Jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
10.3.14 16:31
@Nicolink píše:
oni grázlové jsou vždycky víc sexy :nevim: :oops:

No ale že je jich tolik 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 16:35

Holky, právě že nemám podporu absolutně nikoho a pochybuji, že se o mně postará stát…v dnešní době :(

• Citovat
  • Upravit
34473
10.3.14 16:43

Jestli se můžeš spolehnout na pomoc rodiny, tak bych si mimčo nechala, ale jestli jseš na to úplně sama, tak bych šla na potrat. Otcovství mu soud přiklepne ať se mu to líbí nebo ne, ale než se to vyřeší, tak můžeš být hodně dlouho bez jeho podpory a být na 2 malé děti sama :zed: Ale ať tak nebo tak, jako chlap by u mě asi skončil, protože on tě v tom nechal úplně samotnou, ať se rozhodneš jakkoliv a tohle partneři nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.14 16:45
@Anonymní píše:
Holky, právě že nemám podporu absolutně nikoho a pochybuji, že se o mně postará stát…v dnešní době :(

no asi to bude proti proudu na emiminu, ale v tomhle případě bych si to nenechala. Budeš v pr.eli min. finančně a s dětma ti nikdo nepomůže. Radši bych dala přednost prvnímu dítěti a VŠ než mateřství za každou cenu, protože nejvíc na to vždycky dojedou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.3.14 16:47

Určitě bych nevymenila život svého. ditete za život s tskovym… Nechci být sprosta. Finančně to nějak zvladnes, zajde jen o to chtít to zvládnout… Vím o cem mluvím. Každopádně ny pro me vztah s timto (nemůžu mu prijit na jméno…) Ihned skončil, at bych si dite nechala či nikoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.3.14 16:48
@Anonymní píše:
Holky, právě že nemám podporu absolutně nikoho a pochybuji, že se o mně postará stát…v dnešní době :(

tak co chceš jako slyšet? 8o víš v jaké jsi situaci, víš že to nezvládneš, vlastně jiné možnosti nehledáš, možná přemýšlíš nad dávkami od státu :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
10.3.14 16:49
@Anonymní píše:
Ahoj maminy, prosím Vás všechny o radu. Jsem ve velmi zapeklité situaci. Žiji s přítelem, máme 2,5 letého chlapečka, nyní jsem neplánovaně otěhotněla znovu. Moc ráda bych si miminko nechala, chtěla bych ho, ale přítel mi říká, že když si ho nechám, tak se od nás odstěhuje a nepřizná otcovství. Bydlím v Praze, nájem není zrovna laciná záležitost, jsem bez finančních prostředků, nemám opravdu nic, do toho jsem si podala přihlášky na vysokou školu. Bojím se tedy, ne toho, že zůstanu sama s dětmi, ale toho, že to finančně nezvládnu. o by jste dělali na mém místě? prosím o jakýkoli názor, uvítám vše :)

on nic přiznávat nemusí - mu to přizná soud. Ovšem jak toto řešit, to Ti tu nikdo nepoví - každopádně chlapovo chování je divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.14 16:56
@Anonymní píše:

no tak potom asi nemáš moc co řešit - jestliže nemáš kam jít atd, tak bych fakt zvážila, zda si dítě můžeš dovolit. Ať je to jak chce, chlapa bych nakopala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
10.3.14 17:02

Píšeš moc ráda bych si miminko nechala. Nešla bych na potrat. Víš jaké můžou být následky pokud bys příště miminko chtěla? Přítel stejně bude muset platit na dítě alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:03
@terien píše:
no asi to bude proti proudu na emiminu, ale v tomhle případě bych si to nenechala. Budeš v pr.eli min. finančně a s dětma ti nikdo nepomůže. Radši bych dala přednost prvnímu dítěti a VŠ než mateřství za každou cenu, protože nejvíc na to vždycky dojedou děti.

souhlasím..V zakladatelčině případě jinou možnost nevidím..

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 17:04
@Silwinka87 píše:
souhlasím..V zakladatelčině případě jinou možnost nevidím..

já ne.Co když příště miminko bude taky chtít a nebude moct pak otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:04
@Janiiska píše:
Píšeš moc ráda bych si miminko nechala. Nešla bych na potrat. Víš jaké můžou být následky pokud bys příště miminko chtěla? Přítel stejně bude muset platit na dítě alimenty.

no, tak to jí pomůže :roll: Navíc, alimenty ji v žádném případě nevytrhnou, navíc nikde není napsané, že bude platit, když je to takový prevít.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 17:05
@Silwinka87 píše:
no, tak to jí pomůže :roll: Navíc, alimenty ji v žádném případě nevytrhnou, navíc nikde není napsané, že bude platit, když je to takový prevít.. :cert:

dítě je dar a samo si vybralo.Ted to má zahodit? :( Bude muset platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:05
@Janiiska píše:
já ne.Co když příště miminko bude taky chtít a nebude moct pak otěhotnět?

tak ať má radši dvě, bez zázemí a peněz, že? Co ty děti budou jako jíst? Jaká je čeká budoucnost?
Když nechce někdo potrat, tak se taky podle toho musí chovat..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
10.3.14 17:06
@Janiiska píše:
dítě je dar a samo si vybralo.Ted to má zahodit? :( Bude muset platit.
:roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí