Jak s kočárkem z kopce?

3230
8.12.18 03:12

Muzes zdvihnout predni kolecka a jet jen po zadnich, tim das dite do roviny. Vetsi problem je delsi kopec a naledi. Ja mam boty, ktere maji v podesvi volitelne mačky a kdyz je venku „sklo“, musim je zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
8.12.18 06:23

Co si třeba obrátit korbičku a vézt ho nohama napřed? … jestli tedy Ti jde dát po i proti směru jízdy. Anebo nadzvednout přední kolečka, jak už bylo napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
8.12.18 07:19

Jezdili jsme nohama napred,ja sla normalne a kocar za sebou.Slo to v pohode.Jeste bych si poridila takovy ten jistici popruh na ruki,kdybys upadla,aby ti neujel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
8.12.18 07:21

Ahoj,taky bydlím na velkém kopci a měla jsem stejný problém.Ublinkaval,než jsem sešla kopec tak jsem z něj mlíko vytrasla.Vyresila jsem to tak,jak se píše v prvním příspěvku,ten kopec jsem sjížděla tak,že jsem korbu vepředu nadzvedla a jela jen po zadních kolech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
8.12.18 07:25

Promin,jen ten nadpis me donutil otevrit diskuzi protoze to je vazne vtipny :lol: ale po precteni chapu a doslo minze i ja kdysi takhle sjizdela s deckama. Vzdy po zadnich kolech,nadzvednuta predni kolecka. A podotykam,predcasne narozeny syn s nevyvinutou travici soustavou a zvracejici obloukem i pri nadechnuti. Takze porad???? a kocar mi ohodil jen asi 2×????
Ovsem ten jistici popruh vubec neni spatnej napad????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
8.12.18 07:40

A co sjet kopec tak, ze ho ve fusaku das obracene? Jako hlavu v nohach a pod kopcem vymenis, aby mel hlavu zase pod stříškou korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
8.12.18 07:52
@kacakaca píše:
Muzes zdvihnout predni kolecka a jet jen po zadnich, tim das dite do roviny. Vetsi problem je delsi kopec a naledi. Ja mam boty, ktere maji v podesvi volitelne mačky a kdyz je venku „sklo“, musim je zapnout.

Přesně takhle jsme to dělali my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
8.12.18 07:54

Na Sumave na dovolené jsme otočili korbičku po směru jízdy - cca 3km kopec mi taky nepřišel košer sjíždět hlavu dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.12.18 07:55

Vykašlat se na kočárek a nosit v šátku. Já tohle taky řešila, protože kopec na kterém bydlíme se nedá jen tak ukočírovat na zadních kolech, zvlášť pokud je kočár těžký a houpací (vyzkoušeno s kočárem mojí sestry, na základě toho jsme koupili kočár lehký, co nehoupe, ale je skvěle odpružený do terénu). A kdykoli jsem z toho kopce jela tak jsem byla za exota co to vůbec řeší, ostatní normàlně vezly těch 800m dítě hlavou dolů. Ale já s kočárem byla za exota vždycky jako že při přecházení jsem ho nestrčila do silnice, ale popošla si abych viděla jestli je to bezpečné, nenechávala jsem stát kočárek na přímém slunci, nedovolila aby mi v MHD stál kočár jinak než po směru jízdy (jinak hrozí převržení) a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.12.18 08:25

@kacakaca To jsem ani nevěděla, že takové boty jsou. 8o Ale taky by se mi tady hodily. Můžu poprosit jaké máš?

@tini Ten popruh je dobrý nápad. :kytka:

@Khalesi Jak jsem si to teď po sobě přečetla, tak jsem se taky zasmála. :D Moc jsem o tom nadpisu nepřemýšlela. :D

A šla jsem zkusit jestli jde otočit ta korba a ono to jde, tak to je super, tím je to vyřešený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
8.12.18 12:00
@Snajl píše:
@kacakaca To jsem ani nevěděla, že takové boty jsou. 8o Ale taky by se mi tady hodily. Můžu poprosit jaké máš?

Manitu PolarTex, ta zelena mrizka je bud ostny ven nebo preklopena ostny dovnitr, jedna je jeste pod patou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.12.18 12:10
@kacakaca píše:
Manitu PolarTex, ta zelena mrizka je bud ostny ven nebo preklopena ostny dovnitr, jedna je jeste pod patou.

Hodně slušný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.12.18 15:13

@kacakaca Tak to je pecka. Děkuju za tip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.12.18 15:21

A co tak obyčejný nesmeky? Můžeš si je nasadit na jakýkoli boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.12.18 09:18

@cocomoon A nezničí to botu? Já na to koukala a mám strach že když se pak člověk projde po rozšířeném chodníku tak mu ta sůl, než přijde domů dost poničí povrch boty (nosím Barefoot takže nechci o svoje drahé zimní boty přijít)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí