Jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
10.3.14 17:08
@Silwinka87 píše:
tak ať má radši dvě, bez zázemí a peněz, že? Co ty děti budou jako jíst? Jaká je čeká budoucnost?
Když nechce někdo potrat, tak se taky podle toho musí chovat..

jenže tohle bylo neplánované, nečekané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
10.3.14 17:08

Svůj názor jsem napsala, víc už mlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:09
@Janiiska píše:
jenže tohle bylo neplánované, nečekané.

to je kec..V této době buď dítě chci nebo nechci, v případě že nechci se podle toho zařídím..

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 17:10
@Silwinka87 píše:
to je kec..V této době buď dítě chci nebo nechci, v případě že nechci se podle toho zařídím..

jenže nevíš jestli neselhala antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.3.14 17:12
@Anonymní píše:
Holky, právě že nemám podporu absolutně nikoho a pochybuji, že se o mně postará stát…v dnešní době :(

„POSTARÁ“.Píšu záměrně v uvozovkách. Prvořadě pokud si rozhodneš dítě nechta, tak jak tu psaly-otec se z toho nevykroutí.
Druhá věc je, jaký má příjem a kolik ti bude nakonec posílat na alimentech.
Třetí zvážení své situace: budeš mít rd, předpokládám tu nejnižší + přídavky + nějaké alimenty +příspěvek na bydlení. Předesílám, že čím menší příjem máš, tím paradoxně s menší částkou budeš potom vs výdaje na bydlení vyžít. Předpokládám s tak asi po zaplacení nájmu a energií cca 6000 /měs. Možná i méně.
Spočítej si, jestli jsi schopna z tohoto utáhnout všechno kolem sebe a dvou dětí.
Nehledě co dál, až skončíš mateřskou-sama se dvěma malými dětmi…?
Potrat není konečná, konečná je s tím chlapem, co s ním bydlíš. Jsi mladá, život ti teprve začíná, tak si to propočítej, vem to z té pragmatické stránky věci, co dál a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:12
@Janiiska píše:
jenže nevíš jestli neselhala antikoncepce

jo..To je tady na e-miminu velice běžné a oblíbené :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 17:15
@Silwinka87 píše:
jo..To je tady na e-miminu velice běžné a oblíbené :mrgreen:

no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:17
@Janiiska píše:
no :)

je to tak..Kdyby opravdu měla tak často, selhávat antikoncepce, tak ji už dávno nikdo nebere..Tady se na to vymlouvá každá druhá.. :zed: ;)

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 17:18
@Silwinka87 píše:
je to tak..Kdyby opravdu měla tak často, selhávat antikoncepce, tak ji už dávno nikdo nebere..Tady se na to vymlouvá každá druhá.. :zed: ;)

to máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.14 17:38
@Janiiska píše:
to máš pravdu :)

Abys mi rozuměla, já jsem taky proti potratům, ale ne za každou cenu. Podle mě by se každá ženská měla chovat tak, aby se do takové situace pokud možno nedostala.Aby nemusela stát před takovým rozhodnutím, jestli si dítě nechat nebo ho dát pryč..
Podle mě, je to v této době zbytečné, když je tolik druhů antikoncepce.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4214
10.3.14 18:13
@Silwinka87 píše:
Abys mi rozuměla, já jsem taky proti potratům, ale ne za každou cenu. Podle mě by se každá ženská měla chovat tak, aby se do takové situace pokud možno nedostala.Aby nemusela stát před takovým rozhodnutím, jestli si dítě nechat nebo ho dát pryč..
Podle mě, je to v této době zbytečné, když je tolik druhů antikoncepce.. :nevim:

to je fakt, jsou různé antikoncepce.Jo,už rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
10.3.14 18:52

Já bych si to dítě vzít nenechala.

• Citovat
  • Upravit
29577
10.3.14 18:55

@Hr4sek22 a dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.3.14 19:14
@berry4 píše:
a dál?

A dál se uvidí. :-).

Více než na penězích záleží na tom, jak to má žena v sobě. Jsou ženy, které by jakkoli bezvýchodná situace nedonutila k potratu.
Jsou ženy, které ho berou jako doplńkovou antikoncepci.
Zaleží, víc, než na čem jiném, na tom, jak to má zakladatelka.
Odtud je potřeba začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
10.3.14 19:17
@RadkaCh píše:
No ale že je jich tolik 8o

ono asi v dnešní době není moderní být hodný chlap…chlapi se rádi vytahují, machrují :roll: tam jsem ojel tu tam zase tu…stará mi řekla, že je těhotná tak jsem ji poslal do ři*i :roll: :nevim: hahaha :mrgreen: to je všechno ale tahle doba prostě…chci vidět jestli ještě někdy nějaký pár bude slavit třeba diamantovou svatbu :mrgreen: pochybuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky