánu

tohle má co přesně společného s pohodovou chatou? :think: Asi žiju v jiné dimenzi, ale chata, která nemá ani pokoje s vlastními sociálkami je jen z mého pohledu nabídka, kterou bych odmítla, i kdybych jí vyhrála v soutěži :zed: vydělávající projekt pro majitele, nic víc. Kdybych byla v situaci zakladatelky, neženu se do Krkonoš, ale za ty samé peníze zajedu třeba do Orlických hor, které jsou taky nádherné a kde je poměr cena/výkon úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.12.18 17:47
@lucenka píše:
Tak pro někoho je dovolená i jen to, že si odpočine psychicky, změní prostředí.

o to snad jde na každé dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
21.12.18 17:48
@Lenka_Hal píše:
@-Evka- Uz jsem psala, ze v jejich pripade tohle neni treba resit. Na druhou stranu, pokud clovek sahne po necem, co normalne vubec neji, riziko „neprijemnosti“ tu je…par takovych reakci jsem uz videla. :nevim:

Ale já nepsala o instantních jídlech… Netuším, co je špatného na těstovinách s omáčkou, sušenou luštěninovou směsí či racio chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.12.18 17:50
@neila píše:
tohle má co přesně společného s pohodovou chatou? :think: Asi žiju v jiné dimenzi, ale chata, která nemá ani pokoje s vlastními sociálkami je jen z mého pohledu nabídka, kterou bych odmítla, i kdybych jí vyhrála v soutěži :zed: vydělávající projekt pro majitele, nic víc. Kdybych byla v situaci zakladatelky, neženu se do Krkonoš, ale za ty samé peníze zajedu třeba do Orlických hor, které jsou taky nádherné a kde je poměr cena/výkon úplně někde jinde.

Ano pro mě je to pohodová chata, kdd si dítě užije pobyt. Jezdila jsem do takových chat jako dítě. A jezdim do podobné s klukem do Krušných hor. A nijak nikomu z nás nevadí, že tam jsou společné socialky a vypadá to tam jak pred 50 roky. Ale je tam skvělá pohodová atmosféra. A o to jde ;)

• Citovat
  • Upravit
16186
21.12.18 17:51
@lucenka píše:
Ano pro mě je to pohodová chata, kdd si dítě užije pobyt. Jezdila jsem do takových chat jako dítě. A jezdim do podobné s klukem do Krušných hor. A nijak nikomu z nás nevadí, že tam jsou společné socialky a vypadá to tam jak pred 50 roky. Ale je tam skvělá pohodová atmosféra. A o to jde ;)

jako myslíš, že skvělá pohodová atmosféra ve slušnější chatě není? Navíc v takové, kde se dá i slušně najíst? Tyhle předpoklady mě vždy hrozně fascinují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
21.12.18 17:51
@neila píše:
o to snad jde na každé dovolené…

nevím, jak si zakladatelka moc odpočine, když už teď je pro vymyšlení a zajištění jídla stres :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.12.18 17:53
@neila píše:
jako myslíš, že skvělá pohodová atmosféra ve slušnější chatě není? Navíc v takové, kde se dá i slušně najíst? Tyhle předpoklady mě vždy hrozně fascinují :lol:

Treba jo a treba ne. Ale do těchto chat jezdí jiní tyoy lidí než jsi ty a ty mi jsiu rozhodně bližší ;)

• Citovat
  • Upravit
15425
21.12.18 17:54
@neila píše:
jako myslíš, že skvělá pohodová atmosféra ve slušnější chatě není? Navíc v takové, kde se dá i slušně najíst? Tyhle předpoklady mě vždy hrozně fascinují :lol:

Samozřejmě, že záchod na který nechodí celá chata a máš ho jen pro svůj pokoj, možnost pohodové atmosféry vylučuje. Nikdy tam totiž nebudou mít ubytovaní k sobě tak blízko, jako na společných sociálkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.12.18 17:54
@ivašot. píše:
nevím, jak si zakladatelka moc odpočine, když už teď je pro vymyšlení a zajištění jídla stres :think:

Nepsala, že by to byl stres. Jen jí zajímaly nápady, co vařit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix