Jiný termín porodu?

759
2.8.10 18:02

Jiný termín porodu?

Ahojky holky chtěla bych poradit,Podle poslední menstruace bych měla být 31+6tt a TP 28.9.10.....Jenže dnes jsem byla na velkým UTZ a v papíru mám napsáno kolik jsem 31+6tt a úplně dole mám Gr.h. 34+4tt TP 9.9.10......Tak jsem z toho debil.Jo a jinak mám malej už 2250g (odhad)Předem moc děkuji za reakce a doufám, že jsem to napsala tak abyste to pochopily. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
2.8.10 18:24

Odhady podle utz pozdejsiho nez prvni trimestr jsou na nic. Do konce prvniho trimestru mimco roste cca stejne, nejsou tam nejaka extra specifika, tudiz se to stari da odhadnout dobre.
Od konce prvniho trimestru se pribirani a rust zacnou ridit i vrozenymi dispozicemi, dedictvym po rodicich, tudiz dva pidi rodice asi nezplodi obra a tak.

Na utz ve 30tt jsem se snazila z doktora vyrazit, jak to vidi dle velikosti a on mi rekl, ze to neni smerodatne a ze uz je to jen vesteni z kristalove koule. Pokud bys chtela upresnit TP, podivej se spis, jak bylo miminko velke v prvnim trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.8.10 20:05

Já měla termín podle menstruace 2.7.,podle velikosti 25.7. a podle pohybú 14.7. a nakonec se malá narodila 13.7. a dr mě poslala do nemocnice kvůli císaři a na vyvolání 12.7.,ale vyvolat to nestihly.Rozběhlo se to samo,tak si pak vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.8.10 20:06

Ano, nejpresnejsi by melo byt urceni dle UTZ z 12tt.

• Citovat
  • Upravit
mooch
2.8.10 21:49

Jo jo, my jsme zase podle UTZ tejden pozadu. Přitom vím přesně kdy jsem otěhotněla a je to jen o den nebo 2 pozdější termín než podle menstruace.

• Citovat
  • Upravit
759
3.8.10 20:35

Takže si myslíte, že toho 9.9 podle nynější velikosti nic nebude?já se začala celkem radovat, že už to mám opravdu za pár.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
3.8.10 21:58

hele nikdy nevíš, kdy se prckovi zachce ven :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat